Haosul controlat și Noua Ordine Mondială

by “HAOSUL CONTROLAT ȘI NOUA ORDINE MONDIALĂ Halucinațiile colective nu sunt ficțiune. Începând cu anii 60, SUA și URSS au fost preocupate de producerea unor astfel de fenomene. Robert Baker, laureat al premiului Nobel, descrie în cartea sa, Omul electric, metodele utilizate pentru a crea halucinații colective. Cu ajutorul microundelor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“HAOSUL CONTROLAT ȘI NOUA ORDINE MONDIALĂ

Halucinațiile colective nu sunt ficțiune. Începând cu anii 60, SUA și URSS au fost preocupate de producerea unor astfel de fenomene.


Robert Baker, laureat al premiului Nobel, descrie în cartea sa, Omul electric, metodele utilizate pentru a crea halucinații colective. Cu ajutorul microundelor se poate crea o nebunie colectivă.

În anul 1977, reprezentanți CIA au recunoscut în fața Comisiei de Sănătate că au utilizat diverse metode pentru a induce halucinații sau stări de nebunie colectivă.


În prima fază, subiecții sunt pregătiți din punct de vedere psihologic. Valorile tradiționale sunt minimalizate sau negate. Sunt induse stări în care subiecții contestă religia, morala, devin violenți.

A doua fază include proiecții holografice optice și sonore în trei dimensiuni. În proiectul Blue Beam, hologramele au fost numite Vocea lui Dumnezeu.

Se declanșează un adevărat show spațial la care subiecții sunt martori. Muzică, imagini, sunete, toate acestea sunt transmise printr-o rețea de sateliți, aflați la o distanță de 100 kilometri față de sol.

Fiecare subiect face parte din acest uriaș scenariu. Tot ceea ce era considerat ca făcând parte din credință se transformă în haos, panică, frică, contestare.

În cea de a treia fază este utilizată telepatia electronică. Cu ajutorul ei se poate modifica conștiința fiecărui subiect.
Impulsurile de joasă frecvență produc semnale auditive care vor acționa asupra activității cerebrale.
Cea de a patra fază se bazează pe producerea unor manifestări supranaturale.

Poiectul Blue Beam avea ca obiectiv crearea unei religii mondiale, o religie care să fie fundamentată pe principiile impuse de Noua Ordine Mondială. Avem de-a face cu o mistificare care se produce la nivel mondial. Programe religioase de tip mesianic au fost lansate în toată lume, pe toate canalele de informații.

Apocalipsa, noul Messia, războiul stelelor, toate acestea au fost lansate într-o uriașă manipulare. În anul 1974, cercetătorul Shapis susținea că hipnoza colectivă este realizată cu ajutorul mijloacelor electromagnetice, fără a utiliza mijloace mecanice. În aceste condiții, comportamentul voluntar al subiecților este anihilat.

 

 

În anul 1980, John Alexande lansa cartea Noua Bătălie Mentală în care dezvoltă acest subiect. El susține că există metode de a transmite energie de la un subiect la altul, pot fi transmise la distanță stări, boli sau chiar moartea.

În anul 1993, la o conferință ținută la Los Almos, au fost prezentate arme psihotronice. Utilizarea acestora pe oameni a dus la apariția de tumori cerebrale, arsuri ale retinei, avorturi.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/haosul-controlat-si-noua-ordine-mondiala
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Pericolul ascuns al frecvenţelor 5G. Meteorologii trag un semnal de alarmă privind sateliţii care monitorizează schimbările atmosferice
Islanda - tara care a refuzat sa faca parte din UE si nu are niciun analfabet ! Islanda a fost cea care a bagat la puscarie toti bancherii corupti !
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Justiția britanică a respins cererea Venezuelei de returnare a aurului păstrat în Banca Angliei
Piramida Iluminatilor - cele zece structuri prin care se manipuleaza oamenii ! Pe acestea se bazeaza actuala societate "democrata" a capitalismului !
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Twitter i-a enervat pe globaliști, după ce a refuzat să-l cenzureze pe Alex Jones și site-ul InfoWars.com
Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !
George Soros: "Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat"
Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva
În SUA, ONG-iștii lui George Soros întocmesc liste negre cu "site-uri de evitat", după victoria lui Donald Trump
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro