Identificarea facială – implementată în SUA

Distribuie!

„În curând autoritătile din Statele Unite nu vor mai avea nici o problemă să identifice o persoană aflată în mulţime. Este nevoie doar de o cameră performantă conectată la un computer care activează o bază de date de identitate. Totul în mai puţin de un minut. Odată luată în vizor figura cuiva din mulţime, programul începe să caute în banca de date.

Programul permite identificarea persoanelor în proporţie de 90% şi ar putea fi utilizat deja pentru că multe străzi din Statele Unite sunt dotate cu aşa-numitele camere de supraveghere deştepte.


26 de departamente de poliţie din 16 state au permis deja FBI accesul în bazele lor de date. Sistemul ridică însă multe semne de întrebare din punct de vedere legal.

În Maryland, de exemplu, sunt 4 milioane de şoferi înregistraţi. Nici unul dintre ei nu ştie că datele sale sunt scanate de mii de ori pe an fără niciun fel de mandat, informează TVR.”[1]


facial-recognition-churches-620x264

Va dati seama ca nici cei mai securisti dintre oamenii Securitatii comuniste nu si-ar fi imaginat, atunci, un astfel de sistem de monitorizare a oamenilor? Ei bine, dupa cum scria si William Cooper in cartea sa, „Behol a pale horse” ca, guvernul SUA sprijina din umbra activitatile crime organizate, proliferarea drogurilor, traficul de arme si terorismul cu scopul de a implementa legi anti aceste activitati care au, de fapt, scopul de a lua libertatile oamenilor.

Acest sistem de Identificarii Faciale exista de mult timp, doar ca, acum, globalistii ii fac prezentarea. Dupa cum afirma si intelectualul american, Noam Chomsky, profesor la MIT: „America este cel mai mare stat terorist al lumii, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

Video

SURSE

  1. http://revistablogurilor.ro/omenirea-intra-intr-o-noua-etapa-identificarea-faciala-a-preluat-puterea-in-sua/
  2. Foto: yournewswire.com
  3. Video: TVR

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...