Identificarea facială – implementată în SUA

by “În curând autoritătile din Statele Unite nu vor mai avea nici o problemă să identifice o persoană aflată în mulţime. Este nevoie doar de o cameră performantă conectată la un computer care activează o bază de date de identitate. Totul în mai puţin de un minut. Odată luată în […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“În curând autoritătile din Statele Unite nu vor mai avea nici o problemă să identifice o persoană aflată în mulţime. Este nevoie doar de o cameră performantă conectată la un computer care activează o bază de date de identitate. Totul în mai puţin de un minut. Odată luată în vizor figura cuiva din mulţime, programul începe să caute în banca de date.

Programul permite identificarea persoanelor în proporţie de 90% şi ar putea fi utilizat deja pentru că multe străzi din Statele Unite sunt dotate cu aşa-numitele camere de supraveghere deştepte.


26 de departamente de poliţie din 16 state au permis deja FBI accesul în bazele lor de date. Sistemul ridică însă multe semne de întrebare din punct de vedere legal.

În Maryland, de exemplu, sunt 4 milioane de şoferi înregistraţi. Nici unul dintre ei nu ştie că datele sale sunt scanate de mii de ori pe an fără niciun fel de mandat, informează TVR.”[1]


facial-recognition-churches-620x264

Va dati seama ca nici cei mai securisti dintre oamenii Securitatii comuniste nu si-ar fi imaginat, atunci, un astfel de sistem de monitorizare a oamenilor? Ei bine, dupa cum scria si William Cooper in cartea sa, “Behol a pale horse” ca, guvernul SUA sprijina din umbra activitatile crime organizate, proliferarea drogurilor, traficul de arme si terorismul cu scopul de a implementa legi anti aceste activitati care au, de fapt, scopul de a lua libertatile oamenilor.

Acest sistem de Identificarii Faciale exista de mult timp, doar ca, acum, globalistii ii fac prezentarea. Dupa cum afirma si intelectualul american, Noam Chomsky, profesor la MIT: “America este cel mai mare stat terorist al lumii, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

Video

SURSE

  1. http://revistablogurilor.ro/omenirea-intra-intr-o-noua-etapa-identificarea-faciala-a-preluat-puterea-in-sua/
  2. Foto: yournewswire.com
  3. Video: TVR

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cele mai ciudate documente desecretizate găsite în arhivele CIA
Propaganda Iluminatilor pentru reducerea populatiei Planetei ! Citate ale celor mai importanti lideri ai Planetei care doresc cu ardoare reducerea omenirii !
DW: Combaterea propagandei rusești pretext pentru limitarea libertății cuvântului în UE
Adevăr istoric: SUA au creat și finanțat terorismul islamist! Președintele Jimmy Carter și consilierul său Zbigniew Brzezinski sunt artizanii creării terorismului islamic!
Atacurile informatice ale globaliștilor
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Zeita Themis - simbolul francmasonic fundamental al Justitiei Iluminatilor ! Acest simbol ocult il puteti vedea pe tribunale, parchete si barouri !
Masonii din toata lumea se intalnesc la Palatul Parlamentului intre 28-29 iunie 2014 ! Este cea mai mare reuniune masonica organizata in Europa de Est si Sud-Est a celor mai influente personaje de pe Planeta !
General sârb despre NATO: "Mă apăr singur împotriva NATO care mi-a distrus ţara şi sănătatea". Nici după 19 ani, atacul cu uraniu sărăcit al NATO nu e anchetat și nici urmările asupra populației.
Sub pretextul "combaterii terorismului", Franța restrânge drepturile și libertățile civile. Acesta este motivul pentru care Iluminații finanțează terorismul mondial!
Misterele Antarcticii: O lume ascunsă de ochii oamenilor
Parlamentul Greciei recunoaște statul Palestina
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro