Hillary Clinton, Wikileaks și Noua Ordine Mondială

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Fondatorul Wikileas a dat un interviu în 12 iunie 2016, în care a afirmat că va face publice date cu privire la email-urile trimise și primite de Hillary Clinton, în perioada 2009-2013, când a fost secretar de stat.

Hillary Clinton este subiectul unei anchete FBI pentru neglijență în serviciu, respectiv, neglijență în utilizarea informațiilor confidențiale, utilizând un mail personal.


Fosta primă doamnă speră să obțină votul democraților pentru a accede pe scaunul de președinte SUA. Vom vedea dacă așa vor sta lucrurile și după dezvăluirile promise de Wikileas.

În unul din aceste email-uri, Hillary Clinton vorbește despre faptul că a sacrificat un pui, în curtea sa, în onoarea lui Moloch, un zeu pe care adepții Noii Ordini Mondiale îl venerează.


Sunt cunoscute ritualurile de la Bohemian Grove care se fac în onoarea lui Moloch, zeul flamboiant, devorator de copii.
Moloch este o divinitate a focului. După ce Sodoma și Gomora au fost distruse de foc, cei care au supraviețuit au fost Loth și cei doi fii ai săi. Aceștia au clădit un oraș nou, în care au întreținut focul în mod continuu.

Cultul focului sau cultul lui Moloch s-a extins în Ierusalim, Palestina, Siria. În prezent, reuniunile Bohemian Club se organizează în pădurile californiene, departe de ochii lumii, la care participă peste 2000 de invitați, printre care sunt cei mai mari președinți de companii multinaționale, președinți ai SUA și alte personalități.

Ca să fii membru al acestui club există o listă de așteptare care poate să dureze și 18 ani. Sunt jurnaliști americani care au încercat să pătrundă printre membrii acestui club și care au declarat că marile decizii privind soarta lumii s-au luat și se iau de către membrii acestui club.

Bombardarea celor două orașe japoneze, Hiroshima și Nagasaki, războiul din Irak, au fost decizii luate în acest club secret. Faptul că președintele Bush Senior era un apropiat al acestui club, a făcut să fie multe rumori cu privire la o anumită implicare a Noii Ordini Mondiale în atentatele din 11 septembrie 2001.

Există voci care susțin că la aceste întâlniri se produc lucruri mai puțin ortodoxe, alcool, droguri, ritualuri satanice. Cultul lui Moloch este unul păgân și presupune sacrificii animale sau umane.

hillary clinton

Textul din mail-ul lui Hillary Clinton este neavenit, mai ales că mai sunt câteva luni până la desemnarea președintelui. Vom vedea cât de iertători, de prezenți, sunt americanii în ceea ce privește viitorul lor.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/hillary-clinton-wikileas-si-noua-ordine-mondiala

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...