Hackerul român, “Guccifer”, a ajuns în fața unui tribunal din SUA, după ce a fost extradat

by Hackerul român cunoscut drept „Guccifer”, care a postat pe internet emailuri neoficiale trimise fostului secretar de stat Hillary Clinton, a fost extrădat din România și a compărut vineri, pentru prima dată, în fața unui tribunal federal din Statele Unite ale Americii, informează Reuters, arată Agerpres. Marcel Lazăr, 44 de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Hackerul român cunoscut drept „Guccifer”, care a postat pe internet emailuri neoficiale trimise fostului secretar de stat Hillary Clinton, a fost extrădat din România și a compărut vineri, pentru prima dată, în fața unui tribunal federal din Statele Unite ale Americii, informează Reuters, arată Agerpres.
Marcel Lazăr, 44 de ani, are de înfruntat nouă capete de acuzare, dintre care trei privind accesul neautorizat la computere protejate, a anunțat într-un comunicat Departamentul de Justiție din SUA.
Lazăr a apărut în fața unui tribunal federal din Alexandria, statul Virginia. Alte învinuiri din rechizitoriu sunt trei acuzații de fraudă electronică și câte una de furt de identitate în formă agravată, hărțuire prin mijloace informatice și obstrucționarea justiției. Comunicatul nu spune ce pedepse sunt prevăzute pentru respectivele acuzații, mai notează Reuters.
Potrivit rechizitoriului, Lazăr ”a spart emailurile și conturile de pe rețelele de socializare ale unor victime de înalt nivel, inclusiv un membru de familie a doi foști președinți americani, un fost membru al Cabinetului SUA, un fost membru al statului major SUA și un fost consilier prezidențial”, arată comunicatul citat.
Rechizitoriul nu dă numele victimelor, dar în 2013 site-urile de știri au publicat emailuri trimise lui Hillary Clinton de către fostul său consilier, Sidney Blumenthal, oferind primele indicii publice despre aranjamentele neconvenționale făcute prin email de către aceasta.
Aflată în fruntea cursei democrate pentru nominalizarea în alegerile prezidențiale din 2016, Hillary Clinton și-a cerut scuze pentru folosirea unui server de mail privat pentru probleme oficiale în timp ce era secretar de stat între 2009 și 2013. FBI investighează respectivul caz.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri/Guccifer-cel-mai-temut-hacker-roman-a-ajuns-in-premiera-in-fata-unui-tribunal-federal-din-SUA-131808

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Leon Dănăilă acuzat de "discriminare" de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice
Miting pentru autonomie la Miercurea Ciuc cu militanti ai Garzii Maghiare. S-a scandat: ”Vrem autonomie”, ”Epurare etnica”
O Europă falsă ne amenință
Instituțiile statului contra Românilor. Cazul colonelului SRI (rtg.) Vasile Zărnescu împotriva Institutului Elie Wiesel
Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
Ninel Peia: "Ministrul Bodog, scula lui Soros şi o conservă a Big Pharma"
SRI cu ochii pe Fake News ca amenințare la adresa siguranței naționale. Ziariștii care dau o știre falsă devin echivalentul teroriștilor?
Unirea dintre Romania si Moldova este o speculatie politica a UE ! UE nu este interesata de aceasta unire, ci de a atrage un stat in acest spatiu european !
Gabriele Kuby, expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei și a familiei: "Problema timpului nostru este că nu mai putem numi păcatul „păcat”. Ni se pun etichete, suntem stigmatizați ca bigoți, fundamentaliști sau sexiști"
Adevărul despre așa-zisul steag secuiesc: o invenție de după 1989 folosită pentru a cere autonomia în inima României
DOBROGEANUL Aeticus Donares, primul om care a făcut Ocolul Pământului, în secolul V…
Platforma „Respect” neagă suveranitatea poporului român, disprețuiește valorile societății civile și practică un discurs manipulator
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro
Close
Citește mai multe:
Ungaria anunță organizarea unui referendum național anti-Soros

Cererea unei feministe musulmane pentru statul suedez: „Și poligamia ar trebui legiferată, din moment ce sunt deja permise și alte tipuri de căsătorie decât cea dintre un bărbat și o femeie

Proiectul Venus: proiectul care doreste o lume fara bani, fara sclavie monetara, fara razboaie, unde toti oamenii sa aiba acces la energia libera! Iluminatii au trecut deja la discreditarea acestui concept numindu-l "utopic"!

A avea încredere în intuiţie

Mayer Amschel Rothschild – părintele fondator al finanțelor internaționale

Închide