Hieroglifele din templul Abydos prezinta un elicopter, un submarin si un ozn! Acestea au o vechime de 3000 de ani si bulverseaza istoricii si arheologii oficiali!

Distribuie!by Istoria oficiala, nu este prima data cand se clatina serios. Ea s-a clatinat si in urma descoperirii unei baterii vechi in Bagdad, numita si “Bateria de la Bagdad”. Arheologii au tot gasit prin toata lumea semne ale unei civilizatii avansate. Normal ca au fost avansati, caci numai cineva avansat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Istoria oficiala, nu este prima data cand se clatina serios. Ea s-a clatinat si in urma descoperirii unei baterii vechi in Bagdad, numita si “Bateria de la Bagdad”. Arheologii au tot gasit prin toata lumea semne ale unei civilizatii avansate. Normal ca au fost avansati, caci numai cineva avansat ar putea ridica o piramida precum cea mare din Egipt, care nu se poate reconstrui astazi, deoarece nu exista tehnologii care sa permita ridicarea acelor blocuri uriase de piatra, de sute de tone.

In acest articol, vorbim despre antica si avansata civilizatie egipteana a arienilor, descendenti ai atlantilor. Urmele lasate de acestia, reflecta adevarul pe care “istoricii” de carton nu vor il a-l recunoaste, deoarece acesta sfarama toata dogma impusa de acesti mincinosi.


Este cazul unor hieroglife din templul egiptean, Abydos, care deja demonstreaza inca o data cat de avansati erau anticii egipteni. Acestea au fost descoperite de o anume Dr. Ruth Hover, in timpul unei excursii in Egipt, alaturi de sotul ei. Ei au fost socati sa vada in acest templu niste hieroglife, despre care, pana in acel moment nimeni nu stia nimic. Hieroglifele agita si mai mult comunitatea oamenilor de stiinta, mai ales cand ele reprezinta un elicopter, un submarin si un ozn.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro