Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !

Liderii Lumii Libere si Civilizate (a se citi: niste criminali psihopati) au devenit tinte ale diversilor hackeri, care sunt, in principiu, activisti anti-Globalizare. Potrivit publicatiei Russia Today[1], un grup de hackeri cu viziuni pro palestiniene, au spart contul de e-mail al sefului CIA, John Brennan si contul sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS).


contul de e-mail a sefului CIA a fost spart

Cum o astfel de actiune nu ramane fara un ecou in presa internationala, FBI si Secret Service au declarat pentru CNN ca, “nu exista scurgeri de informatii clasificate”, desi hacker-ul, un adolescent a afirmat ca, a accesat documente care contin informatii, cum ar fi numerele a peste 12 oficiali ai serviciilor secrete.

Hacker-ul a mai spus ca, este vorba despre un cont AOL de e-mail unde au fost gasite 50 de pagini de informatii cu caracter special. Hacker-ul a mai spus ca, a ascultat mesajele vocale si a vizualizat diverse facturi. O parte din informatiile accesate de hacker au fost publicate pe contul de Twitter “craka”, care este posibil sa fie sters mai devreme sau mai tarziu.


Adolescentul nu a facut multe dezvaluiri despre el, insa a spus ca, nu este musulman si ca are vederi pro palestiniene. El a mai spus ca, ceea ce l-a motiv sa faca asta a fost tocmai atitudinea politicii externe a SUA.

“Noi nu facem acest lucru pentru satisfactia personala, facem acest lucru pentru ca oameni nevinovati din Palestina sunt ucisi zilnic. John si Jeh sunt oameni de rang inalt, asa, vreau sa spun, daca le-am spart adresele, le-ar fi rusine”, a afirmat el continuand sa acuze SUA pentru ca in politica externa sprijina Israelul lui Rothschild.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/319113-cia-director-email-hack-teen/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !
Profesorul Adrian Hill de la Universitatea Oxford se plânge că dispare prea repede coronavirusul: „E o cursă contra cronometru. Inițial, estimam o probabilitate de 80% pentru elaborarea unui vaccin eficient până în septembrie. Acum, șansele de a nu obține niciun rezultat sunt de 50%. Chiar dacă am obține un rezultat în august, n-am putea începe vaccinarea generală a doua zi”
Teroriștii planifică atacuri chimice în Siria pentru justificarea atacurilor SUA
CIA - o istorie întunecată: Asasinate, răsturnări de guverne, experimente medicale, terorism
Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială: Noua Normalitate, Dictatura Globală, Fără Proprietate, Transumanism. Covid-19 are legătură cu Marea Resetare pe care au anunțat-o globaliștii de la Forumul Economic de la Davos. Globaliștii au creat Covid-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, economia, cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondială
Wikileaks zguduie SUA cu noi înregistrări publicate
Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40
Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Prin Liberul Schimb de Marfuri spre Dominatie Mondiala
URSS a investit un miliard de dolari în experimente privind controlul minții
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Noam Chomsky: "Dacă alte puteri ar acționa la fel de iresponsabil ca SUA, soarta noastră ar fi pecetluită!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Piramida de la Gunung Padang din Indonezia

Tibetanii construiesc temple prin forța sunetului – blocurile mari de piatră levitează datorită forței sunetului

Dovezi că extratereștrii există

De ce visa Hitler la Polul Sud

Argumente pentru a spune nu monarhiei în România! România trebuie să rămână republică!

Închide