Iluminații controlează dezvoltarea automobilului electric

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bătălia pentru petrol dă semne că se află spre final și au început să apară lupte pentru supremație și control în domeniul producției de automobile electrice.

Dintre numeroasele ipoteze lansate pentru a explica dispariția misterioasă, pe 8 martie 2014, a unui avion malaiezian – Zborul MH370 –, cea mai plauzibilă rămâne aceea că el a fost distrus de forţele oculte ce vor să controleze dezvoltarea și producția de serie a automobilului electric. În avionul malaiezian care se deplasa de la Kuala Lumpur la Beijing se aflau 20 de angajaţi ai unei companii americane high-tech, orientată spre energii alternative, Freescale Semiconductor. Conform site-ului oficial al companiei, Freescale produce aplicaţii-cheie pentru vehiculele electrice şi hibride, infrastructură wireless de ultimă generație, gestionarea energiei inteligente, dispozitive medicale portabile, aparate de consum și dispozitive mobile inteligente. Posibilitatea ca zborul MH370 să fi fost distrus de o rachetă, care a fost lansată ca avertisment pentru compania Freescale Semiconductor de a nu se lansa în dezvoltarea tehnologiilor alternative merita investigată.


Mai multe date sugerează că în această afacere murdară este implicată, se pare, nimeni alta decât familia Rothschild, lider al grupării oculte malefice Illuminati! Odată cu dispariţia pasagerilor zborului 370 al liniilor aeriene malaieziene, miliardarul Jacob Rothschild a devenit singurul proprietar al unei importante inovaţii în domeniul semiconductorilor. Să fie aceasta doar o banală coincidenţă?

Așadar, Rothschild ar fi putut sabota avionul tocmai pentru a obţine controlul asupra microcipului KL-03. Compania Freescale Semiconductor, care împarte drepturile cu Rothschild, avea, așa cum am spus, 20 de angajaţi importanţi la bordul avionului dispărut şi ei lansaseră un nou gadget electronic pentru radarele militare, chiar cu o zi înainte de tragedie. O întrebarea care se pune este următoarea: de ce atât de mulţi angajaţi Freescale călătoreau împreună? Care erau scopurile lor? Oare transportau cu ei în avion ceva valoros?


Cei mai mulţi dintre salariaţii Freescale erau ingineri şi lucrau la fabricile companiei din Tianjin (China) şi Kuala Lumpur (Malaezia). „Aceştia erau oameni care aveau multă experienţă şi cunoştinţe tehnice şi erau foarte importanţi pentru noi. Cu siguranţă că dispariţia lor reprezintă o pierdere mare pentru companie”, declarase la un moment dat Mitch Haws, vicepreşedintele corporaţiei pentru comunicaţii globale şi relaţii cu investitorii.

Interesant este şi cine sunt acţionarii acestei companii. Printre aceştia îi regăsim pe Carlyle Group, care a lucrat în trecut cu fostul preşedinte american George Bush sr. şi cu fostul premier britanic John Major. Unul din clienţii mai vechi ai lui Carlyle Group a fost şi firma de construcţii deţinută de familia lui Osama bin Laden, Binladin Group. Interesantă legătură!

Şi mai interesant este faptul că acestui avion modern i s-au „tăiat” toate comunicaţiile, ca şi cum ar fi devenit invizibil. Dar, tehnologia de camuflaj a avioanelor a reprezentat unul dintre obiectivele industriei de apărare, iar Freescale producea cipurile pentru radarele militare. Pe site-ul său compania spune ca produsele sale îndeplinesc cerințele pentru aplicații în „aviaţie, radare, comunicații, sisteme de orientare antirachetă, război electronic, precum şi în identificarea inamicilor”. Pe 3 martie 2014, deci cu 5 zile înainte de dispariţie, compania a anunţat realizarea a 11 gadget-uri noi, ce pot fi utilizate în frecvenţele înalte, cele joase și în comunicațiile radio.

Un brevet în domeniul semiconductorilor a fost aprobat de biroul de brevete din SUA pe 11 martie 2014, la 3 zile după dispariţia salariaţilor (puteţi vedea mai jos documentul). Invenţia este împărţită în 5: 20% aparţine companiei Freescale, iar restul de 80% este împărţit între 4 ingineri chinezi, Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng Cheng şi Li Ying Zhijong, din Suzhou (China), angajaţi ai companiei, toţi patru dispărând pe 8 martie.

Patentul a fost aprobat pe 11 martie 2014, deci cu 3 zile după dispariţia avionului. Dar, dacă cei patru chinezi au murit înaintea aprobării invenţiei, partea lor din invenţie nu le mai revine moştenitorilor şi familiilor lor, ci coproprietarului invenţiei. În cazul acesta, compania Freescale va deţine 100% din invenţie.

Şi-acum urmează bomba bombelor! Aşadar, am stabilit că titularul brevetului rămâne compania Freescale Semiconductor. Dar, cine este cu adevărat proprietarul ei? Răspunsul este simplu: Jacob Rothschild! Miliardarul britanic deţine compania Blackstone, care, la rândul ei, deține compania Freescale Semiconductor. Asta da lovitură de teatru! Deşi la început părea că Freescale ar fi fost victima ocultei mondiale, lucrurile se dovedesc a fi invers!

Rothschild ascunde dovezile, pentru a obține drepturile asupra acestui brevet extrem de important. El îşi doreşte puterea şi controlul! Și pentru asta a sacrificat 239 de oameni fără să-i pese câtuși de puțin! Își pune mai departe în aplicare planurile de control și dominare a populației, iar oamenii, prostiți de ceea ce li se spune prin mass-media, continuă să doarmă.

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9643

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
SUA și UE vor face tot posibilul pentru a împiedica naționaliștii să ajungă la conducerea României
Biblioteca cu cărți de metal din tunelurile subterane din Ecuador – acolo se află ascunsă istoria omenirii

“Ajutoarele umanitare” acordate de SUA ţărilor din lumea a treia au la bază interese financiare

Turcia pregăteşte oameni pentru întâlnirea cu extratereştrii

Industria zahărului a ascuns cercetările privind afecțiunile grave la care se expun oamenii atunci când consumă produse dulci

Închide