Homo Luminous – urmatorul pas in evolutia oamenilor ! Oamenii de stiinta au observat ca ADN-ul si genomul uman evolueaza, devenind mult mai complexe !

by Planeta, ca si intreg Sistemul Nostru Solar, se afla intr-o continua evolutie, chiar daca Iluminatii doresc sa mentina in continuare totul la aceeasi stare de degradare spirituala si mentala, dorind doar o masa de manevra, de roboti, care sa munceasca pentru ei intr-un sistem totalitar de sclavie. Acest plan […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Planeta, ca si intreg Sistemul Nostru Solar, se afla intr-o continua evolutie, chiar daca Iluminatii doresc sa mentina in continuare totul la aceeasi stare de degradare spirituala si mentala, dorind doar o masa de manevra, de roboti, care sa munceasca pentru ei intr-un sistem totalitar de sclavie. Acest plan poarta denumirea de Noua Ordine Mondiala si/sau Guvernul Mondiala, tocmai de aceea exista si aceasta graba de globalizare si distrugere a valorilor traditionale.

homo-luminous_cr

Chiar si asa, oamenii de stiinta au observat ca, genomul uman evolueaza devenind complex, iar incetul cu incetul celelalte zece spirale ale ADN-ului, aflate in stare latenta, ca si anumite functii ale creierului, vor functiona, conform evolutiei, la capacitatea maxima, iar atunci oamenii vor deveni supraoameni.


Mai multe aflam de pe publicatia Quantum Coaching:

“Despre Homo Luminous au vorbit mulţi învăţători, maeştri şi şamani, l-aş numi aici doar pe Alberto Villoldo care consideră că acesta este noul tip de om care apare în această perioadă, este un salt cuantic în evoluţia omenirii.

Până acum s-a considerat că a fost făcut un salt în evoluţie de câte ori creierul uman a venit mai mare, mai complex, mai capabil de operaţiuni complicate şi diverse.

De acestă data, nu mărimea creierului contează, ci calitatea lui. Si nu numai creierul este factorul luat în considerare, ci şi alte structuri şi concepte care erau neclare sau evazive până acum, de exemplu conştiinţa universală.

Fiinţa umană începe să trăiască conştient, amintindu-şi de sine şi de divinitatea din ea, este dispusă să se dezvolte odată cu planeta, să renunţe la ego, este pregtita să aibă acces la o gamă mult mai extinsă de frecvenţe ale energiei , să redobandească abilitatea de a simţi efectiv vibraţia şi Lumina, să atingă iluminarea şi devină întreagă.

Facem astfel trecerea de la Homo Sapiens la Homo Luminous. Toata umanitatea, la nivel colectiv are acestă şansă, numai că decizia conştientă de a evolua este luată individual, de fiecare om în parte iar şansa de a o face este acum, în aceşti ani.

Dacă vă vine greu să credeţi că acest lucru este posibil, este mai ales din cauza credinţelor pe care le-am acceptat ca fiind adevărate despre fiinţa umană, despre isoria noastră, despre mitologie, religie şi evoluţie.

Abia în ultimii ani, cu ajutorul fizicii cuantice, am ajuns să înţelegem că totul în jurul nostru şi în noi este energie condensată. Dar multe triburi băştinaşe stiau asta dintotdeauna. Tribul Laika, de exemplu (un trib de vindecători şi învăţători care au trait în Himalaya, acum 30 000 de ani în urmă (!!) – multi membri au trecut in timpul Erei Glaciare prin strâmtoarea Bering către America) . Este demonstrat că ei ştiau că energia, vibrând în anumite tipare se organizează în forme infinite, că întâi apare o matrice de lumină, apoi o schiţă energetică care dă naştere la forme fizice.

Ni s-a spus că am fost alungaţi din Rai, că am căzut, că suntem păcătoşi iar Dumnezeu ne-a pedepsit… triburile băştinaşe nu au astfel de poveşti, ei au credinţa că Universul este binevoitor şi suntem ajutaţi să evoluăm, că Mama Pământ este vie şi ne susţine energetic. Lor li s-a dat “Gradina Raiului”, nu au fost alungaţi din ea.

Dumnezeu nu a blestemat niciun băştinaş, nu a blestemat Pământul, aşa cum ni s-a spus nouă în Geneză 3:17-20:

Iar lui Adam i-a zis:”Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: “Să nu mănânci”, blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrăneşti din el în toate zilele vieţii tale!

18. Spini şi pălămidă îţi va rodi el şi te vei hrăni cu iarba câmpului!

19. În sudoarea fetei tale îţi vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ eşti şi în pământ te vei întoarce”.

De aici ni s-a transmis din gerneraţie în generaţie că Universul e ostil, că suntem blestemaţi să muncim ca robii ca să ne câştigăm existenţa, până la ultima suflare.

Dr. Villoldo, în urma cercetărilor sale de câteva decenii ca şi antropolog, remarcă şi faptul că dintre toate mitologiile lumii, doar în a noastră (i.e. a Europei şi Americii civilizate, în principal) şi cea a vechilor Greci, masculinul dă naştere femininului! Eva este zămislită din coasta lui Adam şi blestemată de Dumnezeu. De aici s-a născut acestă paradigmă a masculinului care este superior energiei feminine şi asta se vede în politică, economie, business, educaţie, cultură, familie…

O altă credinţă inoculată adânc în noi este că Pământul este la dispoziţia noastră: putem tăia, fora, arde, distruge, polua, omorî, jefui, etc, orice din natură pentru că ni s-a dat noua spre….consum. Noi nu ne vedem ca si cei din triburile de demult, păzitori şi întreţinători ai Gradinii, ci stăpani şi consumatori cu drepturi exclusive asupra a tot ce înseamna flora, fauna, ape, munţi….

Geneza 1:28-29

28. “Şi Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: “Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!”

29. Apoi a zis Dumnezeu: “Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră”.

E nevoie să schimbăm acestă paradigmă, să ne îndreptăm spre relaţii de colaborare cu Pamântul şi cu ceilalţi semeni, să facem alegeri conştiente, sustenabile, dacă ne dorim să mergem mai departe ca şi civilizaţie planetară. E momentul să ne amintim care este rolul şi misiunea noastră personală pe pământ, să acceptăm că suntem mai mult decât ni s-a spus sau am ştiut şi să ne întreptăm cât mai rapid către a pune umărul la turnarea fundamentului noii paradigme.

Albert Einstein spunea:

<<O fiinţă umană este o parte a unui întreg pe care noi îl numim Univers, este o parte limitată în timp şi spaţiu. Ea îşi percepe sinele, gândurile şi sentimentele ca fiind separate de restul lumii – un fel de iluzie optică a conştiinţei sale. Acestă iluzie este un fel de închisoare pentru noi, ne restricţionează , ne limitează la dorinţele personale şi la afecţiunea câtorva persoane apropiate nouă. Sarcina noastră este să ne eliberăm din acestă închisoare prin mărirea sferei noastre de compasiune, astfel încât să cuprindem toate creaturile pământului şi întreaga natură în frumuseţea ei.>>

Triburile Mayaşe, Hopi, Laika, Incaşe, au prezis faptul că acum ne aflăm la finalul unui lung ciclu de expandare a conştiinţei şi că ne îndreptăm spre Epoca de Aur. Odată cu intrarea în centura fotonică ; suntem ajutaţi să ne dezbarăm de vechile credinţe şi poveşti şi să ne recăpătăm puterea creatoare. În sfârşit, ieşim din cocon şi ne întindem aripile!

Chiar şi creatorii cercurilor din lanuri ne susţin devenirea şi ne încurajează 🙂 mai jos aveţi o formaţiune gigantica (530m x 450m) aparută spontan în Olanda, lângă un orăşel din sud numit Goes, pe data de 7 august 2009.

Zbaterea oamenilor vine din nealinierea lor la Sursă şi din lipsa de armonizare cu frecvenţele existente acum pe Pământ. A lucra cu tine însuţi cu credinţele şi atitudinea ta, e mai mult decât necesar, e obligatoriu în această perioadă dacă vă doriţi o viaţă lină, cu bucurie şi sens. Fară a te preda cu totul, fără a accepta schimbarea, nu vom putea primi modelele energetice şi codurile care care ne pot susţine ascensiunea.

Ne este acordată libertarea acum, căci mulţi nu mai suntem în roata karmei , lecţiile se apropie de final şi trecem într-o nouă etapă pentru care şi noi, şi mama Gaia ne-am pregatit de eoni. Devenim răspunzători pentru propriile noastre creaţii dar şi pentru schimbările globale ce vor avea loc.

Multe portaluri şi vortexuri de energie sunt deja activate pe planetă. Ceea ce trebuie să reţinem este că noi înşine suntem nişte portaluri umblătoare şi tot ceea ce intenţionăm, tot ceea ce creăm, de fapt, este “plantat” în energia planetei, noi filtrăm prin noi înşine energia veche şi o transformăm în energie nouă.

Există anumite etape în dezvoltarea unei civilizaţii aflate într-o periadă de tranziţie către o altă dimensiune, aşa cum ne explică Kryon în conferinţele sale.

Nu există limite temporale stricte pentru niciuna dintre etape/ faze de dezvoltare:

1. SUPRAVIETUIREA !

De mii de ani suntem în acestă fază care se apropie de final pentru majoritatea locuitorilor planetei , iar pentru unii s-a încheiat de mult.

Se caracterizează prin: lăcomia pentru resurse, războaie , cuceriri teritoriale, competitivitate acerbă, apărarea proprietăţii, înlăturarea duşmanilor, frica pentru ziua de maine, lupta pentru asigurarea traiului zilnic, separare, individualism, invidie, etc.

