Identificarea facială – implementată în SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În curând autoritătile din Statele Unite nu vor mai avea nici o problemă să identifice o persoană aflată în mulţime. Este nevoie doar de o cameră performantă conectată la un computer care activează o bază de date de identitate. Totul în mai puţin de un minut. Odată luată în vizor figura cuiva din mulţime, programul începe să caute în banca de date.

Programul permite identificarea persoanelor în proporţie de 90% şi ar putea fi utilizat deja pentru că multe străzi din Statele Unite sunt dotate cu aşa-numitele camere de supraveghere deştepte.


26 de departamente de poliţie din 16 state au permis deja FBI accesul în bazele lor de date. Sistemul ridică însă multe semne de întrebare din punct de vedere legal.

În Maryland, de exemplu, sunt 4 milioane de şoferi înregistraţi. Nici unul dintre ei nu ştie că datele sale sunt scanate de mii de ori pe an fără niciun fel de mandat, informează TVR.”[1]


facial-recognition-churches-620x264

Va dati seama ca nici cei mai securisti dintre oamenii Securitatii comuniste nu si-ar fi imaginat, atunci, un astfel de sistem de monitorizare a oamenilor? Ei bine, dupa cum scria si William Cooper in cartea sa, “Behol a pale horse” ca, guvernul SUA sprijina din umbra activitatile crime organizate, proliferarea drogurilor, traficul de arme si terorismul cu scopul de a implementa legi anti aceste activitati care au, de fapt, scopul de a lua libertatile oamenilor.

Acest sistem de Identificarii Faciale exista de mult timp, doar ca, acum, globalistii ii fac prezentarea. Dupa cum afirma si intelectualul american, Noam Chomsky, profesor la MIT: “America este cel mai mare stat terorist al lumii, iar Europa este mult prea lasa pentru a adopta o pozitie independenta”.

Video

SURSE

  1. http://revistablogurilor.ro/omenirea-intra-intr-o-noua-etapa-identificarea-faciala-a-preluat-puterea-in-sua/
  2. Foto: yournewswire.com
  3. Video: TVR

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Statuia Libertatii din SUA - daruita de catre francmasonii francezi in 1876
Consiliul Pentru Relații Externe (CFR) este o organizație semisecretă, care a luat ființă în 1971, iar membrii ei sunt exclusiv americani și canadieni. Astăzi, Consiliul pentru Relații Externe deține un control strâns asupra țărilor occidentale
Dezvăluiri în Congresul American a unor date esențiale despre Bazele care există pe Lună
Ideologia Iluminaților: "Ordine din Haos" ("Ordo ab Chao") - Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Germania: Ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, i-a scandalizat pe colegii său conservatori cu propunerea sa privind instituirea de către Germania a unor sărbători publice musulmane
Fost director adjunct al CIA, declarație șocantă: "Rușii și iranienii trebuie uciși în secret!"
Globaliștii sunt și comuniști, și capitaliști
Francmasoneria dorește distrugerea Creștinismului
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Departamentul de stat american nervos după noile acuzații ale Turciei privind implicarea CIA în puci
Iluminații: 62 cei mai bogaţi oameni ai lumii au o avere egală cu agoniseala a jumătate din populaţia globului
Suedia: După poligamie, Tinerii Frumoși și Liberi cer legalizarea incestului și a necrofiliei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...