HAARP, un război invizibil și silențios

Distribuie!by “HAARP, UN RĂZBOI INVIZIBIL ȘI SILENȚIOS Ca să cucerești o țară, un teritoriu, războaiele sunt costisitoare, financiar, uman, logistic. Se apelează la alte forme de a distruge o țară, respectiv, cutremure, inundații, secetă, alunecări de teren. Discutăm despre arme de distrugere în masă. Totul se întâmplă în liniște, silențios, în […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“HAARP, UN RĂZBOI INVIZIBIL ȘI SILENȚIOS

Ca să cucerești o țară, un teritoriu, războaiele sunt costisitoare, financiar, uman, logistic. Se apelează la alte forme de a distruge o țară, respectiv, cutremure, inundații, secetă, alunecări de teren. Discutăm despre arme de distrugere în masă. Totul se întâmplă în liniște, silențios, în aparență, natura este cea vinovată.


Armele de distrugere în masă sunt utilizate din ce în ce mai mult de marile puteri. Cine pe cine poate acuza? CIA este implicată de către autoritățile americane în monitorizarea a tot ceea ce înseamnă arme de distrugere în masă, din lume.

Ziarul Daily Mail susține că CIA a cooptat pe cei mai buni specialiști în domeniu, pentru a controla tot ceea ce se întâmplă în lume, referitor la utilizarea armelor de distrugere în masă.


Marea bătălie mondială este cea legată de cine conduce modificările climatice din lume? Cine este Dumnezeul cataclismelor naturale? Ideea de a transforma meteo în armă de distrugere în masă nu este nouă.

În timpul războiului din Vietnam, americanii au declanșat ploi torențiale care aveau ca scop, împiedicarea înaintării trupelor vietnameze și evacuarea populației din zone greu accesibile. Conceptul de bio-inginerie a adus cu el posibilitatea de a focaliza razele Soarelui, pe anumite zone, considerate de interes. Efectul este devastator.

Se pare că CIA și-a schimbat atribuțiile din fișa de post. Mai nou, finanțează un amplu proiect de bio-inginerie. Proiectul s-a vrut a fi secret, însă jurnaliștii de la Daily Mail au intrat în posesia unor documente care denotă costurile foarte mari cu privire la posibilitatea de a schimba clima, pe care CIA le face.

Cei care au sponsorizat acest proiect sunt anonimi. În document se precizează că suportul financiar vine de la inteligența americană. În prezent, se duce un război neconvențional, silențios, al surzilor, în care fiecare mare putere își derulează proiectele în acest sens.

Americanii, prin proiectul HAARP, pot declanșa o explozie similară cu cea nucleară, fără a fi utilizate rachete, avioane sau transportoare nucleare. Este un atac, la joasă frecvență, invizibil și silențios.

Doi cercetători americani care lucrează la laboratorul științific din Alaska, au reușit să creeze o auroră boreală artificială. Conform altor specialiști, aurora a avut efecte asupra schimbărilor climatice din Alaska.

De câțiva ani, SUA dețin trei baze subterane în Australia, în care, oficial, se studiază tehnologia necesară cuceririi Universului. Neoficial, în aceste baze sunt amplasate antene subterane, una dintre ele are o lungime de 8 kilometri, în profunzimea Pământului, necesară reîncărcării bateriilor submarinelor din oceanul Indian și Pacific.

O astfel de antenă poate genera o enormă undă staționară în jurul Pământului. Generatoarele care sunt amplasate în aceste baze au fost numite raze ale morții și utilizează propulsia electromagnetică. Proiectul pare incredibil și totuși, el există. Localnicii vorbesc despre faptul că au văzut în zonă, discuri de peste 30 de metri diametru, avioane cargou, logistică super sofisticată.

Avioanele americane transportă materiale chimice, dar și conserve și alimente, în cantități enorme, semn că în subteran lucrează mulți specialiști. Pine Gape, pentru că așa se numește zona, este recunoscută ca fiind cea mai importantă bază pentru spionarea sateliților.

Calculatoarele din aceste baze sunt conectate la servere care sunt în Guam, Africa de Sud, sau la Polul Sud.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/haarp-un-razboi-invizibil-si-silentios
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Rusia işi testează armele electromagnetice
Oficial ONU: "sirienii rebeli au folosit gaz sarin impotriva civililor, nu armata lui Assad!"
Războiul psihotronic, armele electromagnetice și controlul minții: Câmpul de luptă s-a extins acum pretutindeni pe glob
Israelul va trimite imigranții africani în Occident
Event 201: Americanii vorbeau de pandemia de coronavirus înainte să înceapă (18 octombrie 2019)
Ministrul de Externe al Poloniei către Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans: Vă rugăm să ne dați voie să ne respectăm propria Constituție, nu viziunea dumneavoastră despre Constituția noastră!
Martori sirieni ai falsificării atacului chimic povestesc la Haga ce s-a întâmplat în aceea zi
Donald Trump: "Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului"
Je suis Big Brother: Liderii Mondiali se pregatesc sa intre in viata noastra privata ! Lupta impotriva dusmanului invizibil va dura pana cand oamenii nu vor mai avea niciun fel de libertate !
COP21/CMP11 – Conferința ONU referitoare la schimbările climaterice: minciuna "încălzirii globale", taxarea și reducerea populației planetei
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBTI
Nicolas Sarkozy după gratii? Parchetul francez îl numește deja „condamnat” pe fostul președinte
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro