Hackerul român, Guccifer, o descrie pe Hillary Clinton ca fiind o „Înaltă Preoteasă a Iluminaților”

Distribuie!

Marcel Lazar, hackerul Guciffer arestat de ai nostri si trimis in USA, a trimis o Scrisoare catre FOX NEWS din inchisoarea Alexandria Detention Center.

In aceasta Scrisoare scrisa de mina, Guccifer sustine ca, dupa ce a „spart” emailul personal al lui Hillary Clinton, a descoperit ca doamna este Inalta Preoteasa a Illuminati!


Scrisoarea a fost trimisa de Marcel Lazar inainte ca el sa fie extradat in Romania, adica acum 5 saptamini! Fox News a confirmat primirea Scrisorii!

Bomba de presa abia acum vine : la originea Scandalului Clinton (cele 35.000 de emailuri ) sta chiar romanul Guccifer! Abia acum inteleg de ce Marcel Lazar a primit o Condamnare atit de drastica, de 7 ani de inchisoare, iar cei doi israelieni din Scandalul Black Cube doar 3 ani cu suspendare!


Desi fapta israelienilor, de a „sparge” emailul unui oficial roman, Kovesi, este mult mai grava decit „spargerea” unui email privat al persoanei private Hillary Clinton, fie ea chiar Candidata la Presedintia Americii!!!

E clar ca Preoteasa Hillary s-a suparat rau pe Guccifer iar Justitia Romana s-a executat ca la ordin! Ce ne facem daca iese Trump?! O sa il declare ai nostri Justitiabili, EROU pe Guccifer?!„[1]

hilary-hacker-guccifer-768x403 scrisoare-guciffer-768x576 scrisoare-guciffer-1-768x576

Hillaru Clinton, Blill Clinton si satanismul

Faptul ca liderii lumii fac parte din diverse societati secrete nu mai este un secret. Faptul ca in cadrul acestor societati secrete (Skull and Bones, Bilderberg, Biserica Satanei, HellFire Club, Bohemian Club, Biserica lui Seth etc.) se practica ritualuri de magie neagra, care implica si uciderea unor oameni sau copii, este un lucru cat se poate de adevarat.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/skull-bones-bohemian-club-hellfire-club-biserica-lui-satan-si-templul-lui-seth-organizatiile-sataniste-ale-iluminatilor/

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/incredibil-hackerul-roman-guccifer-sustine-ca-hillary-este-inalta-preoteasa-a-illuminati-fox-news-confirma-primirea-scrisorii/
  2. Foto: nasul.tv

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...