Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !

Liderii Lumii Libere si Civilizate (a se citi: niste criminali psihopati) au devenit tinte ale diversilor hackeri, care sunt, in principiu, activisti anti-Globalizare. Potrivit publicatiei Russia Today[1], un grup de hackeri cu viziuni pro palestiniene, au spart contul de e-mail al sefului CIA, John Brennan si contul sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS).


contul de e-mail a sefului CIA a fost spart

Cum o astfel de actiune nu ramane fara un ecou in presa internationala, FBI si Secret Service au declarat pentru CNN ca, „nu exista scurgeri de informatii clasificate”, desi hacker-ul, un adolescent a afirmat ca, a accesat documente care contin informatii, cum ar fi numerele a peste 12 oficiali ai serviciilor secrete.

Hacker-ul a mai spus ca, este vorba despre un cont AOL de e-mail unde au fost gasite 50 de pagini de informatii cu caracter special. Hacker-ul a mai spus ca, a ascultat mesajele vocale si a vizualizat diverse facturi. O parte din informatiile accesate de hacker au fost publicate pe contul de Twitter „craka”, care este posibil sa fie sters mai devreme sau mai tarziu.


Adolescentul nu a facut multe dezvaluiri despre el, insa a spus ca, nu este musulman si ca are vederi pro palestiniene. El a mai spus ca, ceea ce l-a motiv sa faca asta a fost tocmai atitudinea politicii externe a SUA.

„Noi nu facem acest lucru pentru satisfactia personala, facem acest lucru pentru ca oameni nevinovati din Palestina sunt ucisi zilnic. John si Jeh sunt oameni de rang inalt, asa, vreau sa spun, daca le-am spart adresele, le-ar fi rusine”, a afirmat el continuand sa acuze SUA pentru ca in politica externa sprijina Israelul lui Rothschild.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/319113-cia-director-email-hack-teen/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Adevărul despre Agenda 21-2030, orașele inteligente, inteligența artificială, tehnologia 5G, transumanism, ecologie, venitul universal de bază și dictatura verde a noilor comuniști corporatiști
Baza militară secretă Dulce din New Mexico (SUA) este considerată a fi cea mai adâncă bază subterană din lume (aproximativ 4 kilometri sub suprafaţa pământului) şi este, de asemenea, una dintre cele mai complexe
John Davison Rockefeller Jr. - în timpul Marii Crize Economice a devenit cel mai mare proprietar imobiliar din New York, dezvoltând Rockefeller Center
Zona 51 din Nevada (SUA) - locul unde Iluminatii desfasoara experimente alaturi de extraterestri si locul unde se fac cercetari asupra Proiectelor Negre din cadrul USAP
Noua Ordine Mondială: Covid-19, Marea Resetare și războiul globaliștilor împotriva naționaliștilor
Steven Mosher, om de știință: "Schimbările climatice sunt cea mai mare fraudă științifică săvârșită vreodată asupra familiei omului"
George Soros și Jacob Rothschild panicați de posibila ieșire din UE a Marii Britanii
Foști informatori ai Agenției Federale Anti-Drog a SUA implicați în asasinarea președintelui Jovenel Moise. Haiti era singura țară din emisfera occidentală care refuzase vaccinarea anti-Covid
Ce este Marxismul Cultural?
"Rusia cea rea" si propaganda Occidentala
Prinși cu minciuna: climatologii au falsificat datele despre încălzirea globală
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...