Homosexualii se folosesc de două evenimente de maximă importanță pentru istoria României pentru a-și promova un marș. Cum a înlocuit ziarul Adevărul cartea de istorie

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Mozaiq, o asociație a persoanelor homosexuale, promovează un miting folosindu-se de două dintre evenimentele importante din istoria României.

„Și la Revoluția din 1989 au participat persoane LGBT, care-au ieșit pe străzi pentru libertate și demnitate umană. #amfostacolo când România făcea primii pași spre democrație, am luptat cot la cot alături de ceilalți cetățeni ca noi, în numele unor idealuri”, spun autorii unei postari pe pagina de Facebook a Mozaiq, care ilustrează mesajul cu o imagine de la evenimentele din 1989.
„#amfostacolo și la Marea Unire de la 1918, alături de alte minorități”, spun cei de la Mozaiq, ilustrând mesajul cu o imagine prelucrată în care au pus un steag.
Este adusă în discuție inclusiv homosexualitatea din vremea dacilor. Unii oameni au întrebat dacă există vreun împărat/rege/conducător homosexual, iar adeptții gay au ripostat cu articole din Adevărul! Practic, fosta Scânteia a ajuns carte de istorie pentru aceșți oameni!”[1]

SURE


  1. https://www.activenews.ro/stiri-social/Homosexualii-se-folosesc-de-doua-evenimente-de-maxima-importanta-pentru-istoria-Romaniei-pentru-a-si-promova-un-mars.-Cum-a-inlocuit-ziarul-Adevarul-cartea-de-istorie-146936
  2. Foto:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

SUA și UE greșesc fatal stăpânind românii cu arma cătușelor
Înregistrări din interiorul Mișcării #Rezist: Globaliștii finanțează protestele pentru a da jos Guvernul României cu scopul de a prelua conducerea României. “Suntem presați din exterior să punem osul la treabă”
Lovitură grea pentru toate băncile. Decizia luată de Guvernul României, după ce au declarat pierderi
ONG-ul care vrea să controleze relația cu NATO și SUA, afacerile cu energie și Securitatea Națională
Eșec al mitingului pentru autonomia "Ținutului Secuiesc"
Petiție Online: Să nu fie schimbată denumirea străzii Radu Gyr din Cluj-Napoca
Directorul Institutului Elie Wiesel, Alexandru Florian, solicită revizuirea emisiunii de mărci poștale Făuritori ai Marii Uniri, cerând îndepărtarea primului Patriarh al Țării și al primului premier al României Mari
Migranții musulmani ajunși în România alimentați cu mii de euro
Arabii investesc 1.3 miliarde de dolari în agricultura din România, Rusia, Ucraina, Ungaria, Belarus și Bulgaria
Lista procurorilor din protocoalele SRI va fi făcută publică! Toți membrii Statului Paralel din România trebuie aduși în fața Instanței!
În 2010, Ministerul Sănătății i-a mințit pe români că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Roșia Montană ”obiectiv” de spionaj pentru CIA. Secretele zăcămintelor subterane din Alba, în arhiva Agenției
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Tulpa, o entitate inteligentă creată cu puterea minții

Misterul Iezerului, lacul de forma României din Munții Șureanu

Taiwanul publică e-mailul către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, arătând că OMS ştia că virusul e contagios

Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă “democrația” în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam…

Bombardamentul aviației anglo-americane asupra Bucureștiului (4 aprilie 1944)! În bombardamentul din 4 aprilie 1944 au murit 2.942 de persoane!

Închide