2. TOLERANŢA !

Nu este neapărat văzută din punct de vedere spiritual. Este din ce în ce mai uşor sesizabilă şi se caracterizează prin Compasiune! Compasiunea duce la pace pe pâmânt, pentru că ne pasă de ceilalţi, nu vrem să-I rănim, să-i subjugăm, să-i facem sclavii nostri- fizic, emotional sau spiritual vorbind.

Peste o sută de ani, cei care vor studia istoria se vor referi la perioda de dinainte de 21 decembrie 2012 ca la perioada barbară. Istoria adevărată va începe după acestă data.

3. ÎNŢELEPCIUNEA !

Pe măsură ce evoluăm devenim mai înţelepţi, învăţăm cum să lucrăm cu enegiile, cum să manifestăm prin întenţie şi focus şi relizăm că Divinul , Creatorul, Sursa e in noi înşine şi nu înafară.

Vom avea multe revelaţii, vom începe să ne formăm corpul de lumină, Merkaba, ştiinţa va putea măsura şi face perceptibil, chiar vizibil, acest camp şi va putea să studieze şi să măsoare conştiinţa cu instrumente specifice. Este perioada în care ştiinţa îl va include pe Dumnezeu şi tot ceea ce până acum a fost nevăzut. Diferenţa dintre ştiinţă şi spiritualitate se va estompa din ce în ce mai mult.

4. ASCENSIUNEA !

Presupune măiestria de a manipula energia în folosul tău şi al comunităţii, expandarea conştiinţei astfel încât să devii un creator adevărat

In acestă fază eşti mereu centrat în inimă, eşti prezent, şi realizezi că eşti etern. Poţi să treci de o parte şi de alta a vălului la simpla dorinţă. Durata vieţii creşte. Vom trăi mai mult fără să supra-populăm planeta, într-o natură curată, într-un mediu şi un trup sănătos. Este etapa în care planeta se vindecă. În newsletterul de săptămâna viitoare, cei care sunt abonaţi ( abonarea este gratuită şi se face de aici ) vor primi un material despre calităţile necesare ascensiunii spirituale.

Ascensiunea nu înseamnă că plecăm in altă parte, pe o altă planetă sau că ne înălţăm în văzduh. Înseamnă că ne refacem legăturile neuronale, că cele două emisfere cerebrale lucrează ca un tot, ajutându-ne să percepem Unitatea, Unul, Unicul; înseamnă că ne trezim conştiinţa, că permitem dimensiunii a cincea să prindă viaţă în experienţa noastră.

Homo Luminous va fi omul nou având o conştiinţă cosmică; este fiinţa umană care îşi va activa aproximativ 44% ADN-ul ( acum lucrăm cu aproximativ 30% activat). Vom începe să vedem lumea diferit, în complexitatea sa. Ceea ce ne este acum ascuns pentru că vibrează la o frecvenţă mai înaltă decât a noastră, va deveni clar, vizibil.

Creierul va fi în legătură cu Maestrul nostru Interior si cu energia inimii, astfel că manifestările vor fi mult mai rapide, dacă nu instantanee. Este triumful conştiinţei asupra materiei, ceea ce toţi Maeştrii care au păşit pe acest pământ au făcut, oferindu-ne un exemplu de urmat.

Inevitabil, următoarea întrebare pe buzele tuturor va fi: “ Dar când se vor întâmpla toate acestea? Vom trăi noi oare să vedem aşa o transformare măreaţă? Vom mai fi aici?“ La acestă întrebare Kryon răspunde mereu ghiduş şi cu un zâmbet complice: “Cu siguranţă veţi fi !!! Indiscutabil!! …. Poate nu veţi mai arăta ca acum, dar sigur veţi fi !” 🙂 făcând aluzie la faptul că spiritele noastre nu vor pierde această ocazie unică de a experimenta acestă uriaşă transformare…. Aşa că vom reveni, negreşit, fiindcă ne place jocul.

Suntem primii care trecem prin acestă schimbare totală, suntem pionierii; anul 2015 vă spuneam că este abia anul al doilea al devenirii noastre, cum e un bebe la 2 ani ? Vom înainta de-a buşilea la început, vom învăţa din mers dar suntem ajutaţi fantastic în acestă perioadă, atât de condiţiile cosmice, geo-fizice: vă amintesc că am intrat într-o zonă din Univers unde noi nu am mai fost până acum şi unde legile fizicii pe care le cunoşteam noi nu se mai aplică sau sunt vetuste, cat si de Sinele nostru Înalt, de ghizi şi energii binevoitoare.

Aşa că nu vă gândiţi că lucrurile vor decurge încet şi cu sudoare ca în energia veche. Va dura ceva timp, normal, schimbăm o dimensiune nu doar transformăm nisipul în sticlă dar aveţi încredere că sunteţi cei mai potriviţi “sticlari” din Univers, de asta sunteţi aici! Curaj !”[1]

P.S. Totusi, este bine sa fim atenti, caci exista si riscul ca oamenii sa devina in loc de Homo Luminous, un Homo Sexualus !


SURSE

1. http://www.quantumcoaching.ro/homo-luminous

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro