Hackerii VandaSec: “Adrese IP din guvernul britanic folosite de catre teroristii ISIS”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Potrivit unor tineri hackeri, din grupul VandaSec, cel putin trei conturi Twitter apartinand unor suporteri ISIS sunt accesate frecvent prin serverul Departamentului de Munca si Pensii al Guvernului Britanic.

main-hacker-against-isis

Hackerii au analizat adresele IP apartinand unor jihadisti care folosesc platforma Twitter pentru a face recrutari. Desi se credea ca adresele IP sunt localizate in Arabia Saudita, hackerii au descoperit cu stupoare ca acestea sunt de fapt localizate in inima Marii Britanii.


“Nu vi se pare suspect acest lucru? Am localizat conturile in Londra, centrul serviciilor secrete britanice”, au spus hackerii. Descoperirea alimenteaza speculatiile potrivit carora persoane din guvernul britanic sprijina de fapt gruparea ISIS sau, in cel mai bun caz, au deschis conturile pentru a depista potentiali suporteri ai gruparii teroriste.

Dovezile recente i-au obligat pe membrii institutiei sa recunoasca faptul ca au vandut adrese IP unor firme din Arabia Saudita, iar un expert a sugerat ca adresele au legatura cu guvernul. Dupa vanzare, adresele IP au fost utilizate de extremisti pentru a transmite mesaje pe retelele de socializare.


SURSE

  1. http://www.bzi.ro/adrese-ip-din-guvernul-britanic-folosite-de-isis-531812
  2. http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/hackers-trace-isis-twitter-accounts-7010417

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!
Școala de la Frankfurt
Băncile centrale ajung deja să naţionalizeze în tăcere economiile
Brexit - Marea Britanie - o primă înfrângere a Globaliștilor și a Noii Ordini Mondiale
CIA neagă orice implicare în manifestațiile din Iran! CIA a recunoscut public că, în 1953, a orchestrat lovitura de stat din Iran pentru înlăturarea premierului Iranului, Mohammad Mossadegh!
Angela Merkel dorește ca Statele Naționale să renunțe la suveranitate și să accepte Pactul ONU privind imigrația
Loviturile de stat soft. Mai nou, loviturile de stat, oprirea legislației și eliminarea adversarilor politici se fac prin utilizarea în mod ostentativ a mijloacelor "judiciare" întărite cu un linșaj mediatic de proporții şi cu mitinguri uriaşe de stradă
CIA oprește sprijinul acordat rebelilor sirieni! SUA au creat și finanțat organizația terorista ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Dr Sucharit Bhakdi avertizează într-un interviu că isteria Covid se bazează pe minciuni și că serurile experimentale pot provoca o catastrofă globală
Franța: Activiștii de stânga și imigranții ilegali au invadat Catedrala Saint-Denis, care adăpostește mormintele regilor francezi
Franţa i-a cerut companiei Microsoft să nu-i mai urmărească pe internet pe utilizatorii de Windows 10
Jumătate din italieni vor ieșirea din UE, un "Italexit"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...