Hillary Clinton a propus asasinarea fondatorului Wikileaks, Julian Assange, după dezvăluirea informațiilor clasificate

by “Hillary Clinton și Departamentul de Stat american au fost sub presiune puternică, în mandatul de secretar de stat a actualui candidat al democraților la președinția Statelor Unite, pentru a pune sub tăcere pe Julian Assange și siteul său Wikileaks care publica scurgeri de informații din 250.000 de documente diplomatice […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Hillary Clinton și Departamentul de Stat american au fost sub presiune puternică, în mandatul de secretar de stat a actualui candidat al democraților la președinția Statelor Unite, pentru a pune sub tăcere pe Julian Assange și siteul său Wikileaks care publica scurgeri de informații din 250.000 de documente diplomatice din perioada 1966-2010.

“Nu putem trimite o dronă pentru tipul ăsta?” ar fi întrebat Hillary Clinton, conform unor surse neidentificate din Departamentul de Stat, scrie rt.com, care citează un articol publicat sâmbătă de True Pundit.


hillary-clinton-asasinare-julian-assange-wikileaks-drona

Wikileaks, la rândul său, a postat un link care trimite către poveste pe contul oficial de Twitter.

Hillary Clinton și departamentul de stat au ținut numeroase ședințe pentru a discuta măsuri ce pot fi luate pentru a îl opri pe Assange în a mai publicat pe siteul său în a expune secrete militare compromițătoare pentru americani din războaiele din Afganistan și Irak. Atât președinția, cât și guverne străine, făceau presiuni pe aceștia să oprească scurgerea de informații.


Potrivit True Pundit, cei prezenți în momentul afirmației făcute de Clinton au început să râdă de ideea sa, dar rapid și-au dat seama că aceasta vorbea serios și chiar l-a numit pe Assange “o țintă ușoară”.

De altfel, Departamentul de Stat s-a mai gândit să ofere o recompensă pentru orice l-ar captura și l-ar aduce în Statele Unite pe fondatorul Wikileaks, iar surse spun că suma discutată se ridica la 10 milioane de dolari.

Surse familiare subiectului spun că obiceiul fostul secretar de stat de discuta despre nominalizări de indivizi pentru a fi victime ale atacurilor cu drone era ceva uzual și apare și în raportul FBI privind investigația legate de mailurile lui Hillary Clinton.”[1][2]

Strategul lui Hillary Clinton dorește asasinarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea e-mail-urilor secrete

Democrat-liberalul, Bob Beckel, care este strategul lui Hillary Clinton, a sustinut in cadrul unui interviu la postul american de televiziune Fox ca Julian Assange trebuie asasinat. „Nenorocitul trebuie impuscat. Un om mort nu poate scurge informatii.”[3]

assange-assassinated-fears-700x350

Fara indoiala ca viata lui Julian Assange este in pericol. Astfel de informatii nu o sa le vedeti niciodata prezentate in mass-media din Romania. De ce? Pentru ca mass-media din Romania impreuna cu politicienii corupti sunt afiliati si aliniati propagandei americane. In din 1990, ei incearca sa spele creierul romanilor cu asa-zisul „Vis American” pe care timpurile de astazi il arata drept un Mare Cosmar.

Julian Assange a fost Wikileaks in 2006, iar de atunci mii si mii de documente au fost publicate anual. Documentele publicate arata cum SUA au creat terorismul in Orientul Mijlociu, cum au destabilizat state folosindu-se de teroristi pe care ii finanteaza, dar si alte elemente de politica interna a SUA.

xbeckel-assasinate-julian-assange-01-800x416.jpg.pagespeed.ic.Me0QshSthS

 Sa nu uitam ce-a spus intelectualul american, Noam Chomsky: „America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa si i se supune”.

Video

SURSE

  1. http://m.b1.ro/stiri/externe/hillary-clinton-ar-fi-dorit-uciderea-fondatorului-wikileaks-julian-assange-prin-intermediul-unei-drone-in-mandatul-de-secretar-de-stat-164008.html
  2. https://www.rt.com/usa/361459-secretary-clinton-drone-assange/
  3. http://www.infowars.com/flashback-hillary-strategist-calls-for-assassination-of-wikileaks-julian-assange/
  4. Foto: truthfeed.com
  5. Foto: Twitter/Wikileaks
  6. Foto: yournewswire.com
  7. Video: Twitter/Wikileaks

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Baroneasa Philippine de Rothschild a Iluminatilor a murit ! Pamantul incepe sa se curete de aceste personaje prund negative !
Bil Gates doreste un Guvern Mondial pentru a combate problemele urgente ale omenirii ! Incearca sa le "combata" prin vaccinuri, incercand sa reduca populatia Planetei !
De la Proiectul Chatter la MK-Ultra - controlul mintii coordonat de CIA - experimente pe oameni
Atacurile informatice ale globaliștilor
"Războiul împotriva terorismului" este o minciună a globaliștilor! Globaliștii SUA-UE sunt cei care finanțează terorismul pentru a lua libertățile tuturor oamenilor!
Preşedinţia Consiliului UE propune un sistem de subvenţii/penalităţi: 60.000 de euro pentru fiecare imigrant primit şi identic pentru unul respins
Globalistul Jean Asselborn face o declarație împotriva Crestinismului: Țările care „nu doresc să-și deschidă porțile” în fața imigranților musulmani și încearcă să „apere Creștinismul” ar putea „distruge Europa”.
Depozitele de arme letale găsite în Siria, livrate de SUA și NATO
Masacrul din Las Vegas – operațiune steag fals și totodată sacrificiu uman într-un platou înconjurat de simboluri oculte (piramidă, obelisc)
Oamenii în Negru, cei care apar imediat după un eveniment extraterestru
În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51
În 1953, CIA lansează proiectul secret MK-Ultra: manipularea mentală de la distanţă a oamenilor, controlul minţii şi determinarea lor de a executa comenzile primite fără măcar a realiza ce se întâmplă
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro