Hackerul român Guccifer: “Americanii sunt înnebuniți după orice chestie legată de Rusia și de ideea că rușii vor invada SUA. E o nebunie… este isterie acum”

by “Guccifer anticipase că va urma un fals război cibernetic, urmat de acuzarea unor persoane din Rusia. În ultimele zile ale anului trecut, administrația Obama a declanșat un atac fără precedent împotriva diplomației ruse, expulzând 35 de diplomați ruși și familiile acestora, dar instituind și sancțiuni asupra unor companii rusești. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Guccifer anticipase că va urma un fals război cibernetic, urmat de acuzarea unor persoane din Rusia. În ultimele zile ale anului trecut, administrația Obama a declanșat un atac fără precedent împotriva diplomației ruse, expulzând 35 de diplomați ruși și familiile acestora, dar instituind și sancțiuni asupra unor companii rusești.

Acțiunea, total neobișnuită pentru un final de mandat, a fost însoțită de foarte puține explicații, precizându-se doare că e o vorba de o rețea care a atacat cibernetic Partidul Democrat american, influențând, în opinia autorităților americane, procesul electoral.


Devenit o adevărată vedetă a internetului după spargerea e-mail-ului fostei candidate la Casa Albă, Hillary Clinton, hackerul român Marcel Lazăr Leher, alias Guccifer, a fost intervievat de FoxNews pe această temă. “Un fals război cibernetic”, a replicat Guccifer.

“Americanii sunt înnebuniți după orice chestie legată de Rusia și de ideea că rușii vor invada SUA. E o nebunie…este isterie acum”, a spus Marcel Leher, opinând că e vorba de reminiscențe mentale ale (propagandei) războiului rece.


Cu două săptămâni înainte de măsura extraordinară luată de administrația Obama, Leher, condamnat la 7 ani de închisoare în România și 4 ani și 4 luni în SUA, declarase presei că este foarte probabil ca în baza scandalului legat de atacurile cibernetice, se vor lansa curând acuzații împotriva unor persoane din Rusia.

Activitatea de hacker a lui Guccifer a scos la iveală documente și fapte grave care au condus la declanșarea unei anchete federale a FBI împotriva lui Hillary Clinton. Administrația Obama a blocat până acum această anchetă federală, fapt care a fost criticat vehement de Donald Trump în campania electorală.

Mai multe instituții americane, printre care CIA, NSA și FBI au întocmit un raport în care acuză Rusia și pe Vladimir Putin că ar fi coordonat o campanie cibernetică în favoarea lui Donald Trump, influențând alegerile prezidențiale din SUA.”[1]

SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/society/20170108/10681788/hacker-roman-guccifer.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Controlul minții: Proiecte și subprograme ale MK-Ultra
Industria de divertisment asaltează ființele umane cu influențe malefice prin toate mijloacele de care dispune
Planul israelian de a fructifica războiul civil sirian
Un fost Ministru israelian al Apărării a declarat că Israelul are un canal de comunicare cu teroriștii ISIS și că teroriștii ISIS și-au cerut scuze după ce i-au atacat pe soldații IDF (Israel Defense Forces)
Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
Războiul din Cecenia şi atentatele de la Moscova
Influența malefică a unor civilizații extraterestre asupra Pământului de-a lungul istoriei sale
Rusia denunță decizia „tendențioasă și antisârbă" a Tribunalului Penal Internațional de condamnare a lui Ratko Mladici
Minunata lume nouă a cipurilor și biometriei. The Telegraph: De ce companiile implantează microcipuri angajaților lor, cât este de etic și până unde se poate ajunge?
În Turcia a fost arestat organizatorul asasinării ambasadorului rus
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro