Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!

Distribuie!by De 20 de ani oamenii sint pacaliti masiv cu privire la “incalzirea globala”. “Incalzirea globala” in ultimul deceniu a atins o cota paroxistica a minciunii, a manipularii in masa. Cel care s-a ocupat masiv de conferintele cu privire la “incalzirea globala” a fost si inca este, Al Gore, cel […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De 20 de ani oamenii sint pacaliti masiv cu privire la “incalzirea globala”. “Incalzirea globala” in ultimul deceniu a atins o cota paroxistica a minciunii, a manipularii in masa. Cel care s-a ocupat masiv de conferintele cu privire la “incalzirea globala” a fost si inca este, Al Gore, cel care este membru important al Grupului Mason Bilderberg.

De pe site-ul incomemagazin.ro aflam ceea ce spun acum “savantii”, cei care pana acum minteau cu nerusinare cu privire la “cat de periculoasa e incalzirea globala”:


“Incalzire globala? Nu, era glaciara! Asta afirma o serie de cercetatori din Japonia si Rusia, potrivit carora in 2055 planeta Pamant ar putea intra intr-o noua Perioada glaciara, care, posibil, va dura doua secole.

Scaderea activitatii solare, observata de cercetatori din diferite tari, poate conduce la o noua Era glaciara pe Terra. Anomaliile climatice si de temperatura vor anihila discutiile despre incalzirea globala, pentru ca pana in 2055, planeta albastra va intra intr-o noua perioada glaciara, afirma oamenii de stiinta. In opinia lor, temperaturile vor continua, dupa toate probabilitatile, sa scada, ceea ce va conduce la geruri naprasnice in diferite zone de pe glob.

Cercetatorul japonez Mototaka Nakamura, specialist in oceanologie, afirma ca acest proces este confirmat de faptul ca straturile superioare ale oceanelor se „raceste” constant. Un punct de vedere sustinut de colegii rusi ai omului de stiinta nipon. De altfel, specialistii Observatorului Pulkovo, din Rusia, au vorbit inca din 2008 despre aceasta schimbare majora a climei, dar nu in directia incalzirii, ci a racirii.

Expertii japonezi si rusi cred, de asemenea, ca punctul de pornire a „noii ere glaciare” va fi anul 2014 . De mentionat ca, potrivit parerii unanime a specialistilor internationali, Soarele a intrat intr-o faza de activitate redusa incepand din 2004.”[1]

Un subiect considerat “controversat”, in principal de cei care nu pot sa-si demonstreze afirmatiile si anume faptul ca “se intampla pentru prima data”, cea ce e o prostie, dupa cum vor spune in continuare.

Scriam acum ceva timp pe site despre cea ce a zis fondatorul Clublui de la Roma, Aurelio Peccei, despre incalzirea globala http://www.fara-secrete.ro/incalzirea-globala-iata-ce-spune-fondatorul-clubului-de-la-roma-despre-incalzirea-globala. Clubul de la Romana, e o antecamera a Grupului Bilderberg.


Aurelio Peccei este fondatorul Clubului de la Roma declara in 1991 asta:

“in goana cautarii unui dusman care sa ne uneasca, a inventat ideea ca poluarea, amenintarea incalzirii globale ar fi potrivite. Toate aceste cauze au drept cauza interventia umana, iar dusmanul real este OMENIREA”

Dovada ca incalzirea globala este un fals

Mostre din gheata colectate de savanti de la 2000 de metri adancime le-au permis sa analizeze clima din ultimii 160000 de ani, iar ei au ajuns la concluzia ca in Groenlanda, in perioada Evului Mediu, temperatura era mai ridicata cu 1 grad si jumatate decat azi, iar mostrele arata temperaturi cu mult mai calde in trecut cu mii de ani in urma inainte ca gazele de sera produse de om sa fi existat.
De altfel savantii au observat ca in perioada cuprinsa intre acum 4000 de ani si pana la 2000 de ani in urma(perioada romana) temperaturile au scazut in Groenlanda cu 2 grade si jumatate.

Ce se doreste in realitate?

Ei vor sa para salvatorii planetei cei care ne indobitocesc cu ideea ca ar exista incalzirea globala, in realitate lucrurile stau altfel: prin aceasta “salvare” a planetei ei vor sa aiba controlul absolut asupra apei si hranei de pe planeta.

Conferinta Pamantului de la Rio de Janeiro din 1992

Iata declaratia lui Bil Clinton:

“Concentratiilede gaze de sera in atmosfera sunt la cele mai ridicate nivele in mai mult de 200000 de ani, iar daca tendinta nu se schimba, savantii se asteapta ca nivelul marilor sa creasca cu un metru in urmatorul secol. Lanturi de insule ca Maldive vor disparea de pe hart, daca nu inversam predictiile.”

Preiau un articol de pe ziare.com

“Mii de e-mail-uri si documente secrete care contrazic schimbarile climatice si incalzirea globala au fost postate pe Internet.

Documentele au fost furate din calculatoarele unui centru de cercetare din Marea Britanie si arata ca autoritatile au incercat sa manipuleze opinia publica pentru a o convinge ca schimbarile climatice sunt mult mai grave, informeaza Associated Press.
Cele peste 1.000 de e-mail-uri si 3.000 de documente includ corespondenta dintre importanti cercetatori britanici si cei americani din ultimii 10 ani. Centrul universitar in care lucreaza cercetatorii nu a precizat daca acestea sunt adevarate.

Documentele arata ca oamenii de stiinta discuta de cativa ani despre motodele prin care sa ii convinga pe oameni ca amenintarea incalzirii globale este mult mai grava decat ce se intampla in realitate.

Intr-unul dintre e-mail-urile trimise intre cercetatori, acestia discuta despre dovezi care arata ca temperatura medie e Pamantului nu a mai crescut din 1960 si despre cum ar putea fi acestea ascunse. Unul dintre acestia spune despre un coleg ca tocmai a facut un truc pentru a adauga grade la temperaturile reale.

Printre documentele furate din calculatoarele universitatii britanice se afla si unul care spune ca temperatura ar putea creste cu sase grade pana in 2100 chiar si daca normele de mediu vor fi respectate cu strictete.”

În prezent fenomene identice (încălzire globală, activare vulcani, etc.) au loc şi la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeaşi: Planeta X/Eris/Nibiru. Cîteva exemple:
1. Luna Triton a lui Neptun se încălzeşte (BBC Science & Technology News, 25 iulie 1999)
2. Pluto trăieşte o încălzire formidabilă (Massachusetts Institute of Technology News, 9 octombrie 2002)
3. Erupţie vulcanică pe Io, satelitul lui Jupiter (Icarus Astronomy, noiembrie 2002)
4. Încălzirea planetei Marte (ABC News, 7 decembrie 2002)
5. Încălzirea planetei Saturn (28 ianuarie 2007, www.interstars.net): Cercetătorii de la UCLA (University of California, Los Angeles) – departamentul de fizică şi astronomie şi cei de la Universitatea din Boston au remarcat că temperatura atmosferei superioare a lui Saturn este mai mare decât prevăzuseră. Astfel, profesorul Alan Aylward de la UCLA consideră necesară reexaminarea ipotezelor de bază referitoare la atmosfera planetară şi determinarea cauzei încălzirii observate. Tot el a semnalat un proces asemănător şi la nivelul planetei Marte, concluzionînd: „Studiind ce se petrece în alte atmosfere, vom afla indicii despre viitorul Terrei”:

Preluare de pe infocon.ro
Fizicienilor li s-a ordonat să nu tragă concluzii din studiile care au obiectivul să demonstreze că soarele determină schimbările climatice.

Într-o ilustrare a modului șocant despre cum schimbările climatice produse de om au preluat controlul asupra procesului științific, fizicienii de la laboratorul CERN din Geneva au fost opriți de la a trage concluzii cu privire la datele pe care încearcă să le reproducă studiile care dovedesc că soarele este principalul motor al schimbărilor climatice, după ce șeful lor le-a spus că o astfel de erezie este incorectă din punct de vedere politic.

„Șeful laboratorului de conducere în domeniul fizicii la nivel mondial, CERN din Geneva, a interzis oamenilor de știință să tragă concluzii dintr-un experiment major. Experimentul CLOUD (“Cosmics Leaving Outdoor Droplets”) examinează rolul pe care particulele energetice din spațiul îndepărtat îl joacă în formarea norilor. CLOUD utilizează sincrotronul protonilor pentru a examina nucleația.” afirmă Register.

Experimentul ar putea confirma datele din studiile anterioare, care au demonstrat că razele cosmice sunt esențiale în formarea norilor și că „micile schimbări în stratul de nori al pământului explică variațiile de temperatură de câteva grade”, un impact masiv mai mare decât nivelul relativ minor de încălzire cauzat de om prin emisia de CO2.

Sugerând că datele din studiul încă nepublicat ar valida această ipoteză, fizicienii implicați în proiect au fost impiedicați de la a face orice interpretări a datelor de către șeful lor, nu din pricina problemelor de precizie, ci pentru că o astfel de concluzie nu ar fi corectă din punct de vedere politic, întrucât ea nu se pliază „consensului” că omul este principalul vinovat atunci când vine vorba de schimbările climatice.

Într-un interviu cu Welt Online, Rolf-Dieter Heuer, Directorul  General al CERN, a declarat: „Am cerut colegilor să prezinte rezultatele în mod clar, dar nu să le interpreteze. Motivul lui Heuer de a-și împiedica proprii oameni de știință este datorită faptului că în urma concluziile lor vor intra „imediat în arena politică a dezbaterii privind schimbările climatice”.

Cu alte cuvinte, Heuer nu dorește ca datele să circule liber în domeniul public, deoarece contrazice probabil ideea că omul este principalul motor al schimbărilor climatice. Este de la sine înțeles că abordarea Heuer reprezintă antiteza a ceea ce reprezintă știința, observarea imparțială și urmărirea datelor, iar nu urmărirea unui „consens” artificial, fabricat de către politicieni în scopul legitimării unui sistem global de taxare a carbonului.

În calitate de fizician, Nigel Calder scrie: „Ilustrul laborator CERN încetează să mai fie cu adevărat un institut științific atunci când Directorul său General interzice fizicienilor săi, precum și cercetătorilor străini de la CERN, să tragă concluziile științifice evidente din rezultatele lor”. În ciuda faptului că alarmiștii încălzirii globale au susținut că nu există nici o legătură între imensa și violenta minge de foc din spațiu, care este de peste 100 de ori mai mare decât Pământul, conduce anotimpurile, produce erele de gheață și schimbările climatice, informațiile oferite de studiile lui Henrik Svensmark arată o corelație istorică clară între pătrunderea razelor cosmice și temperatură, după cum se poate observa în graficul de mai jos.

În ciuda impactului soarelui evident și semnificativ asupra schimbărilor climatice, IPCC refuză să includă penetrarea razelor cosmice ca un factor de schimbare a temperaturii.

„CERN a aderat la un lung șir de instituții mai puțin obligate să rămână corecte din punct de vedere politic în privința ipotezelor încălzirii globale produse de om”, scrie Calder. „Este ok să introducem arena politică a dezbaterilor pe tema schimbărilor climatice”, furnizează rezultatele ce susțin încălzirea globală făcută de om, însă nu și dacă ei susțin ipoteza lui Svensmark conform căreia soarele modifică climatul prin influențarea afluxului razelor cosmice și formarea norilor.

Așa cum am arătat în septembrie, anul trecut, scepticismul public aflat în creștere față de teoria care susține că omul conduce schimbările climatice a determinat alarmiștii să înlocuiască conceptul de încălzire globală cu suprapopularea.

Un plan neoficial al ONU pentru a institui guvernarea globală a subliniat necesitatea de a adopta acest nou truc de relații publice pentru a combate fundamentul din ce în ce mai discreditat al mitului antropic privind schimbările climatice, în urma scandalului Climategate din 2009.

Eforturile de a consolida o taxă pe carbon în Australia sunt un test de turnesol pentru punerea în aplicare la nivel mondial planificată deja, astfel încât, faptul că o majoritate considerabilă a electoratului australian a respins vehement propunerile este un indiciu clar că farsa încălzirii globale a eșuat în mare măsură.

„Experții politici cred că bătălia pentru a vinde taxe pe carbon publicului australian a fost pierdută și primul-ministru nu poate face nimic pentru a schimba părerea alegătorilor pe această temă”, anunță Brisbane Times.

De aceea, globaliștii sunt dornici să utilizeze amenințarea suprapopulării, ceea ce nu este decât o escrocherie neștiințifică, în plus față de evenimentele meteorologice izolate, cum ar fi seceta din acest an, ca un mijloc de a impune nejustificat taxa pe CO2.

30.000 de oameni il acuza pe reptilianul Al Gore de frauda, minciuna si manipulare

Am crezut cu tărie în teoria Încălzirii globale. Pe unde apucam mă văietam şi dădeam vina pe tine, pe ea, pe el.. pe noi toţi. Bineînţeles că acest comportament era rezultatul unei îndoctrinări construită de mass media. După ce am văzut documentarul Marea înşelătorie a încălzirii globale m-am convins prin date ştiinţifice solide cât de manipulat eram în privinţa acestui aspect.

Eu unul nu mai cred în povestea încalizirii globale, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îngrijim planeta noastră.
Dacă nu prea ştiţi unde să vă situaţi, vă propun să urmăriţi acest documentar video şi să trageţi propria concluzie. Ar fi interesant să vă uitaţi prima dată la documentarul realizat de Al Gore pentru a putea compara şi a detecta manipularea.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/incalzirea-globala-pacaleala-mileniului-3-dovezi-stiintifice-ca-totul-este-o-manipulare.

Ce vor ei din toate acestea? Simplu, acestia vor sa ne faca pe noi sa credem, ca noi insime prin poluarea ce o facem, sintem vinovati si noi ar trebui sa intrebam conform principiului Hegelian al manipularii “ce sa facem?”, iar ei ar venit cu raspunsul “trebuie sa reducem populatia globului”. Asta se ascunde in spatele fabulatiei numite “incalzirea globala”. Acum, dupa cum vedeti, acestia se contrazic in cel mai hilar mod si trec la extrema cealalta si anume “racirea globala – glaciatiunea”.

Ce ma amuza pe mine si care demonstreaza ridicolul este ca afirmatiile lor au venit in luna ianuarie 2014, cand am avut parte de o iarna destul de blanda, chiar aproape primavara prin unele zone din Romania. Motivul pentru care am avut o iarna blanda, se datoreaza faptului ca Soarele si-a schimbat polii, exact in noaptea de revelion, asta ducand la marirea intensitatii luminoase a lui, dar si la explozii solare puternice si foarte dese, care au inceput deja sa afecteze satelitii.

Mai multe puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/soarele-si-a-inversat-polii-cei-de-la-nasa-sint-in-alerta-maxima-din-cauza-eruptiilor-solare-puternice-ce-vor-avea-loc.

SURSE

1. http://incomemagazine.ro/articole/in-2014-terra-va-intra-intr-o-noua-era-glaciara

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro