Hillary Clinton a propus asasinarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, după dezvăluirea informațiilor clasificate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Hillary Clinton și Departamentul de Stat american au fost sub presiune puternică, în mandatul de secretar de stat a actualui candidat al democraților la președinția Statelor Unite, pentru a pune sub tăcere pe Julian Assange și siteul său Wikileaks care publica scurgeri de informații din 250.000 de documente diplomatice din perioada 1966-2010.

„Nu putem trimite o dronă pentru tipul ăsta?” ar fi întrebat Hillary Clinton, conform unor surse neidentificate din Departamentul de Stat, scrie rt.com, care citează un articol publicat sâmbătă de True Pundit.


hillary-clinton-asasinare-julian-assange-wikileaks-drona

Wikileaks, la rândul său, a postat un link care trimite către poveste pe contul oficial de Twitter.

Hillary Clinton și departamentul de stat au ținut numeroase ședințe pentru a discuta măsuri ce pot fi luate pentru a îl opri pe Assange în a mai publicat pe siteul său în a expune secrete militare compromițătoare pentru americani din războaiele din Afganistan și Irak. Atât președinția, cât și guverne străine, făceau presiuni pe aceștia să oprească scurgerea de informații.


Potrivit True Pundit, cei prezenți în momentul afirmației făcute de Clinton au început să râdă de ideea sa, dar rapid și-au dat seama că aceasta vorbea serios și chiar l-a numit pe Assange „o țintă ușoară”.

De altfel, Departamentul de Stat s-a mai gândit să ofere o recompensă pentru orice l-ar captura și l-ar aduce în Statele Unite pe fondatorul Wikileaks, iar surse spun că suma discutată se ridica la 10 milioane de dolari.

Surse familiare subiectului spun că obiceiul fostul secretar de stat de discuta despre nominalizări de indivizi pentru a fi victime ale atacurilor cu drone era ceva uzual și apare și în raportul FBI privind investigația legate de mailurile lui Hillary Clinton.”[1][2]

Strategul lui Hillary Clinton dorește asasinarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea e-mail-urilor secrete

Democrat-liberalul, Bob Beckel, care este strategul lui Hillary Clinton, a sustinut in cadrul unui interviu la postul american de televiziune Fox ca Julian Assange trebuie asasinat. „Nenorocitul trebuie impuscat. Un om mort nu poate scurge informatii.”[3]

assange-assassinated-fears-700x350

Fara indoiala ca viata lui Julian Assange este in pericol. Astfel de informatii nu o sa le vedeti niciodata prezentate in mass-media din Romania. De ce? Pentru ca mass-media din Romania impreuna cu politicienii corupti sunt afiliati si aliniati propagandei americane. In din 1990, ei incearca sa spele creierul romanilor cu asa-zisul „Vis American” pe care timpurile de astazi il arata drept un Mare Cosmar.

Julian Assange a fost Wikileaks in 2006, iar de atunci mii si mii de documente au fost publicate anual. Documentele publicate arata cum SUA au creat terorismul in Orientul Mijlociu, cum au destabilizat state folosindu-se de teroristi pe care ii finanteaza, dar si alte elemente de politica interna a SUA.

xbeckel-assasinate-julian-assange-01-800x416.jpg.pagespeed.ic.Me0QshSthS

 Sa nu uitam ce-a spus intelectualul american, Noam Chomsky: „America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa si i se supune”.

Video

SURSE

  1. http://m.b1.ro/stiri/externe/hillary-clinton-ar-fi-dorit-uciderea-fondatorului-wikileaks-julian-assange-prin-intermediul-unei-drone-in-mandatul-de-secretar-de-stat-164008.html
  2. https://www.rt.com/usa/361459-secretary-clinton-drone-assange/
  3. http://www.infowars.com/flashback-hillary-strategist-calls-for-assassination-of-wikileaks-julian-assange/
  4. Foto: truthfeed.com
  5. Foto: Twitter/Wikileaks
  6. Foto: yournewswire.com
  7. Video: Twitter/Wikileaks

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...