Iluminații vor să-l aresteze și/sau să-l asasineze pe Julian Assange, fondatorul Wikileaks, după publicarea miilor de e-mail-uri secrete

by “Ministrul de externe al Ecuadorului a anunțat,  miercuri, că va fixa ‘în următoarele săptămâni’ data la care fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, refugiat din 2012 în ambasada Ecuadorului din Londra, va putea fi interogat de un judecător suedez, informează joi AFP, preluat de Agerpres. Pe numele australianului de 45 de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ministrul de externe al Ecuadorului a anunțat,  miercuri, că va fixa ‘în următoarele săptămâni’ data la care fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, refugiat din 2012 în ambasada Ecuadorului din Londra, va putea fi interogat de un judecător suedez, informează joi AFP, preluat de Agerpres.

Pe numele australianului de 45 de ani este emis un mandat de arestare în cadrul unei anchete pentru viol, după o plângere depusă de o suedeză în 2010.


Interogatoriul se va desfășura în încăperile ambasadei ecuadoriene din capitala britanică, a precizat cancelaria acestei țări într-un comunicat.

În februarie, Julian Assange a repurtat o victorie importantă în fața grupului de lucru al ONU privind detenția arbitrară, care a estimat că Suedia și Marea Britanie îngrădesc drepturile sale fundamentale.


Însă procuroarea suedeză însărcinată cu dosarul privind violul, care dorește să-l audieze pe Assange, și poliția britanică, hotărâtă să pună în aplicare mandatul de arest european imediat ce bărbatul va ieși din ambasadă, au respins această opinie.”[1]

Democrat-liberalul, Bob Beckel, care este strategul lui Hillary Clinton, a sustinut in cadrul unui interviu la postul american de televiziune Fox ca Julian Assange trebuie asasinat. „Nenorocitul trebuie impuscat. Un om mort nu poate scurge informatii.”[2]

101204usaassange

Fara indoiala ca viata lui Julian Assange este in pericol. Astfel de informatii nu o sa le vedeti niciodata prezentate in mass-media din Romania. De ce? Pentru ca mass-media din Romania impreuna cu politicienii corupti sunt afiliati si aliniati propagandei americane. In din 1990, ei incearca sa spele creierul romanilor cu asa-zisul „Vis American” pe care timpurile de astazi il arata drept un Mare Cosmar.

Julian Assange a fost Wikileaks in 2006, iar de atunci mii si mii de documente au fost publicate anual. Documentele publicate arata cum SUA au creat terorismul in Orientul Mijlociu, cum au destabilizat state folosindu-se de teroristi pe care ii finanteaza, dar si alte elemente de politica interna a SUA.

xbeckel-assasinate-julian-assange-01-800x416.jpg.pagespeed.ic.Me0QshSthS

 Sa nu uitam ce-a spus intelectualul american, Noam Chomsky: „America este principalul stat terorist, iar Europa este mult prea lasa si i se supune”.

Video

SURSE

  1. http://www.dcnews.ro/julian-assange-fondatorul-wikileaks-interogat-la-londra_513163.html
  2. http://www.infowars.com/flashback-hillary-strategist-calls-for-assassination-of-wikileaks-julian-assange/
  3. Foto: truthfeed.com
  4. Foto: Internet
  5. Video: Twitter/Wikileaks

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Minciuna fondurilor europene și transferul colonial de bogăţie
Fost ofițer CIA: "Președintele Bush era desprins de realitate. Sigur nu au existat arme de distrugere în masă în Irak"
"Vestele galbene" anunță o "primăvară europeană"?
Pacienții non-COVID, victimele luptei împotriva COVID-19: Câți oameni au murit în lipsă de tratament?
Bolivia l-a expulzat pe ambasadorul Statelor Unite, Philip Goldberg, acuzându-l pe acesta că alimentează tulburările civile, care ameninţă preşedinţia primul indian indigen ales, Evo Morales, dar periclitează însăşi unitatea naţiunii boliviene
Umanitatea nu are bani să extragă apa din zonele uscate, dar are bani să caute apă pe Marte! Intrebarea este: Există o formă de inteligență pe Pământ ?
Președintele Ecuadorului, Rafael Correa: "Noua Ordine Mondială este injustă și imorală"
În februarie 2017, 160.000 de neomarxiști și progresiști spanioli au ieșit în stradă pentru primirea imigranților
Crearea statului Israel și terorismul evreiesc
Iluminatii pregatesc "permise pentru acces la internet"! Si uite asa ACTA sub o alta forma incearca sa-si faca simtita prezenta! Puterea internetului din anul 2014 a devenit un urias pericol pentru Iluminati!
Statul politienesc din China comunista se lupta cu protestatarii care vor dezmembrarea comunismului ! China comunista este un model perfect pentru Noua Ordine Mondiala, asa cum afirma bancherul evreu David Rockefeller in 1973 !
NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro