Identitatea digitală, certificatul verde, certificatul CO2, digitalizarea societății, statul algoritmic, Big Data, dezvoltarea inteligenței artificiale fac parte din Agenda Globalistă pentru a monitoriza și controla omenirea

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Identitatea digitală, certificatul verde, certificatul CO2, digitalizarea societății, statul algoritmic, Big Data, dezvoltarea inteligenței artificiale fac parte din Agenda Globalistă pentru a monitoriza și controla omenirea.

Noii comunisti corporatisti vor sa implementeze in SUA si UE sistemul creditului social din China comunista. In China, daca critici comunismul, atunci vei fi sanctionat si in functie de punctele de penalizare pe care le-ai primit de la statul atotputernic, „drepturile si libertatile” tale vor fi limitate. Globalistii vor sa implementeze acest comunism digital la nivel global. Pentru a combate planurile neomarxistilor/neocomunistilor/liberalilor/globalistilor, oamenii trebuie sa sustina nationalismul si pe nationalisti.


Certificatul verde nu trebuie acceptat sub nicio forma, nici daca include testul cu privire la imunitatea celulara. Odata acceptat, certificatul verde va ramane un instrument prin care globalistii vor conditiona drepturile si libertatile oamenilor. Atentie: certificatul verde nu a fost conceput de catre globalisti pentru a fi temporar, ci permanent! Certificatul verde reprezinta un atac grav la adresa drepturilor si libertatilor oamenilor!

De la certificatul verde se va ajunge la certificatul CO2, care va rationaliza consumul de hrana si energie, exact ca in comunism. Acum, vorbim despre un comunism verde, ecologist, un comunism corporatist, implementat sub pretextul „luptei impotriva schimbarilor climatice”. Vorbim despre Agenda 21-2030, Marea Resetare, Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. C19 si schimbarile climatice sunt doua pretexte pentru instaurarea Guvernului Mondial.


Orasele inteligente, inteligenta artificiala, ecologismul, dictatura verde, digitalizarea, atacurile la adresa familiei, la adresa suveranitatii nationale, la adresa drepturilor si libertatilor fac parte din Agenda Globalista. Aceasta este lumea postindustriala, postumana (transumanista) si postmodernista a globalistilor.

Marea Resetare a globalistilor se transforma in Marea Trezire a oamenilor!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

19.11.2021

Urmariti-ne pe Telegram:

https://t.me/s/DepartamentuldeInformatiiRomania

https://t.me/s/DragosAnunnaki

Va recomandam sa cititi:

Statul algoritmic și digitalizarea societății. Despre dictatura noilor tehnologii și omul-rating. Big Data, o creatură omniprezentă, atotștiutoare și atotputernică

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
SUA îi cer lui Nicolas Maduro să plece din Venezuela
MAE sirian: În depozitele teroriștilor au fost găsite arme chimice din SUA și Marea Britanie
Tupeu: seful NSA il acuza pe Edward Snowden ca i-a ajutat pe teroristi dupa ce a dezvaluit spionajul in masa al oamenilor practicat de SUA ! Edward Snowden, nu a fost cel care a pus la punct inscenarile de la 11 septembrie 2001, ci tot Serviciile Secrete ale SUA !
Apare "poliția adevărului"! Cenzură sub pretextul "ştirilor false"! Facebook va începe marcarea „ştirilor false” cu etichete roșii de avertizare, pentru a combate fenomenul care a sprijinit campania lui Trump!
Transformarea societății în care trăim: Ce s-a petrecut cu America?
Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Serviciul german de informații externe a spionat organizația Interpol mai mulți ani
COVID-ul și Schimbarea Climatică: Două manipulări după același manual
Administrația Obama, finanțatoare Al Qaeda
Alegeri europarlamentare 2019. În Polonia, Ungaria, Italia, Franța și Marea Britanie, naționaliștii au câștigat alegerile europarlamentare. În România, globaliștii au câștigat
Guvernul Mondial: Elitele mondiale ale francmasoneriei urmăresc să conducă treptat umanitatea prin unificarea tuturor superputerilor lumii şi instituirea supravegherii generalizate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...