Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !

Distribuie!by Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) ! Liderii Lumii Libere si Civilizate (a se citi: niste criminali psihopati) au devenit tinte ale diversilor hackeri, care sunt, in principiu, activisti anti-Globalizare. Potrivit publicatiei Russia Today[1], un grup de hackeri cu […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hackerii au spart adresa de e-mail a sefului CIA si a sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS) !

Liderii Lumii Libere si Civilizate (a se citi: niste criminali psihopati) au devenit tinte ale diversilor hackeri, care sunt, in principiu, activisti anti-Globalizare. Potrivit publicatiei Russia Today[1], un grup de hackeri cu viziuni pro palestiniene, au spart contul de e-mail al sefului CIA, John Brennan si contul sefului Departamentului Securitatii Nationale (DHS).


contul de e-mail a sefului CIA a fost spart

Cum o astfel de actiune nu ramane fara un ecou in presa internationala, FBI si Secret Service au declarat pentru CNN ca, “nu exista scurgeri de informatii clasificate”, desi hacker-ul, un adolescent a afirmat ca, a accesat documente care contin informatii, cum ar fi numerele a peste 12 oficiali ai serviciilor secrete.

Hacker-ul a mai spus ca, este vorba despre un cont AOL de e-mail unde au fost gasite 50 de pagini de informatii cu caracter special. Hacker-ul a mai spus ca, a ascultat mesajele vocale si a vizualizat diverse facturi. O parte din informatiile accesate de hacker au fost publicate pe contul de Twitter “craka”, care este posibil sa fie sters mai devreme sau mai tarziu.


Adolescentul nu a facut multe dezvaluiri despre el, insa a spus ca, nu este musulman si ca are vederi pro palestiniene. El a mai spus ca, ceea ce l-a motiv sa faca asta a fost tocmai atitudinea politicii externe a SUA.

“Noi nu facem acest lucru pentru satisfactia personala, facem acest lucru pentru ca oameni nevinovati din Palestina sunt ucisi zilnic. John si Jeh sunt oameni de rang inalt, asa, vreau sa spun, daca le-am spart adresele, le-ar fi rusine”, a afirmat el continuand sa acuze SUA pentru ca in politica externa sprijina Israelul lui Rothschild.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/319113-cia-director-email-hack-teen/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro