Iisus Hristos despre Al Treilea Ochi: „Luminătorul trupului este ochiul tău. Când ochiul tău este curat, atunci tot trupul tău e luminat; dar când ochiul tău e rău, atunci şi trupul tău e întunecat”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Faptul ca anticii detineau cunostinte avansante cu privire la Al Treilea Ochi (Glanda Pineala) nu mai este un secret. In Noul Testament al Bibliei (cap. 11, vers. , Iisus Hristos vorbeste despre „ochiul luminat”, care nu poate fi altceva decat Al Treilea Ochi, intrucat acesta vorbeste la singular:

„34. Luminătorul trupului este ochiul tău. Când ochiul tău este curat, atunci tot trupul tău e luminat; dar când ochiul tău e rău, atunci şi trupul tău e întunecat.


35. Ia seama deci ca lumina din tine să nu fie întuneric.

36. Aşadar, dacă tot trupul tău e luminat, neavând nici o parte întunecată, luminat va fi în întregime, ca şi când te luminează făclia cu strălucirea ei.”[1]


Ce este Al Treilea Ochi?

„La 13 Herzi rezonanta Schumann se deschide Glanda Pineala. Glanda pineala se afla exact in centrul geometric al creierului. Interesant este faptul ca nimeni nu a asociat-o cu locatia Marii Piramide, care este pozitionata in Centrul Terrei (n.ed. centrul de greutate al Terrei).

Aceasta glanda este de marimea unui bob de mazare si este amplasata intr-o cavitate mica in spatele si deasupra glandei pituitare. Este situata chiar in spatele ochilor si este legata de al treilea ventricul al creierului. Ea este foarte asemanatoare ochiului, are chiar lentilele si totodata contine o harta completa a campului vizual al acestuia. Este activata de lumina si controleaza variatiile bioritmului natural al organismului.

Glanda Pineala functioneaza in acelasi ritm cu hipotalamusul, iar hipotalamusul coordoneaza reactiile legate de foame, sete, sexualitate, ritmul biologic si procesul de imbatranire. Ea secreta melatonina in stare de relaxare si are capacitatea de a varia functie de energia electromagnetica.

S-au facut cercetari si s-a stabilit ca la o anumita frecventa a undelor cerebrale, cum ar fi cele Theta, ego-ul dispare, constiinta expandeaza si in acel moment ne putem detasa de materie, iar acest lucru face ca Al Treilea Ochi sa se deschida.

Se stie din vechime. Exista informatii peste tot. Exista reprezentari antice. Sumerienii au facut reprezentari ale Anunnakilor, care apar avand in varful coifului un con de brad, asemanator Glandei Pineale. Osiris este desenat tinand un sarpe in mana, reprezentand energia Kundalini, care urca spre Glanda Pineala. Thamus, zeul babilonian, tine in mana un con. Shiva, zeita distrugerii in hinduism, are parul sub forma unui con. Dionisius, pazitorul lumii de dincolo, are in varful lancii… un con.

Pana si Iisus v-a spus: Luminatorul trupului este ochiul. Daca va fi ochiul tau curat, tot trupul tau va fi luminat”. La Vatican exista in Curtea Conului o statuie ce are forma unui con de brad. Langa ea se afla un sarcofag, iar langa acesta un leu asemanator Sfinxului, la baza caruia se afla inscriptii cuneiforme. V-ati gandit ce inseamna toate astea? Oare inaintasii vostri vroiau sa va transmita ceva?

Odata cu trezirea energiei Kundalini si a Glandei Pineale, omul isi poate modifica starea de constienta si constiinta, si ca poate avea acces la toate informatiile Universului. Omul isi pierde identitatea de sine si devine universal.”[2]

Din acest motiv, Iluminatii incearca sa ne tina Glanda Pineala inchisa. Cum fac asta? Simplu:

– suntem bombardati cu hrana si bautura chimicaliza;
– suntem bombardati la nivel global cu unde electromagnetice de foarte joasa si foarte inalta frecventa;- este utilizat fluorul in pasta de dinti si in apa sub pretextul „intaririi dintilor”, desi nu are nici un efect asupra dintilor, iar fluorul a fost clasificat oficial drept o substanta toxica. Acesta fiind un adevarat inhibitor al Glandei Pineale.

SURSE

  1. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=11
  2. Aryana Havah – „Anunnaki versus Anunnaki”, Editura Orfeu 2000, pag. 23-24.
  3. Foto: enlightened-consciousness.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...