Hitler a avut strămoși evrei și de origine africană, arată testele ADN

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Probe de saliva prelevate de la 39 dintre rudele liderului nazist arata ca acesta ar fi avut legaturi biologice cu rasele “inferioare” pe care a incercat sa le extermine in timpul Holocaustului.

Jurnalistul belgian, Jean-Paul Mulders, si istoricul Marc Vermeeren au luat urma rudelor Fuhrerului si au dat la inceputul acestui an chiar si peste un fermier austriac, var cu Hitler.


Un cromozom numit Haplogroup E1b1b1 care a fost descoperit in in probele ADN prelevate, este rareori intalnit la vest-europeni. In schimb, este obisnuit pentru locuitorii Marocului, Algeriei si Tunisiei, precum si pentru comunitatile de evrei Askenazi si Sefarzi.

“Acest postulat ar putea duce la concluzia ca Hitler era inrudit tocmai cu popoarele pe care le dispretuia”, a scris Mulders in revista belgiana Knack.


Haplogroup E1b1b1, care apare la aproximativ 18-20% dintre evreii Askenazi si la 8,6 pana la 30% dintre evreii Sefarzi, este cea mai puternica dovada a legaturilor biologice evreiesti ale lui Hitler.

Potrivit revistei Knack, care a publicat informatiile despre noile descoperiri, ADN-ul a fost testat in conditii stricte de laborator.

“Este un rezultat surprinzator”, a declarat Ronny Decorte, un specialist genetician al Universitatii Catolice din Leuven. “Este o descoperire fascinanta daca e sa ne gandim la conceptia din lumea nazistilor in care rasa si sangele sunt elemente centrale. Grija lui Hitler vizavi de originile sale nu era chiar nejustificata. Se pare ca nu era nici “pur”, nici “arian” asa cum si-ar fi dorit”.

Nu este prima data cand istoricii sugereaza faptul ca Hitler ar fi avut stramosi evrei. Se crede ca tatal lui, Alois, era fiul nelegitim al unei tinere, numite Maria Schickelgruber, si al unui evreu, in varsta de 19 ani, pe nume Frankenberger.”[1]

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/hitler-a-avut-stramosi-evrei-si-de-origine-africana-arata-testele-adn.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Descoperirile genialului Nikola Tesla sunt în cea mai mare parte încă şi acum ţinute secrete de NASA faţă de marea masă a populaţiei. Cunoscut mai mult pentru inventarea curentului alternativ, Nikola Tesla a realizat şi multe alte invenţii, despre care însă destul de puţini oameni au auzit: „bobinele Tesla“ care realizează prin rezonanţă eterică o amplificare uriaşă a tensiunii electrice, maşini bazate pe energia liberă (free energy), transferul de energie fără cablu, antigravitaţia sau controlul vremii prin utilizarea dirijată a undelor staţionare
Italia: Președintele Băncii Ambrosiano, Roberto Calvi, asasinat de masoni în 1982
SUA cere tuturor statelor să întrerupă relațiile cu Coreea de Nord
Marea Resetare: Folosirea Covid-19 pentru a instaura Noua Ordine Mondială
CEDO a condamnat la moarte un băieţel britanic
SUA: Adam B. Schiff, cel care a trimis o scrisoare către Facebook și Google în care le cere să cenzureze informațiile antivaccinare, a fost unul dintre susținătorii Războiului din Irak din 2003
L-au ucis pentru că nu era de acord cu vaccinul antigripal: Medicul Peter Cianfrani a fost găsit mort în pădure
Dovezi ale existenţei tehnologiei pentru control mental
Ce se ascunde oare sub castelul Balmoral al familiei Windsor sau sub castelul Glamis din Scoţia, din acel ţinut-cheie al descendenţilor Iluminaţi?
SUA: Mișcarea Black Lives Matter are o parte întunecată pe care creștinii nu o cunosc
Daily Mail: ”Urma românească” în istoria cu otrăvirea familiei Skripal?
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...