Iluzii în care cred românii și care blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iluziile în care credem (sau cred mulți din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor şi metodelor de distrugere mentală premeditată (click pt detalii) ce au fost aplicate pe români mai ales după Lovitura de stat din 1989 când a fost eliminat un regim naționalist și o țară SUVERANĂ (click pt detalii) și România a fost transformată pas cu pas într-o colonie săracă și distrusă a Vestului (click pt detalii).

Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile și pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menținuți PREMEDITAT blochează accesul la ADEVĂR, blochează conștientizarea realității reale din jurul nostru, blochează evoluția și dezvoltarea poporului român, a societății românești, a României. Detalii în continuare:


Iluzie = Percepție falsă, denaturată a realității; aparență înșelătoare din cauza perceperii deformate a realității.

Iluziile care ASCUND adevărul ni se impun/ni se strecoară/ne sunt trimise în creier ÎNCĂ DE MICI COPII – foarte sugestivă imaginea pusă la începutul textului (click pe ea pentru a o mări). Cei care nu sunt convinși că lucrurile de mai jos sunt iluzii, trebuie să citească mai mult ca să înțeleagă.


Iată mai jos o listă cu iluzii/falsități în care se încăpățânează poporul român să creadă în continuare (pentru că nu îi pasă, pentru că nu are timp să citească mai mult, dar nici nu-și face, pentru că nu pricepe ce se întâmplă în jur etc). Atenție: aceste iluzii nu sunt toate gândite/verbalizate/conștientizate de oameni, ci unele sunt pur și simplu trăite/simțite/aplicate în viața de zi cu zi de românii noștri dragi (bineînțeles că nu de toți, dar de MULȚI, de mult prea mulți!) ).

ILUZII / FALSITĂȚI / MINCIUNI / NEADEVĂRURI / MANIPULĂRI  (ordine aleatorie):

Update: În urma citirii iluziilor de mai jos cineva a comentat pe un forum că “nu ma pot abtine sa nu remarc un aer de extrema stanga…”. Menţionez că mă doare în cot de doctrine, ideologii, stânga, dreapta, socialism, capitalism şi alte chestii de genul acesta. Pe mine mă interesează dreptatea şi adevărul. Dacă observ că SUA şi UE sunt “moartea” pentru România, fiind puterile care au distrus în ultimii 24 de ani ţara noastră, asta nu înseamnă că sunt comunist/extremist de stânga sau ceva de genul ăsta, ci doar că m-a dus capul să observ aceste realităţi… Dacă aş fi observat că entităţi/ţări/instituţii din zone declarate ca fiind “socialiste” distrug ţara noastră, aş fi zis la fel de bine că ACELE puteri străine sunt moartea pentru România. Dar…nu e cazul în prezent. În prezent CANCERUL României este reprezentat de Imperiul Atlantist – SUA+UE+mai ales stăpânii lor din umbră. Dar, mulţi oameni încă mai trăiesc cu iluzia că SUA şi UE sunt “de bine”. Asta e…

Update: Iluzia 0: Iluzia vieții – Suntem suma gândurilor și a credințelor noastre. Credințe care au fost plasate în mintea noastră de părinți, școală, prieteni, filme, societate, de obicei fără acordul nostru, sau mai precis fără să fim conștienți de asta. Toate aceste credințe și condiționări formează tiparul. Tiparul care repetat la nesfârșit ne va crea iluzia vieții. Spun iluzia, pentru că Viața începe cu-adevărat în momentul în care ieșim în afara tiparului. Și primul pas pentru a evada dintr-o închisoare, este să recunoaștem și să înțelegem că suntem prizonieri. Altfel, nici măcar nu vom încerca să evadăm. (Paul Adam, sursa AICI)   De citit şi asta:  Credintele noastre si tiparul inconstient ne modeleaza si influenteaza comportamentul. Cum sa evoluam? Prin constientizarea credintelor si tiparelor daunatoare, nocive noua si societatii.

1. Suntem LIBERI – o mare iluzie! În realitate suntem neo-sclavi muncitori (click pt detalii);

2. Știm cum funcționează lumea în care trăim – FALS! În realitate, marea majoritate a românilor HABAR N-AU ce se întâmplă în jurul lor. Dar nici n-ar fi în stare să facă față psihic adevărului – detalii aici: Cea mai mare problemă a omenirii.  și aici: Ierarhia nivelurilor cunoașterii lumii.

3. Suntem conduși de oamenii politici pe care îi vedem la televizor și la știri – FALS!  În realitate suntem conduși din umbră, de oameni din afara țării noastre (cu centre de comandă în SUA, UE, Israel, Vatican etc) iar cei pe care îi vedem la televizor și care ocupă anumite funcții în stat sunt doar INSTRUMENTE în sistemul de exploatare ascuns, pe care oamenii din umbră îl gestionează și în care noi ne trăim viețile de sclavi. (e prea dur termenul de sclavi? asta e, dacă suntem sclavi, ce vrei să zic, că nu suntem sclavi? Înfruntă adevărul chiar dacă e dur! E singura noastră șansă!); toți conducătorii din Europa de Vest care apar pe la TV sunt INSTRUMENTE în mâna celor care conduc lumea pe bune, din umbră. Toate problemele pe care noi românii le avem SUNT CAUZATE DE ACEASTĂ CONDUCERE DIN UMBRĂ care are interese OPUSE intereselor neamului românesc. Ceva detalii aici: România 2014 – peste 100 de probleme, o singură cauză. Din păcate românii se îmbată cu speranța/iluzia că NU există un Guvern Mondial din Umbră, deși acțiunile și deciziile lui le simțim zilnic pe pielea noastră. Însă… nu toată lumea face conexiuni și fiecare pricepe cât poate din lumea din jur.

4. România este un stat SUVERAN – FALS! În realitate suntem din ’90 încoace o colonie a Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială și criminalii din spatele acestor entități) și suntem conduși din umbră;

5. În România există Stat de drept – FALS! Când politicul căpușează toate instituțiile publice; când corupția este la maxim; când nu există transparență în gestionarea fondurilor publice; când se fură la greu din bani publici; când justiția nu funcționează ca lumea; când poporul NU mai este suveran (2 referendumuri naționale NErespectate în ultimii 5 ani – în 2009 poporul a zis la referendum național să fie MAXIM 300 de parlamentari și acum avem peste 600, iar în 2012 poporul a zis să moară (politic) criminalul Băsescu, însă CIA+UE au decis să rămână ”guvernator” în colonia România împotriva voinței poporului român, cică ”suveran”); când deciziile importante se iau în spatele ușilor închise (chiar în afara granițelor țării); când Statul este condus din umbră, NU transparent de către conducătorii instituțiilor democratice (Președinte, Parlament, Guvern); când populația este formată din SCLAVI muncitori săraci, bolnavi, fără trai decent; când bogăția produsă (muncită) de popor este acumulată în mâinile unor câțiva indivizi – marea majoritate INFRACTORI MAFIOȚI îmbârligați cu politicienii, atunci => ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ STAT DE DREPT! E doar o iluzie, un gunoi mestecat pe la televizor ca să prostească proștii că trăim în normalitate.

6. Intrarea în NATO a fost de bine pentru România – FALS! Intrarea în NATO a însemnat distrugerea definitivă a propriei armate și eliminarea oricărei șanse de a ne mai apăra singuri țara. Adică ADIO independență militară, independență a teritoriului țării. Intrarea în NATO a însemnat creșterea riscului față de un atac extern în România – din partea unui dușman al SUA. A însemnat soldați români morți în teatre de operațiuni pornite de Stăpânii SUA cu scopul de a COLONIZA NOI TERITORII. Redau ce a spus profesorul Florin Colceag despre NATO (nu e citat exact):  NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară. (sursa AICI);

7. Democrația SUA – o mare iluzie! NU EXISTĂ DEMOCRAȚIE ÎN SUA! În SUA există SCLAVIE – mase de oameni care muncesc în sărăcie pentru a ține în spate câteva ”Elite” putred de bogate. (vezi cine deține averea și bunăstarea în SUA apăsând AICI) În SUA forțele represive plătite din bani publici sunt de un trilion de ori mai bine pregătite, violente și ferme în DISTRUGEREA oricărei inițiative de schimbare a Sistemului (vezi câtă forță are polițistul american și cum este el folosit în SUA). Ororile pe care le-am văzut noi la Pungești cu abuzurile jandarmilor sunt nimica toată comparativ cu ce se întâmplă în SUA. Mulți spun că acolo e FASCISM. Eu mă limitez la ”un alt sistem de sclavie”, mult mai bine pus la punct ca cel din România. Acolo Statul (Sistemul) chiar știe TOT despre TOT ce faci/spui în timp real! Totul este informatizat și centralizat. Cunoașterea, manipularea și controlul populației americane sunt la cote inimaginabile. Acolo deja a început CIPAREA oamenilor şi imbecilii distruşi mental se duc de bună voie să-şi implanteze cipul RFID în corp. Dar…desigur, toată treaba asta complexă (nu neapărat complicată) nu poate fi înțeleasă de cei care nu realizează că sunt conduși din umbră și care nu pricep cum funcționează lumea în care trăim. Și lor, ca și nouă, li se livrează un Matrix frumos în care să creadă. Păcat că este doar o ILUZIE. Vezi  videoclipurile de aici: Compilatie VIDEO – mesaje trezirea la realitate in film – V for Vendetta si Matrix. Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme.

