Iluminații vor cenzurarea internetului și a rețelelor de socializare la nivel global – se tem de adevărurile expuse despre ei și planurile lor pentru omenire

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Marxistii, cei care au implementat odiosul sistem al “corectitudinii politice” in SUA si UE, vin cu noi reglementari prin care sa cenzureze libertatea de exprimare din spatiul online. Iluminatii au observat ca, odata cu dezvoltatea necontrolata a retelelor de socializare si a internetului, aceste platforme au intrecut mass-media corporatista, astfel incat oamenii au inceput sa-si dea seama ce este minciuna si ce este adevar.

In ultima perioada, pe site-urile de socializare au fost create o sumedenie de platforme prin care sunt expuse conspiratiile Iluminatilor cu privire la Noua Ordine Mondiala si alte informatii pe care “muritorii de rand” nu ar trebui sa le cunoasca. Acesta este motivul principal care ii innebuneste pe acesti indivizi.


Putem spune chiar ca internetul le-a scapat total de sub control, tocmai de aici si aceasta disperare. Internetul este vast, noi cand navigam pe internet sau pe site-urile socializare, utilizam doar cateva procente din capacitatea internetului, internetul la vedere. In afara de internetul de la vedere, exista si internetul ascuns numit “deep web”, unde exista multe site-uri ce comite cele mai odioase infractiuni (trafic de droguri, prostitutie, crime la comanda, trafic de arme etc.).

De asemenea, internetul ascuns are si o parte buna, el fiind utilizat de internautii din statele totalitare, unde este impusa cenzura asupra site-urilor de socializare. Ideea este ca nu trebuie sa absolutizam si sa culpabilizam tot internetul din cauza unor indivizi care comit infractiuni.


Revenind la conceptul de “libertate de exprimare”, la inceputul anului 2012, globalistii SUA-UE au semnat legea “Acta”, acestia folosind aceleasi pretexte puerile (“incitarea la ura”), pe care le veti citi mai jos, fapt ce a condus la proteste masive in toata lumea si pana la urma Iluminatii s-au lasat pagubasi, doar pentru cativa ani.

Acum, Iluminatii au reluat nevoia de cenzurare a internetului. Problema lor este ca prin astfel de fapte nu vor face decat sa-i scoata in strada, din nou, pe oameni, care nu vor sa retraiasca socialismul/comunismul, desi, din pacate, la putere in UE sunt partidele marxiste.

In urma cu cateva luni, Israelul, cel mai intolerant si criminal stat din lume, a propus exact aceleasi idei prin care cerea “cenzura globala” asupra internetului, caci din cauza noastra, cei care expunem crimele lor din Palestina (nazism-sionismul), ei sunt vazuti din ce in ce mai multa lume. Vi se par coincidente toate aceste dorinte ale liderilor SUA-UE-Israel? Nu ar trebui!

Acum, iata stirea oficiala, care a aparut in mass-media:

“Comisia Europeană şi mai mulţi giganţi globali de media şi tehnologie anunţă un cod de conduită împotriva incitării la ură în mediul online. Acuzaţii de cenzură

Comisia Europeana impreuna cu Facebook, Twitter, Youtube (Google) si Microsoft au anuntat, marti, un cod de conduita ce include o serie de angajamente ale acestor companii, pentru combaterea discursurilor de incitare la ura in mediul online din Europa, potrivit unui comunicat CE. Executivul european considera aceasta problema drept “deosebit de urgenta”, tinand cont de atacurile teroriste recente si “faptul ca grupurile teroriste utilizeaza retelele de socializare pentru radicalizarea tinerilor adepti”. Codul a starnit si critici din partea unor organizatii care cred ca este amenintata libertatea de exprimare.

Comisia preseaza de mmai multa vreme companiile ce detin retele sociale sa isi asume responsabilitati mai mari in combaterea discursului urii. Potrivit comunicatului de marti, CE si companiile mentionate au colaborat “pentru a se asigura ca discursurile de incitare la ura sunt tratate in mediul online la fel ca si in alte canale media”.

Ce angajamente isi iau intre altele companiile mentionate, prin codul de conduita anuntat marti:

  • sa instituie proceduri clare si eficace de examinare atunci cand primesc notificari referitoare la discursurile online ilegale de incitare la ura, publicate pe platformele lor, asa incat sa poata elimina sau bloca accesul la astfel de continut. Pentru aceasta, ele trebuie sa instituie reguli pentru utilizatorii lor, prin care sa explice ca interzic promovarea incitarii la violenta.
  • sa analizeze cu echipe specializate, in temeiul propriilor reguli de utilizare a platformei sociale, dar si, dupa caz, al legilor nationale, orice notificare valabila de eliminare a unui continut considerat ca indeamna la ura
  • sa analizeze in mai putin de 24 de ore majoritatea notificarilor valabile de eliminare a discursurilor ilegale de incitare la ura si sa elimine un astfel de continut, daca e necesar
  • sa-si educe utilizatorii cu privire la tipurile de continut care nu sunt permise

Codul de conduita a starnit si reactii adverse. The Verge arata, intre altele, ca European Digital Rights (EDRi), un grup de advocacy din Bruxellles, a criticat initiativa, declarand ca aceasta atribuie unor companii private atributii ce ar trebui sa revina autoritatilor ce aplica legea. Aceeasi sursa citeaza o declaratie comuna a EDRi si a altei organizatii, Access Now, care au anuntat ca se retrag de la toate discutiile viitoare pe aceasta tema, deoarece organizatiile societatii civile sunt “excluse sistematic” dela negocierile pe tema codului de conduita.

  • Potrivit celor doua organizatii, prin atributiile sporite date companiilor legislatia ar fi trecuta in plan secund, iar procesul de combatere a discursului urii ar trece “in afara cadrului democratic” si ar “produce riscuri grave la adresa libertatii de expresie, in conditiile in care continutul controversat, dar legal ar putea fi sters drept rezultat” al acestui mecanism.

Vezi mai multe detalii despre codul de conduita in anuntul Comisiei Europene”[1]

Deutsche Welle: Interviu: „Discursurile urii trebuie şterse imediat”

“CE a ajuns la un acord cu Facebook şi alte companii IT privind combaterea „discursului urii” pe internet. Insuficient pentru Berlin. Hendrik Zörner, purtător de cuvânt al Asociaţiei Jurnaliştilor Germani, crede la fel.

Deutsche Welle: Domnule Zörner, reţelele sociale au devenit medii de informare de sine stătătoare. Acum, ele sunt un podium al liberei exprimări. Care bun este mai de preţ? Libertatea cuvântului sau evitarea comentariilor pline de ură?

Hendrik Zörner: Evitarea acestui tip de discurs este foarte importantă, dat fiind că discursul urii – hate speech – reprezintă un abuz în ceea ce priveşte dreptul la exprimare.

DW: Codul de conduită stabilit de Comisia Europeană împreună cu cele patru mari concerne IT – Google, Twitter, Facebook şi Microsoft – prevede ca, în decursul a 24 de ore, comentarii de acest fel trebuie să fie şterse. Companiile nu vor să facă decât un control aleatoriu, de tip eşantion. Nu prea pare o măsură eficientă.

H.Z.: La fel credem şi noi. Acest cod de conduită este însă un prim pas în direcţia potrivită. Până acum nu exista niciun fel de reglementare. A lucra însă doar cu eşantioane este prea puţin. Nu vorbim despre ştergerea comentariului cutare sau cutare, pentru a scăpa, ca mare concern, cu faţa curată. Nu. Trebuie să fie clar că aceste comentarii care propagă ură nu au ce căuta pe reţelele sociale. Ele trebuie şterse imediat după ce sunt publicate.

DW: Ideile Ministerului german al Justiției cu privire la restricționările comentariilor pline de ură sunt mai ample. Toate mesajele ar trebui să fie revizuite și, eventual, interzise. Acest lucru poate fi făcut de către Facebook, Twitter şi restul, prin folosirea codului „moale” gândit de Bruxelles?

H.Z.: Asta e problema. Ei ar face cu siguranță acest lucru, deoarece acestea sunt corporații internaționale și comentariile nu se limitează la o singură ţară. Ministerul Federal al Justiției are o luptă grea de dus, pentru că propunerile se lovesc de legislațiile naționale. O reglementare la nivel european ar fi necesară. De aceea, în cazul în care Comisia Europeană ia în serios propunerile Germaniei şi le adoptă după posibilitate, acest lucru ar fi foarte bun.

DW: Cum ar putea funcţiona aceste reglementări în mod practic?

H.Z.: Acest lucru este extrem de dificil. Justiția germană, după cum vedem în multe contexte, se situează mult în urma altor ţări din punct de vedere al dezvoltării tehnice. Există încă autorități şi instanțe care au accesul la internet limitat la un singur calculator în toată clădirea. O situaţie ca din epoca de piatră digitală, prea des întâlnită. Apoi, contează foarte mult ce vor face marii jucători, precum Facebook, în sensul de a respecta ceea ce prevede organul legislativ. Legislatorul însuși sau organismele subordonate nu pot pune nimic în aplicare din punct de vedere tehnic. Acest lucru funcționează eficient numai dacă furnizorul şi legiuitorul au aceleaşi ţeluri.

DW: Anumite organizații non-guvernamentale critică noul cod de conduită de la Bruxelles, considerându-l o atingere adusă libertății de exprimare. Este dovedit faptul că terorismul se organizează mai ales pe internet. Nu avem nevoie în acest context de o reglementare şi mai dură?

H.Z: Nu, nu cred că avem nevoie de măsuri şi mai rigide. Trebuie să avem un echilibru. Libertatea presei şi libertatea de exprimare sunt drepturi fundamentale. Ele nu sunt drepturi „bune de avut”, ci lucruri fundamentale în societăţile democratice funcţionale. Acest lucru este valabil şi în contextul ameninţării teroriste împotriva ţărilor occidentale. Libertatea presei şi a cuvântului nu trebuie aruncate peste bord. Comentariile pline de ură nu au nimic de-a face cu libertatea presei şi libertatea exprimării!”[2]

stop-censorshipJ

Ati vazut bine, ei folosesc “corectitudinea politica”, “lupta impotriva terorismului”, terorism pe care tot ei, teroristii globalisti l-au creat, dar si alte idei propagandistice atat de tipice regimurilor totalitare pe care tot ei le-au creat si finantat pe aceasta planeta, cei de astazi, fiind urmasii tiranilor din trecut, doar sunt frati de sange.

SURSE

  1. http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-21043239-discursul-urii-comisia-europeana-mai-multi-giganti-globali-media-tehnologie-anunta-cod-conduita-impotriva-incitarii-ura-online.htm
  2. http://www.dw.com/ro/interviu-discursurile-urii-trebuie-%C5%9Fterse-imediat/a-19299993?maca=rum-rss-rom-all-1493-rdf
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...