Iată cât de sănătos este să bei suc de rodie

Distribuie!

„Iata cat de sanatos este sa bei suc de rodie

Sucul de rodie te poate ajuta! Dupa ce au  facut mai multe cercetari, oamenii de stiinta au descoperit ca sucul de rodie poate inlatura stresul si te face sa ai o atitudine mai pozitiva.


Cercetarea a fost realizata pe 50 de voluntari care au consumat cate 500 ml de suc de rodie pe zi, timp de doua saptamani.
La inceputul si sfarsitul studiului, participantii au completat un chestionar in care au descris starea lor de spirit, dar si sentimentele pe care le aveau fata de locul de munca si de colegi. In plus, li s-a masurat frecventa pulsului. Dupa cele doua saptamani, voluntarii aveau o atitudine pozitiva si erau mai activi.
,,Rezultatele noastre au aratat ca sucul de rodie poate fi un bun remediu pentru stres. Consumand suc de rodie poti inlatura stresul cronic, dar ai grija si de starea ta de sanatate”, Emad Al-Dujaili, medic la Universitatea ,,Queen Margaret” din Edinburgh (Anglia).
Bogata in acid folic, vitamina A si E, rodia contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Fructul are efecte anti-imbatranire, dar este si un bun aliat in lupta impotriva cancerului si a afectiunilor cardiace.”[1]

SURSE

  1. https://sanatate.bzi.ro/iata-cat-de-sanatos-este-sa-bei-suc-de-rodie-48987
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...