8. Europa de Vest este civilizată -> FALS! Țările așa zis ”civilizate” din occident, pe care le pupăm noi în fund că uite ce bine e acolo, s-au dezvoltat PE SPINAREA țărilor sărace, inclusiv PE SPINAREA ROMÂNIEI (asta presupune statutul de colonie!). Dar, chiar și așa bine și civilizat cum e în Vest, TOT DESPRE SCLAVIE VORBIM ȘI ACOLO. Să nu aveți ILUZIA că europenii din occident sunt liberi! NU NU! Sunt tot sclavi, ca și noi, doar că regimul lor de sclavie e puțin mai „soft”. La noi e varianta mai dură (colonizare-exploatare la sânge-distrugere). Detalii în textul Sclavia modernă.

9. Intrarea în UE a fost de bine pentru România – FALS! Intrarea în UE a însemnat de fapt semnarea pactului cu diavolul și pierderea și mai accentuată a independenței economice, a suveranității, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a forței de muncă, a creierelor inteligente etc etc etc. Legile se decid la nivelul UE, prețurile se decid la nivelul UE, viața noastră este gestionată de la nivelul UE etc. Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca să nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. În felul ăsta produsele româneşti sunt pe cale de dispariţie, deci, implicit economia românească. Intrarea în UE a însemnat, pe scurt, pecetluirea statutului de COLONIE al României!

La schimb, pentru acceptarea de către populație a intrării în UE, fără să aibă habar în ce se bagă, ni s-au oferit doar ILUZII:

a. ILUZIA intrării într-o familie ”civilizată” unde sunt floricele pe câmpii și totul e roz

b. ILUZIA că Europa ne vrea binele și vrea să ne ajute să îi prindem din urmă pe ăia ”civilizații”, când în realitate ESTE FIECARE PENTRU EL și ei ne-au acceptat în UE DIN INTERES – piață de desfacere 20 mil locuitori, RESURSE de exploatat pe 2 lei, CREIERE inteligente de folosit în multinaționalele din Vest pentru a produce și mai mulți bani etc

c. ILUZIA unei bunăstări ”ca în vest” (CARE NU A VENIT de 23 de ani);

d. ILUZIA unei libertăți de mișcare și decizie pentru popor (”poftim, mișcați-vă! călătoriți, munciți, supraviețuiți și cheltuiți unde vreți voi! oriunde veți face asta, noi tot vom SUGE din munca voastră, noi tot pe spinarea voastră vom trăi, noi tot vă vom exploata și voi tot sclavii noștri veți fi, indiferent de țara aleasă ca destinație! fraierilor!”)

e. ILUZIA unor fonduri europene, care într-adevăr au ajutat pe mulți, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România A COTIZAT LA UE MAI MULT DECÂT A ACCESAT! (”Din 2007 si pana în 2012, Romania a varsat in conturile Uniunii Europene aproape 7 miliarde de euro, și a incasat doar putin peste 1 miliard de euro. Astfel, avem un sold deficitar de aproape 6 miliarde de euro” – sursa AICI); în plus, O GRĂMADĂ din fondurile accesate s-au dus la băieţii deştepţi, deci nu în economia reală a României sau la cetăţenii de bună credinţă din România, ci … la infractorii din mediul economic îmbârligaţi cu infractorii din mediul politic;

f. ILUZIA că în Vest nu e corupție, când de fapt am văzut cu toții ce fac parlamentarii europeni pe mii de euro banii cetățenilor europeni (detalii aici: VIDEO dedicatie impotriva iluziei ”Europa civilizata din Vest”. Poze imagini foto parlamentarii europeni iau mii de euro din banii munciti de cetatenii Europei ca sa stea degeaba in plen sau chiar fara sa vina la serviciu)

g. ILUZIA că o să primim DEMOCRAȚIE, ca ideal în viață al fiecărei națiuni – ce cretinitate. Cum să fie democrație/normalitate/bunăstare într-un sistem de exploatare care îi ține pe oameni drept sclavi muncitori? Cum să fie democraţie când masele de oameni muncesc ca să ţină în spate nişte infractori paraziţi care nu ştiu decât să exploateze munca sclavilor şi să trăiască în lux de pe urma ei… Cum să fie democraţie cu atâta corupţie? Cum să fie democraţie atâta timp cât nu există transparenţă în “afacerile publice”? Cum să fie democraţie cu atâta sărăcie în jur? De citit și textele astea cine vrea: Sărăcia în România ; Lipsa de transparență.

h. ILUZIA că FMI, CE, BANCA MONDIALĂ sunt instituții serioase care ne vor binele și vin să ne ajute cu bani – AHAHAHA :))))) ce glumă sinistră – în realitate îndatorarea statelor este metoda modernă de colonizare/însclavizare. Detalii despre ce a însemnat FMI în România aici: Recapitulare experimentul FMI   și aici: România – colonie a imperiului Atlantist)

etc.

Pentru informații despre iluziile SUA și UE am pus câteva texte în categorie dedicată: ILUZIA UE+SUA (click!)

De citit și asta:

7 iunie 2014: România – o cetate asediată – Asediul la care este supusă țara noastră este analizat în amănunțime (pe componenta sa economică) de profesorul Mircea Coșea, în lucrarea ”România după 20 de ani” (apărută la Editura Business Adviser, în 2011). Autorul ajunge la următoarele concluzii îngrijorătoare: ”Structura economiei a devenit de tip neo-colonial, în sensul manifestării pe planul relațiilor economice externe prin unidirecționare (peste 70% spre UE), prin exces de export de forță de muncă ieftină, materii prime slab prelucrate și produse industriale manufacturate pe bază de licențe și prin exces de import de alimente și bunuri de consum.” (…) ”Economia se află sub ocupație străină, ponderea capitalului străin în total capital investit fiind de peste 80%, iar la nivelul sectorului bancar depășind și acest nivel.” (…) ”Aderarea României la UE nu a reprezentat un factor de creștere economică și dezvoltare a industriei și agriculturii naționale, ci, din contra, un factor de decădere a acestora, prin presiuni concurențiale.” (…) ”Corupția politică a transformat în douăzeci de ani statul român într-un stat capturat”.

Supermarket-urile (companii străine) distrug economia României.

Continuăm cu alte iluzii în care trăiesc românii zi de zi:

10. Presa /mass media spune adevărul – FALS! Presa MINTE, MANIPULEAZĂ, DEZINFORMEAZĂ și ASCUNDE ADEVĂRUL! Principalele canale media sunt deținute de infractori îmbârligați și vânduți politic. Ce livrează trusturile lor de presă publicului larg este GUNOI MEDIATIC și DEZINFORMARE! Cel mai bine s-a văzut că presa este vândută pe 1 septembrie 2013 (detalii AICI, punctul  1).

11. Televizorul ne informează – FALS! Televizorul mimează informarea! Televizorul manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de dezinformare, de distrugere mentală, de inducere în eroare, de trunchiere a realității, de falsificare a istoriei, de îndobitocire și pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre ADEVĂR, despre realitate reală din jur va căuta singur informații pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect). Recomand citire acestui text pentru detalii: Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman.

12. Ceaușescu a fost un dictator nenorocit care și-a asuprit poporul – FALS! În realitate, Ceaușescu a fost un patriot, un naționalist adevărat care a luptat până la moarte pentru binele României și al poporului român. Tot ce știm noi (mai ales ăștia mai tineri) despre Ceaușescu SUNT MINCIUNILE pe care ni LE-A LIVRAT PRESA VÂNDUTĂ ȘI CONTROLATĂ DE OCCIDENT (UE+SUA) în ultimii 23 de ani. Cei care sunt interesați să afle adevărul despre Ceaușescu trebuie să citească. Eu am un text dedicat despre asta aici: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe.

13. Politicienii corupți care ne conduc astăzi sunt TRĂDĂTORI – FALS! Cei mai mulți nu sunt trădători! Ei nu au fost niciodată de partea României sau a românilor ca să trădeze cauza neamului românesc! Ei sunt și au fost dintotdeauna ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI (din tată în fiu), sunt și au fost instrumente ale DUȘMANILOR, controlați din umbră pentru a sluji interesele străine anti-românești. Ei nu au trădat deloc, niciodată, ei au făcut EXACT ce au fost puși să facă (DE STRĂINI!). EI NU SUNT AI NOȘTRI, AI ROMÂNILOR! EI SLUJESC ALTCUIVA! ALTOR INTERESE! MULȚI DINTRE EI NICI NU SUNT ROMÂNI, ci indivizi DE ALTĂ ETNIE, dar cu numele românizat ca să ne prostească că sunt de-ai noștri (caută originile următorilor indivizi ca să te convingi: Ion Iliescu, Petre Roman, Radu Berceanu, Horia Roman Patapievici etc etc etc – ĂȘTIA NU SUNT ROMÂNI! SUNT INFILTRAȚI LA CONDUCEREA ROMÂNIEI ȘI SERVESC INTERESELE ALTOR PUTERI! Ei și mulți mulți alții. Cică la un anumit nivel în SRI nu se vorbește româna…pentru că cei care sunt acolo și gestionează SRI-ul nu sunt români și nu cunosc limba română! Perfect!).

