HAARP distruge planeta – Agenda de asasinare globală

Distribuie!

„Voi continua seria de articole despre tehnologiile de geoinginerie și manipulare climatică, deoarece am observat din multe comentarii la articole cu astfel de subiecte, multă dezinformare, ignoranță și păreri foarte greșite despre toate aceste lucruri.

Aceste tehnologii există, sunt folosite împotriva noastră pentru a îndeplini planul de depopulare globală, care dealtfel a fost recunoscut și public, de către diverse personalități, ca de exemplu Bill Gates. Toate acestea, alături de masivele programe de vaccinare, otrăvirea alimentelor și apei, aerului pe care-l respirăm, fac parte din Agenda de depopulare globală, pusă la punct în amănunt de către elita satanică care conduce planeta din umbră.


Vă recomand filmul GEOSTORM, care va apărea în octombrie, iată câteva secvențe:

Cum vor depopula Lumea? Folosind arma de distrugere în masă numită HAARP. HAARP a primit sarcina Eugeniei. HAARP a făcut parte în mod activ din programul lui Barack Hussein Obama după ce acesta a devenit președinte al Statelor Unite. Obama este primul președinte american care a ordonat să se acționeze cu HAARP împotriva statelor străine și chiar a Statelor Unite. HAARP a fost comandat de Obama pentru a crea cutremure, tsunami, inundații și valuri de căldură în state străine și în SUA. Scopul a fost de a ucide ascuns cât mai mulți oameni posibil. Inundațiile pot ucide cei mai mulți oameni. Nu imediat, ci prin înfometare.


Obiectivul HAARP a fost de a crea inundații și a distruge distribuția mondială a alimentelor. Inundațiile HAARP primăvara vor împiedica agricultorii să semene culturile lor. Inundațiile HAARP de la sfârșitul verii vor distruge culturile care au fost plantate și au supraviețuit. Care sunt culturile care sunt vizate de către HAARP în SUA?

Statele Unite ale Americii este al treilea cel mai mare producător de grâu din lume. Manitoba este „Capitalul de grâu” al Canadei și al șaselea cel mai mare producător de grâu din lume. Porumbul este cea mai mare cultură americană, atât în ceea ce privește volumul, cât și valoarea. Statele Unite au crescut cu 39% din porumbul produs în lume, făcându-l cel mai mare producător urmat de China, care a produs 21% din oferta de porumb din lume. China este cel mai mare producător de orez din lume, iar cultura reprezintă mai puțin de jumătate din producția totală de cereale a țării. China reprezintă 26% din producția mondială de orez. China produce, de asemenea, 108.712 TMT de grâu anual. Acest lucru face din China cel mai mare producător de grâu din lume, producând 42.856 TMT mai mult decât India, cel de-al doilea mare producător de grâu din lume. Vezi ce se întâmplă?

Inundațiile se produc doar în regiunile care produc cea mai mare parte din aprovizionarea mondială cu porumb, orez și grâu. Trei culturi, grâu, porumb, orez,… furnizează aproape 60% din totalul alimentelor vegetale pe care oamenii le consumă. Orezul este alimentul principal din lume, numărul unu și alimentează jumătate din populația lumii. Grâul este cea mai mare sursă de carbohidrați pentru consumul uman. Grâul este al doilea cel mai popular aliment din lume, iar porumbul este al treilea cel mai popular aliment din lume. Ștergerea acestor trei culturi poate provoca ca până la jumătate din populația lumii să moară de foame.

Astăzi mâncarea este folosită ca armă!

 

Lipsa acesteia este folosită ca mijloc de depopulare și cucerire a țărilor nevoiașe (sub pretextul ajutorului „umanitar”). Agenda de depopulare – Planul de reducere a populației cu peste 90% este un documentar care expune modul în care elitele globale planifică depopularea mondială și care le este aproape la îndemână.

HAARP este abrevierea pentru “High-frequency Active Auroral Research Project” , adică „Proiectul de Cercetare Aurorală Activă de înaltă frecvență„. Numele acestui proiect american camuflează faptul că are potențialul de a fi o mai mare catastrofă pentru omenire, decât crearea bombei atomice. Adevărul este că instalația HAARP poate fi folosită pentru a duce o luptă de tip science fiction. Avem de-a face cu un experiment nesăbuit. Sub masca numelui inofensiv de „HAARP”, guvernul american intenționează să bombardeze cerul (ionosfera) cu unde de energie (de milioane de GW), dintr-o vasta instalație de antene. Aceste unde energetice vor fi apoi reflectate înapoi pe Pământ din ionosferă, ca undă electrică de frecvență extrem de joasă (ELF).

