Iluzia Banilor, Băncile și Rezerva Fracționară – bani creați din nimic pentru înrobirea oamenilor

Distribuie!

Bancile americane si mondiale prin portita de fractional reserve banking – au dreptul sa dea oamenilor bani pe credit de 10 ori mai mult decat au aceastea in seif. Au dreptul sa emita bani din nimic, banii apar cand tu ii ceri ca credit, bani la care tu platesti dobanda ! Daca nu platesti dobanta (rata) pierzi bunul in cauza, in acest fel bankerii detin totul ! Tot ce stii tu despre lume este gresit ! Ai fost manipulat !

Iluzia Banilor


Bancile au dreptul sa arunce pe piata bani din nimic. Da, ai citit corect, bancile au dreptul sa arunce pe piata bani pe care nu-i au, bani la care tu platesti dobanda.

Procedeul se numeste *fractional reserve banking adica o banca are voie legal sa imprumute oamenilor de 10 ori cat are fizic in seif uneori se ajunge pana la 30 de ori (SUA). Au dreptul sa creeze din nimic 90% din banii pe care ti-i dau tie pe credit si la care tu platesti dobanda – hotie pe fata.


Mecanica crearii banilor

Tu ajungi sa platesti dobanda la niste bani pe care banca nu-i avea inainte ca tu sa-i ceri prin credit. Nu numai ca ei justifica „tiparirea lor digitala”, dar daca tu nu-i achiti in timp pierzi bunurile in cauza – in acest fel bancile detin aproape totul.

Care e diferenta intre cei care tiparesc fizic bani falsi si banci… nu stiu, macar aia ii tiparesc. Numai 1 Dollar din 50 are acoperire in lume in produse sau in bunuri… practic daca toti banii s-ar investi in lucruri, terenuri, numai 1 dollar din 50 ar avea corespondent in materie.

SURSE

  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/07/bancile-mijloc-de-manipulare-al-fratiei.html
  2. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/iluzia-banilor.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...