Iluminații – dresorii minții umane

by Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare – capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare – capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident – impuse si limitate.

Indivizii se nasc, sunt formati iar apoi intra in societate. In evul mediu descoperisem armele dresorilor de minti umane – religia si regalitatea, unsii domnului. In comunism descoperisem armele dresorilor de minti umane. Cum arata noul om fabricat de corporatii ? Ce aspiratii are el ? Ce-si doreste de la viata ? Ce intelege din politica ?


Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni.

Care sunt noile arme ale dresorilor de minti umane in societatea capitalista ?


Justificarea pierderii drepturilor si libertatilor individului pentru siguranta si confortul acestuia.
Teama, teroarea, frica de boli si razboaie e metoda cea mai eficienta de a legitima pierderea libertatii in favoarea securitatii, este war on terror, incalzirea globala, infectii cu HPV, este tot ceea ce mint politicienii pentru prostii creduli care ii aleg frenetic. Totul este un teatru bine regizat pentru ca noi sa le cerem lor “solutia”, iar pentru ei un pretext sub care sa-si justifice pozitia patriarhal dominatoare in fata noastra.

The-Illuminati-Agenda-7-billion-under-mind-control-of-a-few-shepherds

Orice razboi aduce saracie, oamenii vor trebui sa fie creditati, de catre banci – normal :
Te platim, te creditam, te indatoram ca sa fii guvernabil, sa fii ocupat, sa fii obedient.

Apoi un om care NU este deja in sistem trebuie stimulat sa munceasca, aici apare EGO-ul :
Reducerea constiintei si a perceptiei individului in jurul EGO-ului. Inocularea dorintei de recunoastere prin exces de munca si consum.

Un om care traieste la nivelul EGO-ului este extrem de superficial, adica ignorant.
Ignoranta ca stil de viata.

Un om ignorant este automat un om iresponsabil.
Cultul iresponsabilitatii

Un om iresposabil, ignorant are nevoie sa fie condus, greseste (e creditat) deci cercul vicios se inchide…

Radem de oi ca urmeaze turma, hahaha ce oi proaste spunem, dar noi oamenii am depasit oile de zece ori ca prostie si docilitate : macar oile sunt tinute in linie de un caine, noi oamenii ne tinem in linie unii pe altii si o facem ridiculizand sau condamnand pe toti cei care sunt diferiti – Am ajuns sa ne dresam unii pe altii sa respectam niste legi impuse de niste degenrati fara stirea noastra. Dresandu-ne unii pe altii si tinandu-ne in linie nu facem decat sa perpetuam sistemul in care noi suntem cei exploatati.

Doamnelor si domnilor pe acesta mentalitate s-a ridicat fascismul care sacrifica individul pentru colectiv, care sacrifica individualitatea pentru colectivitate si diversitatea pentru conformitate

SURSE

  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/dresorii-de-minti-umane.html

Citiți și...

Un australian si-a implantat un microcip in mana pentru a controla noul Iphone 6 ! Oamenii vor ajunge sclavii tehnologiei moderne !
Premierul Ungariei, acuza SUA de implicare in afacerile interne ale altor tari din Europa Centrala ! Viktor Orban, sustine ca SUA doreste cu orice pret un conflict cu Rusia !
Serviciul secret american (NSA) si britanic (GCHQ) au atacat informatic mai multi producatori de programe antivirus din lume, printre care si Bitdefender !
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Piramida Iluminatilor care conduc lumea catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial
Controlul minții – programarea prin hipnoză – Sindromul Personalităților Multiple – crearea de asasini și teroriști
Lumea în care trăim este un Matrix controlat de către Iluminați
Iată cum reacționează Bill Clinton atunci când este întrebat despre apartenența la clubul satanist Bohemian
NASA a oprit o transmisie LIVE de pe Stația Spațială Internațională exact în momentul în care în imagine apărea un OZN
Donald Trump a trădat naționalismul și s-a aliat cu globaliștii
Proces istoric: Doi psihologi care au ajutat la conceperea programului de interogatorii al CIA, la judecată
Crimele de război comise de Statele Unite pe care Coreea de Nord nu le poate uita
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro