Hartă, veche de mii de ani, prezintă lumea ascunsă de sub Antarctica

by “Hartă, Veche De Mii De Ani, Prezintă Lumea Ascunsă De Sub Antarctica O hartă veche de sute de ani, descoperită într-un ziar din Hawaii, arată cu lux de amănunte teritorii misterioase dincolo de Antarctica. Un articol fascinant a apărut în Monitorul de Hawaii în 11 ianuarie, 1907, când a […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Hartă, Veche De Mii De Ani, Prezintă Lumea Ascunsă De Sub Antarctica

O hartă veche de sute de ani, descoperită într-un ziar din Hawaii, arată cu lux de amănunte teritorii misterioase dincolo de Antarctica.


Un articol fascinant a apărut în Monitorul de Hawaii în 11 ianuarie, 1907, când a fost prezentată o hartă misterioasă.

Această hartă este de-a dreptul fascinantă pentru că în primul rând a fost descoperită într-un sul străvechi, care s-a presupus că este vechi de mii de ani.


Cu toate acestea, harta mai are o latură fascinantă, cea în care sunt prezentate teritoriile din Antarctica, plus încă câteva pământuri noi, așa cum au fost numite de specialiști.

Autorii articolului informează că harta provine dintr-o mănăstire din Japonia și nimeni nu știe cu adevărat cine a cartografiat-o.

Cu toate acestea, vechimea sa depășește câteva mii de ani și în acest fel se justifică existența teritoriilor de sub stratul gros de gheață din Antarctica.

Interesantă este perspectiva hărții, care pare o simplă fotografie din spațiu, care înfățișează teritoriul de sub gheață, continentele pe care le cunoaștem și în prezent, la care se mai adaugă și alte teritorii misterioase.

Oare această hartă să prezinte și teritoriile despre care generalul Byrd scria în anii 1946-1947?

 

Acele teritorii sunt cele ascunse de ochii noștri și fac parte din ceea ce cunoștințele străvechi japoneze numenesc Agartha, sau teritoriul unde trăiesc oamenii evoluați spiritual.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/harta-veche-de-mii-de-ani-prezinta-lumea-ascunsa-de-sub-antarctica
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro