Hillary Clinton „promite” ca va „lamuri definitiv” problema OZN-urilor, extraterestrilor si a Zonei 51, doar daca va ajunge Presedinte al SUA

Distribuie!

Hilara Hillary Clinton face o „promisiune” stearpa, care are rolul de surescita mintile fanilor conspirationisti, cu scopul electoral de a strange voturi cat mai multe. In aceste zile, candidatii la Presedentia SUA foloseasc aceleasi metode de manipulare a opiniei publice, asa cum le-au folosit dintotdeauna.

Daca analizam fiecare canditat in parte, vom vedea ca acestia sunt, de fapt, „frati” in diverse societati secrete (Skull and Bones, Bohemian Club, Bilderberg Club etc.).


Hillary Clinton despre OZN, extraterestri si Zona 51

Publicatia Hotnews.ro prezinta pe larg:

„Hillary Clinton a promis ca va “lamuri” problema OZN-urilor daca va deveni urmatorul presedinte al Statelor Unite, iar candidatul democrat crede ca s-ar putea deja sa fi fost vizitati de extraterestri, scrie The Mirror.

Raspunzand unei intrebari privind OZN-urile a unui jurnalist ea ar ar fi spus: “Da, am sa lamuresc definitiv problema”.

Clinton, care ar putea deveni prima femeie-presedinte de la Casa Alba in noiembrie, a spus si ca va trimite un grup operativ in Aria 51 – o baza secreta din Nevada, unde cei ce cred in OZN-uri considera ca se studiaza tehnologiile extraterestre.

Anterior, John Podesta, seful campaniei lui Hillary Clinton, a solicitat publicarea tuturor documentelor privind OZN-urile deoarece “poporul american poate face fata adevarului”.”[1]

Dincolo de aceste fatarnicii, nu mai bine ne-ar spune „adevarul” despre societatile secrete mai sus mentionate, dar si despre traficul de droguri in care este implicata familia Clinton ? Stim, cerem deja prea mult, dar stati linistiti, avem noi informatii, nu trebuie sa le mai prezinte Hillary Clinton.


SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20704548-hillary-clinton-promite-lamuri-definitiv-problema-ozn-urilor-trimite-grup-operativ-aria-51.htm

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...