Acest proces este capabil să transforme aceste valuri ELF într-o armă foarte periculoasă pentru:

  1.  Aceste vibrații ELF sunt capabile să pătrundă în creierul oamenilor și animalelor dacă vibrațiile sunt îndreptate în direcția lor. Acest lucru nu numai că va imobiliza victimele, împiedicându-le să facă mișcări sau acțiuni de apărare, ci le va face să aibă reacții nebunești. Un instrument util pentru armată, aceste valuri pot, de asemenea, să penetreze ziduri de cărămidă și oțel.
  2. Frecvențele ELF îmbunătățesc contactul radio și recepția, chiar și cele din cadrul buncărelor groase și a submarinelor atomice.
  3. Vibrațiile ELF pot pătrunde în scoarța Pământului și pot detecta buncărele ascunse.
  4. Undele ELF pot fi folosite pentru a detecta rachetele, avioanele și alte aparate zburătoare chiar și în cealaltă parte a globului.
  5. Frecvențele ELF pot bloca în întregime dispozitivele electronice și undele radio ale inamicului. Aceste capacități prezintă totuși o singură fațetă a tehnologiei HAARP. Posibile efecte secundare care sunt la fel de înspăimântătoare trebuie de asemenea luate în considerare.

Faptul este că, până în prezent, nimeni nu înțelege complet modul în care ionosfera va reacționa când va fi afectată de aceste unde energetice. Trebuie să ne amintim că ionosfera este foarte fragilă. Împreună cu stratul de ozon, aceasta protejează planeta Pământ și toate formele de viață de razele mortale ale spațiului cosmic. Este cu siguranță posibil ca fascicolele suplimentare de energie emise de programul HAARP nu numai să deranjeze, ci chiar să distrugă acest sistem sensibil și stratul de ozon de protecție. Bineînțeles, diferitele grupări militare și oamenii lor de știință refuză să recunoască acest pericol pe măsură ce se exprimă cu bucurie că nu se va întâmpla nimic.

În consecință, ei continuă proiectul în ciuda avertismentelor și, până în anul 2003, existau 180 de antene care inițiau această nebunie. Testarea este în desfășurare în prezent, cu aproximativ 60 de antene completate în funcțiune. La poalele munților Alaska, o pădure de antene este construită ca un loc de test pentru acest război radio. Iată cum trebuie să funcționeze această tehnologie:

Deasupra stratului de ozon se află ionosfera fragilă, un strat gazos îmbogățit cu particule electrice numite ioni. Oamenii de știință intenționează să încălzească această ionosferă utilizând antenele puternice ale HAARP, astfel încât undele radio, de înaltă frecvență, să poată fi emise spre zonele desemnate ale ionosferei. La rândul său, acest lucru va crea nori de ioni artificial curbați, care pot funcționa la fel ca lentilele optice. Aceste lentile vor fi folosite pentru a reflecta undele ELF de foarte joasă frecvență. Aceste vibrații pot fi folosite, de exemplu, pentru a determina poziția unui avion, dar sunt, de asemenea, utile pentru alte obiective deranjante și mortale: Ele pot fi îndreptate către alte regiuni de pe suprafața Pământului, în funcție de unghiul în care sunt frecvențele radio reflectate înapoi de la lentilele ionice.

Cu mult timp în urmă, Marte și-a pierdut atmosfera. Aceeași soartă ar putea amenința în curând Pământul … Guvernul S.U.A. încearcă să-i liniștească pe toți, susținând că HAARP reprezintă un experiment pur științific, dar adevărul este că HAARP camuflează un proiect enorm de arme cu unde electromagnetice. Antenele constituie un avantaj potențial gigantic și nou pentru elita militară, dar în același timp prezintă un pericol potențial imens pentru întreaga planetă și pentru toate formele sale de viață.

Studiul de mediu obligatoriu pentru proiectul HAARP avertizează asupra posibilității de schimbare a ionosferei care ar putea influența, printre altele, stratul de ozon. În mod interesant, acest studiu nu a fost realizat de Agenția Americană pentru Protecția Mediului (EPA), ci mai degrabă de Forțele Aeriene ale S.U.A. și de US Navy. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că, în realitate, armata americană intenționează să bombardeze stratul de ozon și ionosfera cu această armă cu unde.

La urma urmei, americanii au dorit întotdeauna să fie cea mai mare și mai puternică națiune de pe Pământ. Cu toate acestea, este evident că vina nu poate fi pusă pe acei oameni americani care sunt împotriva acestui program și care au intenții umane sincere și pozitive. Cu toate acestea, rămâne întrebarea de ce un astfel de risc este întreprins cu bună știință cu acest tip de reacție incontrolabilă în lanț, atât în limitele stratului de ozon cât și în cea a ionosferei?

Răspunsul este dublu:

  1. Crearea de locuri de muncă pentru militari, precum și afaceri pentru întreprinderile mari și mici care participă
  2. HAARP este o entitate generatoare de bani care are putere inerentă de la punerea în aplicare a armei sale. Tehnologia HAARP poate declanșa o forță care nu poate fi îndepărtată de nici un adversar potențial. Până în prezent, toate scenariile de atac nuclear au inclus mai multe dispozitive nucleare explozive cu impulsuri electromagnetice ridicate (EMP), care au fost detonate la altitudini mari.

Folosind HAARP ca armă, poate fi obținut același rezultat chiar și fără energie atomică.

Cu toate acestea, HAARP este capabil să facă mult mai mult, pentru că poate pătrunde adânc sub scoarța Pământului, unde pot fi localizate, de exemplu, depozitele de petrol sau buncărele secrete menționate anterior. Ideea că anumite tipuri de radiații sunt nu numai periculoase, ci chiar mortale pentru ființele umane, plante și animale este pur și simplu acceptată fără scrupule. Deși HAARP poate fi folosit ca dispozitiv super-radar și, simultan, ca un dispozitiv distructiv împotriva aeronavelor, nu există nicio justificare pentru a pune în pericol viețile întregii omeniri, animalele și plantele, chiar existența planetei. Acest fapt pare lipsit de relevanță pentru elita militară, directorii mari ai corporațiilor și cei cu putere în cadrul guvernului S.U.A. Dimpotrivă, aceste grupuri par a fi mulțumite de faptul că nici nu încalcă acordurile de întrerupere a testelor nucleare (pe care abia dacă cineva le urmează), nici sistemele de apărare anti-balistică sau dezarmarea.

Ei sunt, de asemenea, mulțumiți de faptul că eforturile lor criminale au scăpat până acum atenției opiniei publice, deoarece activitățile lor au fost păstrate aproape în totalitate secrete și că publicul larg nu acordă atenție acestei situații. Războaiele cu microunde sunt aproape o realitate, iar omul nu-și poate permite să piardă stratul de ozon sau orice alt strat care înconjoară lumea, să nu mai vorbim de propria viață și de plante și animale. Omenirea nu-și poate permite să emită în atmosferă unde cu energii uriașe de milioane de gigawați care distrug atmosfera din jur a pământului, sau să distrugă armonia lor. Rănile provocate acestor straturi superioare ale atmosferei prin această nebunie nu se vor vindeca niciodată și vor pune în pericol viața pământească, poate pentru totdeauna.

În prezent, instalația HAARP este utilizată doar pentru teste modeste, dar se produc deja tulburări climatice la nivel mondial, care nu mai pot fi ignorate. Aceste fapte nu par a-i tulbura foarte mult pe acei oameni sau pe adepții lor, care sunt responsabili de programul HAARP. Ei chiar neagă că dezastrele naturale care apar acum la scară globală ar avea de-a face cu experimentele lor periculoase.

Pleiadienii insistă însă, că există într-adevăr o legătură directă între poluare, distrugerea mediului și încălzirea globală. Chiar dacă testele HAARP sunt încă la un nivel scăzut, programul declanșează deja inundații, erupții vulcanice, cutremure și furtuni devastatoare. Doar un gigawatt de energie este suficient pentru a arde o gaură în ionosferă. Dar, la o putere totală, de 100 Gw … 100 milioane de wați. Este o realitate faptul că această nouă armă cu unde va influența și va deteriora conștiința ființelor umane și a animalelor și, bineînțeles, întreaga gamă genetică a animalelor terestre, a plantelor și a oamenilor. De asemenea, întregul câmp energetic foarte sensibil al Pământului ar putea fi manipulat până la punctul în care polii pot fi deplasați. Bombardarea ionosferei prezintă multe posibilități periculoase, distructive și mortale, dar cei responsabili nici nu se gândesc la această chestiune. În consecință, ei se străduiesc cu viteză maximă cu acest proiect de armament secret pentru a distruge ozonul găurile și a încălzi ionosfera.

America se află în fruntea listei de infractori, deoarece oamenii care suferă de „beția puterii” din această națiune au racolat cercetarea secretă în mod criminal implantând tratamente radioactive, medicamente etc., asupra a mii de oameni nevinovați din numeroase orașe. Din păcate, SUA nu sunt singura țară care face acest lucru. Deși aceste fapte au devenit până acum cel puțin parțial cunoscute, ele nu au fost încă descoperite. Acest tip de cercetare demonstrează o astfel de lipsă de compasiune umană, dacă au fost sau încă sunt, monștri pur și simplu fără inimă, însetați de sânge și iresponsabili? Bomba atomică, care a fost și continuă să fie folosită în scopuri comerciale ca o „sursă liniștită de energie atomică”, a provocat durere nesfârșită, mizerie și rău iremediabil la nivel mondial. Distrugerea continuă.

Cu toate acestea, oamenii de știință din S.U.A. conduc în prezent și planifică în secret o nouă atrocitate împotriva umanității, o serie extrem de controversată de teste, care va lansa un nou sistem de arme, futurist, distructiv și mortal. Acest sistem poate fi la fel de distructiv și mortal ca și bomba atomică pentru întreaga planetă și pentru toate formele sale de viață, inclusiv pentru omenire. Rezultatul imediat și rezultatele pe termen lung ale acestei nebunii au aceeași incertitudine ca cea din 1945, când a explodat prima bombă atomică. Într-adevăr, unii oameni de știință șocați nu vor să aibă nimic de-a face cu întreaga chestiune. Ei au opinia că viața de pe Pământ în forma sa actuală și existența planetei sunt periclitate încă o dată de acțiunile oamenilor înfometați de putere, în special de guvernul și militarii americani (militarii negativi ce sunt în slujba Cabalei, n.b.).

Programul HAARP este considerat unul dintre cele mai mari amenințări la adresa stratului de ozon de către oamenii de știință care încă posedă un sentiment de responsabilitate. Mai mult, programul HAARP poate afecta multe aspecte de pe Pământ, inclusiv sferele sale exterioare și toate formele de viață. Posibilitățile variază de la cancerul de piele la modificările din zonele climatice, de la furtuni violente și secetă până la inundații, cutremure și erupții vulcanice. Este evident că toate acestea reprezintă o parte zilnică a vieții chiar și acum, cauzată de nebunia suprapopulării și de consecințele acesteia, cum ar fi, de exemplu, distrugerea și poluarea mediului nostru, încălzirea globală rezultată și schimbarea greutății straturilor superioare ale Pământului.

Cu toate acestea, experimentele în curs de desfășurare ale HAARP au fost de vină de ceva timp pentru schimbările climatice care, la rândul lor, au declanșat cutremure la nivel mondial, erupții vulcanice, inundații și catastrofe ecologice.

Cei care se ocupă de programul HAARP neagă, desigur, că astfel de teste generează această criză. Dar Pleiadienii declară categoric că acesta este de vină. Ei susțin în continuare că HAARP va cauza atât de multă distrugere, durere, suferință și devastare în viitor, încât nici natura, nici vreun lucru viu nu va putea vreodată să revină la o stare normală de echilibru. Efectele pe termen lung vor influența negativ tot ce este pe Pământ, iar recuperarea va fi totuși imposibilă. De ceva timp, a fost în curs de desfășurare o vânătoare la nivel mondial împotriva distrugătorilor ozonului, cum ar fi clorofluorocarburile, și pe bună dreptate. Cu toate acestea, industria și guvernul american au împiedicat multe probleme de mediu și pare a fi indiferent față de protecția vieții în general. Acest lucru este dovedit de aderarea Americii la pedeapsa capitală, care este glorificată de mulți dintre cetățenii săi și folosită nemilos. Aceeași nerespectare arbitrară a bunăstării umane de către elita puternică și urmașii ei, este exemplificată prin achiziționarea noii arme HAARP.

