Haosul controlat și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“HAOSUL CONTROLAT ȘI NOUA ORDINE MONDIALĂ

Halucinațiile colective nu sunt ficțiune. Începând cu anii 60, SUA și URSS au fost preocupate de producerea unor astfel de fenomene.


Robert Baker, laureat al premiului Nobel, descrie în cartea sa, Omul electric, metodele utilizate pentru a crea halucinații colective. Cu ajutorul microundelor se poate crea o nebunie colectivă.

În anul 1977, reprezentanți CIA au recunoscut în fața Comisiei de Sănătate că au utilizat diverse metode pentru a induce halucinații sau stări de nebunie colectivă.


În prima fază, subiecții sunt pregătiți din punct de vedere psihologic. Valorile tradiționale sunt minimalizate sau negate. Sunt induse stări în care subiecții contestă religia, morala, devin violenți.

A doua fază include proiecții holografice optice și sonore în trei dimensiuni. În proiectul Blue Beam, hologramele au fost numite Vocea lui Dumnezeu.

Se declanșează un adevărat show spațial la care subiecții sunt martori. Muzică, imagini, sunete, toate acestea sunt transmise printr-o rețea de sateliți, aflați la o distanță de 100 kilometri față de sol.

Fiecare subiect face parte din acest uriaș scenariu. Tot ceea ce era considerat ca făcând parte din credință se transformă în haos, panică, frică, contestare.

În cea de a treia fază este utilizată telepatia electronică. Cu ajutorul ei se poate modifica conștiința fiecărui subiect.
Impulsurile de joasă frecvență produc semnale auditive care vor acționa asupra activității cerebrale.
Cea de a patra fază se bazează pe producerea unor manifestări supranaturale.

Poiectul Blue Beam avea ca obiectiv crearea unei religii mondiale, o religie care să fie fundamentată pe principiile impuse de Noua Ordine Mondială. Avem de-a face cu o mistificare care se produce la nivel mondial. Programe religioase de tip mesianic au fost lansate în toată lume, pe toate canalele de informații.

Apocalipsa, noul Messia, războiul stelelor, toate acestea au fost lansate într-o uriașă manipulare. În anul 1974, cercetătorul Shapis susținea că hipnoza colectivă este realizată cu ajutorul mijloacelor electromagnetice, fără a utiliza mijloace mecanice. În aceste condiții, comportamentul voluntar al subiecților este anihilat.

 

 

În anul 1980, John Alexande lansa cartea Noua Bătălie Mentală în care dezvoltă acest subiect. El susține că există metode de a transmite energie de la un subiect la altul, pot fi transmise la distanță stări, boli sau chiar moartea.

În anul 1993, la o conferință ținută la Los Almos, au fost prezentate arme psihotronice. Utilizarea acestora pe oameni a dus la apariția de tumori cerebrale, arsuri ale retinei, avorturi.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/haosul-controlat-si-noua-ordine-mondiala
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...