Harta lui Piri Reis: Antarctica este desenată în detaliu şi neacoperită de gheaţă

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Harta lui Piri Reis. Palatul Topkapi din Istanbul este un monument istoric ce poate fi vizitat. În 1929, acesta a devenit muzeu, timp în care au fost descoperite mai multe artefacte în interiorul său, printre care şi harta amiralului turc Piri Reis, desenată pe piele de gazelă, în 1513.

Jumătatea de hartă care a supravieţuit arată coastele vestice ale Europei, nordul Africii şi coasta Braziliei, dar şi diferite insule din Atlantic, chiar şi mitica insulă Antilia şi, posibil, Japonia. Cel puţin ciudat este faptul că pe această hartă apare şi Antarctica, dacă avem în vedere că prima expediţie atestată istoric în această zonă este cea rusească, din 1820.


Ciudăţenia constă în faptul că Antarctica este desenată în detaliu şi neacoperită de gheaţă. După estimările cercetătorilor, acest continent a fost acoperit de gheaţă în ultimii 6000 de ani.”[1]

SURSE


  1. https://yogaesoteric.net/enigme-uluitoare-omul-nu-a-fost-niciodata-primitiv
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Aurel I. Rogojan: “Securitatea națională a României este acum dependentă de o tot mai mare intruziune în viața privată a cetățenilor”

În februarie 2017, 160.000 de neomarxiști și progresiști spanioli au ieșit în stradă pentru primirea imigranților

O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”

Trupele pregatite de SUA pentru Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda ! Pentagonul a livrat de nenumarate ori arme celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, pe care le-au creat si le sustin !

Documente declasificate ale US Air Force: Proiectul 1794 – Farfuria zburătoare supersonică menită să doboare bombardierele sovietice

Închide