Ionosfera va fi într-adevăr avariată și parțial dizolvată de programul HAARP, permițând astfel radiației cosmice periculoase, fără obstacole, să pătrundă în atmosfera Pământului. Acest lucru demonstrează că HAARP este un proiect iresponsabil. O astfel de nebunie poate fi văzută în analele istoriei umane, dar este în mod obișnuit ascunsă de noi oamenii. În 1958, de exemplu, trei bombe atomice au fost detonate în atmosferă pentru a influența vremea. În decursul a doi ani de la această acțiune stupidă, au rezultat o serie întreagă de catastrofe climatice. Trei sute cincizeci de mii de ace de cupru, fiecare cu o lungime de aproximativ 1-2 cm, au fost lansate în ionosferă în 1961. Rezultatul a fost că Pământul s-a răzbunat printr-un cutremur în Alaska care a măsurat 8,5 pe scara Richter, iar în Chile o mare parte a liniei de coastă a alunecat în ocean. În 1963, americanii și URSS au detonat bombe atomice de trei sute de megatone în stratosferă și au rupt găuri gigantice în stratul de ozon.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele atrocități criminale comise împotriva umanității de către oficiali guvernamentali americani și ai fostei URSS. În realitate, câteva zeci de astfel de crime pot fi atribuite americanilor, rușilor, francezilor, israelienilor, chinezilor și altora care urmăresc aceleași scopuri rău intenționate. Ceea ce HAARP poate săvârșește, este mult mai rău decât orice văzut vreodată. Amenințarea provine din locația sa, la 320 km nord-est de Anchorage. În această singurătate din nordul Alaskăi, se construiește o pădure de antene, care va cuprinde 360 de turnuri și o înălțime de 24 de metri, din care armata va trage undele încastrate de înaltă frecvență în ionosferă. În forma experimentală, acest lucru a fost în derulare de ceva vreme, având drept rezultat că mai multe catastrofe legate de climă și furtuni, cutremure și erupții vulcanice se petrec din ce în ce mai mult.

Obiectul experimentelor este de a încălzi și de a deplasa parțial stratul protector din jurul planetei noastre. În acest proces, „lentile” uriașe sunt arse în ionosferă, cu intenția de a le reflecta înapoi pe Pământ prin undele ELF. Bernard Estlund, studentul iresponsabil al lui Nikola Tesla (1856-1943), a pregătit baza științifică pentru HAARP. El și-a brevetat activitatea în 1985 sub titlul de „Metodă și mecanism pentru schimbarea unei zone a atmosferei, ionosferei și / sau sferei magnetice a pământului„.

La câțiva ani după invenția sa, Eastlund și-a pierdut controlul asupra brevetului său, atunci când a dezvoltat probleme financiare. El a afirmat că instalarea antenei în Alaska este în realitate, o armă masivă cu unde, capabilă să distrugă nu numai toate rețelele de comunicații, ci și rachete, avioane, sateliți și multe altele. El afirmă că reacțiile adverse, atât dorite, cât și nedorite, includ catastrofe climatice în întreaga lume sau cel puțin în unele regiuni și radiații mortale fără restricții împotriva cărora nu există protecție. Există și efectul secundar al intrării radiațiilor care duc la moarte, împotriva cărora nu există apărare.

Edward Snowden, celebrul dezvăluitor al multor secrete guvernamentale, dezvăluia undeva în Rusia, unde este fugit pentru a nu fi ucis de către CIA, că programul HAARP este folosit pentru asasinare și controlul minții în masă. El dezvăluia : „Stația de cercetare HAARP, stabilită strategic, departe de ochii curioși din apropierea orașului Gakona din Alaska, este de fapt folosită pentru a extermina sau manipula potențialii dizidenți ai capitalismului global la scară de milioane de oameni „. „Prin aceste antene terestre, NATO este capabilă, la scară globală, să liniștească de la distanță ” făptașii ” sau devianții subversivi care militează împotriva sistemului”.

HAARP proiectează unde radio de mare putere. Aceste valuri funcționează la aceeași frecvență electronică cu trunchiul encefalic sau tulpina creierului, determinând în mod selectiv decese, aparent cauzate de cauze naturale – inclusiv atacurile de inimă. Edward Snowden și-a transformat apartamentul unde stă într-o cușcă Faraday, pentru a fi complet ecranat de orice atac ELF asupra lui (cușca Faraday este un dispozitiv special care oferă izolare totală față de orice tip de unde electromagnetice, n.b.).

Dezvăluiri ale lui Edward Snowden despre Donald Trump (15.02.2017):

Sper că acum s-au lămurit și cei care încă mai cred că fostele și viitoarele uragane, cutremure, inundații sunt naturale…. Adevărul este de multe ori crud și dur, dar trebuie să-i facem față și să acționăm ca atare.

Iar referitor la ultimul eveniment, ,,lupul singuratic” care a ucis 58 de persoane și a rănit alte 500 în Las Vegas, cred că sunteți lămuriți că a fost o nouă operațiune ,,steag fals” executată de CIA și FBI sub oblăduirea cabalei, într-un ritual sacrificial către șeful lor suprem, de ziua recoltei….”[1]

Video

https://youtu.be/aW2ux89qhyg

https://youtu.be/Q9FuXxOXf94

https://youtu.be/bmovaPIsHa0

https://youtu.be/RZWI2zAjarw

SURSE

  1. https://burebista2012.blogspot.ro/2017/10/haarp-distruge-planeta-agenda-de.html?spref=fb&m=1
  2. Foto: burebista2012.blogspot.com
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...