Iluminatii se intalnesc in summit-ul G7 in Haga pentru a pregati cat mai bine Noua Ordine Mondiala! Rusia a fost scoasa din cadrul Globalizarii G8 dupa ce Putin a blocat lovitura de stat provocata de SUA si UE din Ucraina!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pai ce? Voi credeati ca oligarhia masonica sta cu mainile in san? Nicidecum, Agenda 21, asa cum e cunoscuta ea sub forma „globalizarii”, are la baza principiul Noii Ordini Mondiale. „G8” reprezinta 8 puternice tari de pe aceasta Planeta care si-au dat acordul al unui asa-zis „liber schimb”, care e plasat intr-o forma economica geopolitica, dar care reprezinta pasi reprezi catre centralizarea globala.

https://i0.wp.com/www.fara-secrete.ro/wp-content/uploads/2014/03/1958314_664386610305645_733755544_n.jpg?resize=464%2C506

Avem Uniunea Europeana, Uniunea Asiatica, Uniunea Africana, Uniunea Nord-Americana, iar, asa cum spunea si evreul bancher, David Rockfeller in 1991 „avem nevoie de o criza majora si toate tarile vor accepta Noua Ordine Mondiala”. Zbignew Brzezinski, un important strateg evreu ce conduce Comisia Trilaterala, sustinea prin decembrie 2013 despre faptul ca Noua Ordine Mondiala are mari probleme in a se intemeia din cauza opozitiei puternice din partea oamenilor. Oamenii se trezesc pe zi ce trece, iar ei innebunesc.


Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/zbigniew-brzezinski-evreul-strateg-al-iluminatilor-sustine-ca-noua-ordine-mondiala-are-mari-probleme-in-a-se-infiinta-datorita-oamenilor-care-se-opun-globalizarii.

Mai multe despre cat de periculoasa e Uniunea Europeana si ce directive periculoase anti-oameni cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.


La data de 24 Martie 2014, aflam ca presedintele american, Barack Obama, deja a sosit in Olanda:

„Președintele american Barack Obama a ajuns, luni dimineață, în Olanda, urmând să participe la mai multe summituri internaționale, inclusiv Summit-ul Securității Nucleare.

Olanda este prima din cele patru etape ale unui turneu, în cursul căreia cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite va efectua vizite la Bruxelles, Roma şi Riyadh, scrie AFP.

Obama va participa la summit-ul privind securitatea nucleară, la care participă reprezentanți din 53 de state, inclusiv România. 

rmează să fie discutate sancţiuni vizând Moscova, care ar putea să fie exclusă din G8 de către celelalte şapte state membre, ai căror lideri urmează să se reunească luni în cadrul NSS.”[1]

Ei sustin ca vor discuta despre „Securitatea Nucleara”. Ei nu zau, chiar asa? Este foarte interesanta locatia Haga, locul important al Iluminatilor, caci prima intrunire a Grupului Masonic Bilderberg, a fost in Olanda, el fiind creat de catre Printul Bernard al Olandei, tatal ex-Reginei Beatrix a Olandei, cea care se juca de-a abdicarea in 2012. Din Romania aici, in cadrul acestui summit masonic a participat, presedintele Traian Basescu, implicat si el in cadrul globalizarii, evident mai jos in ierarhie, dar el era cel care ne spunea in primavara lui 2013 despre faptul ca este imperios necesara cedarea suveranitatii catre UE, motiv pentru care a si ramas presedinte, desi peste 50% dintre romani au votat impotriva sa.

Membrii G7 sint urmatorii: Canada, Franta, Germania, Italia, China (impreuna cu Japonia), Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si Statele Unite ale Americii.
G8 includea aceste tari, alaturi de Mama Rusie, dar Mama Rusie este exclusa deoarece a deranjat planurile Iluminatilor.

Mama Rusie scoasa de Iluminatii din Globalizare! Drept pedeapsa ca a indraznit sa blocheze lovitura de stat din Ucraina, provocata de SUA si UE

Tot acest haos mondial de a bagat frica in Iluminatii a inceput cand Putin, a dat imediat ordin ca armata rusa sa patrunda in Ucraina, respectiv Crimeea, pentru a-si proteja cetatenii de catre UE si SUA asa cum declara el. Ianukovici a inceput sa fie dat jos prin proteste provocate artificial deoarece a refuzat sa adere la UE, acesta a spus asa:

„Ce vreti de la UE?
Homosexuali? Lesbiene? Asta vreti sa va dea UE?”

Asta a fost picatura ce-a umplut paharul, caci Iluminatii au impins si mai mult protestele accelerandu-le. Ianukovici era amenintat cu moartea, era facut in toate felurile pe toate canalele de stiri americane (detinute de masoni) si aratat oamenilor naivi drept un fel de „monstru” ce trebuie inlaturat de urgenta. Dupa ce l-au inlaturat, planul era de a-l ucide, asa cum au facut cu alti „dictatori” si anume: Saddam Husein, Gadaffi, dar si in Kosovo. Cand ei credeau ca Ucraina se va integra in centralizarea numita UE, Putin si-a trimis armata in Ucraina blocand toata lovitura de stat.

Asta a fost un soc pentru Iluminati. Putin sustinea in declaratiile de presa ce le-am urmarit cu atentie ca este impotriva homosexualitatii, a lesbianismului si a multor tampenii promovate de occident. Cat nu ne-ar place fata lui, multi ar trebui sa fim de acord cu el. Putin mai spunea:

„Cine sint americanii sa faca ei ce vor peste tot? Ei cred ca au drepturi sa intre si sa controleze tot. Cine nu face ca ei imediat e pus la colt.”

Imediat dupa lovitura de stat, aflam, exact ce stiam, cum FMI si Banca Mondiala, declarau ca sint pregatite pentru „a ajuta” cu aproximativ 15 milioane de dolari Ucraina pentru reparatii, in urma distrugerilor provocate tot de ei, exact acelasi sistem ca si in Libia, Irak, Afganistan, Kosovo, Ecuador etc.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/fmi-si-banca-mondiala-pregatite-pentru-a-ajuta-ucraina-cu-imprumuturi.

Cine Iulia Timosenko – papusa Iluminatilor o magnata evreica a gazelor naturale

Iulie Timosenko, a fost premier al Ucrainei, aceasta fiind arestata intr-un caz special fiind acuzata c-a semnat cu Rusia un contract prejudicios pentru Ucraina, respectiv ucraineni, de aproximativ 100 milioane de euro. Cam mult nu? Ea alaturi de sotul ei, detine monopol pe gazele naturale din Ucraina. Deci aceasta papusa a Iluminatilor a fost imediat scoasa din puscarie, unde ii era locul si pusa ca o persoana „moralista”, dar spre surprinderea multora, oamenii, o parte foarte mare, au respins-o din start stiind ce fel de persoana este, cat de nefasta.

Ucraina – peste 60 de oameni sint rusi

In Crimeea a fost imediat un referendum, pe care SUA si UE l-au considerat „nelegitim”, dar oare cand NATO si ONU, au sfartecat civili in atacuri, in Afganistan si Irak era „legitim”? N-am vazut pe nimeni din Romania, din presa romaneasca sa spuna „vai, incredibil ce face NATO in Irak, bombardeaza civili”, dar in schimb am vazut pe toti in acest caz, asta denota clar manipulare si arata cine conduce presa in realitate. Referendumul a trecut cu 93%, caci atat in Crimeea cat si in Ucraina sint multi cetateni rusi.

Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/referendum-validat-aproximativ-93-dintre-dintre-cetatenii-ucrainei-au-vrut-sa-ramana-langa-rusia.

Rusia scoasa de Iluminati din G8

„Laurent Fabius, ministrul francez de Externe, a anunțat, marți, că Rusia a fost exclusă din grupul G8, scrie Huffington Post.  Oficialul francez a spus că liderii statelor G8 au cerut suspendarea Rusiei din grup pe fondul tensiunilor din Ucraina și Crimeea.

Ceilalți șapte membri ai grupului au suspendat deja pregătirile pentru summitul G8, programat în luna iunie la Soci.

„În ceea ce privește Rusia, am decis suspendarea participării sale la summit”, a spus Laurent Fabius.

Statele Unite și Uniunea Europeană au anunțat noi sancțiuni împotriva Rusiei peste acțiunile sale din Peninsula Crimeea.”[2]

Pentru cei care sinteti fani ai NATO si ai ONU, va invit sa cititi pe larg crimele facute de aceste organizatii oligarhice impotriva umanitatii -> http://www.fara-secrete.ro/nato-si-onu-au-provocat-crime-impotriva-umanitatii.

SURSE

1. http://www.b1.ro/pre-edintele-barack-obama-a-ajuns-in-olanda-acolo-unde-va-participa-la-summit-ul-securita-ii-nucleare-78796.html

2. http://www.b1.ro/stiri/externe/ministrul-francez-de-externe-rusia-suspendata-din-g8-78325.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...