Update – adăugare în urma unui comentariu – mai multe detalii pe acest subiect:

TRĂDÁ, trădez, vb. I. 1. Tranz. = A înșela în mod voit și perfid încrederea cuiva, săvârșind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu dușmanul etc. ♦ A fi neloial față de cineva sau de ceva.

EI, politicienii corupți care au distrus România NU AU FĂCUT ACTE CARE LE SUNT POTRIVNICE (opuse lor) CI AU FĂCUT EXACT CE AVEAU EI DE FACUT, EXACT CE TREBUIA față de ei și față de stăpânii lor (cei care conduc lumea din umbră). EI NU AU FĂCUT UN PACT CU DUȘMANUL, pentru că pentru ei, ”dușmanul” era prietenul lor. Dușmanul este dușman doar pentru poporul român. Pentru ei, este un prieten. Deci au făcut un pact cu un prieten. Dacă făceau pact cu românii și luptau pentru interesele României, abia atunci am fi putut spune că au trădat interesele celor care i-au pus acolo (adică cei care conduc lumea din umbră). Acești politicieni care conduc astăzi România NU AU FOST ȘI NU SUNT LOIALI ROMÂNIEI ȘI POPORULUI ROMÂN. Doar au mimat acest lucru. Deci ei, au acționat precum niște trădători, dar de fapt ei NU SUNT TRĂDĂTORI, EI NU NE-AU TRĂDAT pentru că nu avea cum să se cheme treaba asta TRĂDARE! Asta zic! Poate e prea subtil sau nu explic eu suficient de clar.

Nu poţi să ai pretenţia de la nişte alogeni (străini) de neamul tău şi de interesele neamului tău, care vin şi sunt puşi la conducerea neamului tău de către forţe străine, să se considere ai poporului în lupta pentru binele poporului, sau poporul să-i considere de-ai lui. E absurd! Ei NU sunt ai noştri, chiar dacă s-au născut unii dintre ei în România. NU AU NICIUN FEL DE APARTENENŢĂ LA NEAMUL ROMÂNESC! NU simt româneşte, nu iubesc România, NU LE PASĂ DE ROMÂNIA şi de români ABSOLUT DELOC şi NU le-a păsat NICIODATĂ!!! Atunci…ce să trădeze ei distrugând România? Au trădat interesele ţării în care s-au născut? Faptul ca te-ai născut într-un teritoriu şi ai trait acolo 50 de ani este SUFICIENT să te numeşti ~de-al nostru~? NU! Noi i-am votat şi ei au ajuns la putere pentru ca noi am fost proşti orbiţi, iar ei PUŞI acolo de forţe străine. CE LEGATURĂ ARE TOATĂ TREABA ASTA CU TRĂDAREA SAU NU A INTERESELOR NEAMULUI ROMÂNESC? Niciuna…  Dacă însă un român, să zicem țăran din tată în fiu, cu tot neamu’ românesc crescut născut murit în România, ajunge cu greu la putere, susţinut cu sacrificii de popor care şi-a pus nădejdea în el, şi el se dă cu duşmanu’, ATUNCI DA, AIA E TRĂDARE. Însă marionetele astea, găinarii ăștia politici care sunt la putere acum ”au tradat” (dacă vreţi) încă DINAINTE SĂ SE NASCĂ… La fel cum tu vrei să lasi mai departe un copil bun, aşa şi oamenii răi vor să lase mai departe o odraslă care să le continue ”munca”, mai exact, să ducă mai departe Sistemul de exploatare în care trăim noi astăzi…sistem care e foarte avantajos pentru ei, că d’aia l-au implementat, însă distructiv pentru noi. Există şi alogeni (străini) care nu distrug România. Cu ei nu avem nicio problemă, de ce am avea? Însă criminalii ăștia fără scrupule trebuie ELIMINAŢI de la conducerea țării. Concluzie: Exprimarea corectă este, după părerea mea: ”AU ACȚIONAT ÎMPOTRIVA INTERESELOR ROMÂNIEI ȘI POPORULUI ROMÂN” / ”AU DISTRUS ROMÂNIA” etc.      NU ”au trădat” sau ”sunt trădători”! (chiar dacă avem poate și români trădători…însă sunt în minoritate la conducerea României, zic ei, comparat cu străinii infiltrați)

UPDATE 12 iunie 2014: Uitați ce am găsit aici pe tema străinilor de la conducerea României:

Secretele lui Mugur Isarescu și multe alte chestii interesante despre cine NU ne lasă să trăim liniștiți în România –  Frecvența cu care apar alogenii în asemenea funcții trebuie să respecte oarecum „algoritmul” demografic. Regula nu poate fi decât una: în mod obișnuit, în asemenea funcții ajung cel mai des reprezentanți ai etniei majoritare! A avea un președinte al României cu origine românească incertă nu este în regulă. A avea trei președinți la rând numai pe jumătate români dă deja de gândit! Nu pare a fi o întâmplare! Iar când cealaltă jumătate este la toți trei aceeași, adică evreiască, suspiciunea că ni se ascunde ceva este și mai îndreptățită. Ce ni se ascunde? Dacă sub oblăduirea a trei președinți numai pe jumătate români, iar pe cealaltă parte evrei, Țara ar fi prosperat, dacă am fi progresat sau măcar am fi avut o evoluție obișnuită, în limitele normalității, atunci totul putea intra sub beneficiul coincidenței întâmplătoare, al aleatorului. Am fi consemnat această coincidență la rubrica de curiozități. Împrejurarea însă că în această perioadă de douăzeci de ani România a cunoscut cea mai rapidă și mai severă involuție din istoria sa, o veritabilă prăbușire!, ne obligă să căutăm o legătură între acest dezastru și componenta alogenă a etniei celor vinovați de acest dezastru și să ne întrebăm deschis: există vreun interes sau amestec evreiesc în decăderea României, în dezastrul din România? Cu o asemenea întrebare nu facem propagandă anti-semită, cum vor exclama imbecilii, ci facem un gest de auto-apărare! Nimic mai mult! Faptul că în trecut, un trecut nu prea îndepărtat, în anii 1944-64, România a suferit de pe urma unor alogeni evrei, care au activat fățiș în slujba unor puteri străine și vrăjmașe, întărește motivele pentru care să ni se pară nefirească, chiar suspectă evreitatea atât de excesivă, de debordantă statistic vorbind, a conducătorilor noștri de azi, a clasei politice…

Continuăm cu alte iluzii ale românilor:

14. Poporul român este RĂU – FALS! Românii sunt printre cei mai buni oameni de pe planetă! Infracțiunile pe care le vedem SUNT EXCEPȚII dacă gândim procentual raportat la întreaga populație. Apoi, din acele infracțiuni blamate de occident, majoritatea sunt făcute de țigani (populație migratoare, deci NU români/daci sedentari și buni la rădăcină). Relele pe care le vedem noi la mulți români sunt doar la suprafață, sunt doar chestii superficiale, care au apărut DIN CAUZA SISTEMULUI DE EXPLOATARE ÎN CARE SUNTEM ȚINUȚI DE 23 DE ANI! Sistemul ne-a DISTRUS MENTAL și i-a forțat pe mulți dintre români să aplice legea junglei pentru a supraviețui. De aici s-a dezvoltat egoismul și tot ce ține de el. Sistemul ne-a învățat că BANUL este SCOPUL și de aici s-a dezvoltat ”manelărismul” și tot ce ține de el, călcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc. Dar toate aceste lucruri se pot rezolva foarte rapid, dacă românii sunt puși într-un Sistem CU ADEVĂRAT PENTRU BINELE POPORULUI, unde să se poată re-dezvolta COOPERAREA, COLABORAREA, ARMONIA, ÎMPĂRȚIREA RESURSELOR, IUBIREA DE SEMENI etc. Deodamdată vedem efectele unui Sistem care INTENȚIONAT ne îndreaptă unii împotriva altora pentru a fi dezbinați și a nu avea vreo șansă să schimbăm Sistemul. Și vedem toate relele pentru că sunt scoase în evidență de dușmanii româniei prin instrumentele pe care le dețin – mai ales MASS MEDIA. Dar poporul român, la rădăcină, nu este deloc așa! Duceți-vă la țărani, la adevărații români, să vedeți acolo bunătatea poporului român încă vie!

15. Școala ne educă și ne informează – FALS! Școala ÎN PREZENT doar mimează educația și ne înregimentează, ne educă să fim obedienți și să respectăm Autoritatea. Adevărata informare trebuie în prezent să o facem singuri, pe cont propriu. Informațiile cu adevărat importante pentru viața noastră NU le aflăm NICI DIN ȘCOALA, NICI DIN FACULTATE, NICI DE LA MASS MEDIA (în niciun caz de la TV). Informația adevărată trebuie să o căutăm pe internet și la oameni liberi mental. Detalii despre cum acționează școala împotriva poporului găsiți în textul meu de aici: Românii sunt distruși mental premeditat sau aici:  Eucația pentru turme. UPDATE în urma unui comentariu: bineînțeles că este vorba de Școala din PREZENT (distrusă premeditat de cei care conduc România pentru că un popor needucat e mai ușor de controlat). Ideea pe scurt este că SE PIERDE PREA MULT TIMP DIN VIAȚA UNUI COPIL (12 ani de zile până la terminarea liceului) ca acesta să știe ATÂT DE PUȚINE LUCRURI DESPRE LUMEA ÎN CARE TRĂIM, SĂ AIBĂ ATÂT DE PUȚINE ABILITĂȚI și SĂ ȘTIE ATÂT DE PUȚINE LUCRURI UTILE PENTRU VIAȚA DE ADULT. Vorbim comparativ cu un SISTEM IDEAL/NORMAL, nu cu sisteme din alte țări (care pot fi chiar și mai proaste decât al nostru). Mai nou, foarte mulți tineri români termină liceul și NU ȘTIU NICI MĂCAR SĂ SCRIE CORECT ROMÂNEȘTE. Asta spune multe despre un sistem de învățământ. În plus, școala după părerea mea, înregimentează și învață copilul încă de mic să fie OBEDIENT ”Autorității”, fapt care e o mare problemă a societății. În mod normal copilul/omul trebuie să pună la îndoială cam TOT ce i se livrează, dacă vrea să ajungă în final la informația corectă/adevărată (detalii în textul cu Educația pentru turme și Top 10 – cele mai important lucruri despre lumea reală).

16. Istoria pe care o ȘTIM / am învățat-o în școală este istorie reală. – FALS! Școala și Mass media au două scopuri principale: ASCUNDEREA ADEVĂRULUI și MIMAREA INFORMĂRII. Iar adevărul înseamnă pe lângă realitatea reală din prezent și adevărul istoric. Istoria, așa cum ne-a fost ea livrată în ultimii 23 de ani este O MINCIUNĂ. Dacă am cunoaște adevărul istoric – nu neapărat foarte îndepărtat în timp, de exemplu dacă am știi pe bune ce s-a întâmplat la Lovitura de stat din ’89, am înțelege MUUULT mai bine ce ni se petrece nouă astăzi ca țară și popor. Dar…ăsta e principalul motiv pentru care sistemul de învățământ este DISTRUS iar Mass media CUMPĂRATĂ -> pentru ca adevărul să nu iasă la iveală.

17. Doctorii știu ce e cel mai bine pentru noi – FALS! Unii doctor știu! Cei care sunt dispuși să citească pe cont propriu și să afle ADEVĂRUL din spatele industriei medicale. Dar aceștia sunt excepții. Cei mai mulți aplică ce au învățat în Școală, iar Școala medicală ne învață să oferim bolnavilor pastile, MEDICAMENTE și TRATAMENTE INEFICIENTE și CHIAR DĂUNĂTOARE! Cel mai dur exemplu este poate Industria cancerului. Deși există LEAC natural eficient și non-toxic pentru cancer (DA, CANCERUL ESTE VINDECABIL!), doctorii continuă să fie criminali și să recomande Chimioterapie toxică perfect ineficientă. Detalii despre ineficiența medicinei clasice, explicate de un DOCTOR american, AICI). Din păcate românii respectă cu sfințenie ”Autoritatea”, fie ea doctor, profesor, televizor, specialist, preot etc. (detalii în textul Exemple de comportamente care denotă distrugerea mentală)

18. Cancerul este incurabil – FALS! În realitate, cancerul este VINDECABIL, chiar și în stadii avansate, DACĂ EȘTI DISPUS SĂ CITEȘTI și să afli cum să te vindeci. Doar doctorii – sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te învață din ignoranță/inconștiență/rea voință că trebuie să te otrăvești cu Chimioterapie ca să ai vreo șansă, când de fapt Chimioterapia ESTE MOARTEA și nu te ajută cu NIMIC! Mai mult: ÎȚI FACE RĂU! Cine vrea să afle adevărul trebuie doar SĂ CITEASCĂ! Detalii aici: Ce înseamnă un tratament complet anti cancer. Doctorii promovează otrava numită Chimioterapie, iar pacienții o iau ca proștii cu miile. Preferă să moară decât să citească… Asta e…

19. Vaccinurile sunt bune și ne apără de boli/viruși – FALS! În spatele schmelor naționale de vaccinare e o întreagă industrie de miliarde de dolari patronată de niște băieți deștepti, care nu doar că facă o grămadă de bani prin vinderea vaccinurilor, DAR DISTRUG ȘI POTENȚIALUL DE VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI LUNGĂ al omului, încă de mic copil. Detalii aici: Corupția din spatele vaccinurilor.

20. Fumatul oferă plăcere / ceva benefic – FALS! Asta este o iluzie incredibilă în care trăiesc săracii fumători. Din fericire există o metodă foarte ușoară prin care ORICINE se poate lăsa de fumat. Detalii în scurtul meu ghid aici:  Cum sa te lasi de fumat in cel mai usor mod posibil.

Legat de plăcerea fumatului – cel mai bine se vede această plăcere când elevii de liceu se pitesc prin băile infecte din școală ca să fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependență), când angajații din multinaționale stau zgribuliți de frig iarna pe balconul palierului ca să fumeze mizeria aia de țigară pentru că nu au voie înăuntru (PLĂCERE desigur, nu dependență); când fumătorul acceptă chiar și o țigară al cărei gust și miros le urăște decât să nu fumeze deloc (PLĂCERE desigur, nu dependență); când oamenii aleg să fumeze chiar dacă asta presupune să rabzi de foame (că n-au bani și de țigări și de mâncare) (PLĂCERE desigur, nu dependență); când bucureștenii stau iarna degerați de frig pe la intrările în metrou (îi văd în fiecare dimineață) ca să fumeze țigara aia blestemată înainte de a intra în subteran unde nu au voie să fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependență) etc.

21. Mâncarea din Supermarket e bună de mâncat – FALS! ”Alimentele” din Supermarket-uri reprezintă, în principiu,  mâncarea otravă pe care o băgăm în noi ca proștii distrugându-ne sănătatea în fiecare zi. Supermarketurile distrug de asemenea economia locală (elimină micii comercianți români și micii producători – fac concurență Pieței agroalimentare tradiționale) și SUG banii românilor, bani care ajung la firmele din Vest (o să observați că în Supermarketuri nu prea găsiți produse românești…). Detalii în textele din categoria: MÂNCARE OTRAVĂ. Alte lucruri care ne afectează sănătatea aici: Viață sănătoasă partea 1. Ah şi dacă vă interesează mâncarea de calitate, citiţi şi asta: Parteneriatele ASAT: hrana sanatoasa de la mici producatori direct la consumatori locali. Supermarketul este pentru oamenii obişnuiţi o “autoritate”. Ei gândesc inconştient ceva de genul “domne’…dacă se vinde în supermarket şi cumpără atâţia oameni…n-are cum să nu fie bun de mâncare…”. Săracii ignoră faptul că legislaţia criminală le permite producătorilor de alimente să adauge OTRAVĂ în produse pentru a le conserva/aroma/păstra timp îndelungat etc (adică E-uri toxice, arome cancerigene, conservanţi nocivi etc) şi oamenii mai ignoră faptul că ÎN ROMÂNIA (şi nu doar la noi) SE DĂ ŞPAGĂ INSPECTORILOR de orice fel. Deci pe lângă faptul că mâncarea este otravă în mod legal, ea este şi mai toxică în mod nelegal – şi mai multe E-uri decât legal, E-uri interzise, hormoni de creştere, chimicale ilegale, marfă expirată sau ţinută-gătită în condiţii infecte etc, pentru că autorităţile statului din domeniul industriei alimentare NU ÎŞI FAC TREABA (iau şpagă şi trec cu vederea otrava toxică din mâncarea pe care ne-o servesc supermarketurile și/sau producătorii). Poftă bună!

22. Raportarea la majoritate este un criteriu bun pentru a distinge binele de rău – FALS! Dacă majoritatea oamenilor sau foarte mulţi oameni din jurul nostru fac nu ştiu ce, sau chiar şi dacă doar grupul nostru de prieteni face ce facem şi noi, înseamnă în creieraşul nostru că acel lucru e “de bine” (ie dă bine), poţi să îl faci şi tu liniştit, că e benefic şi ţie, şi familiei, şi societăţii – FALS! Faptul că mulţi oameni din jurul nostru, sau cunoscuţii noştri fac ceva anume nu înseamnă că acel ceva este bun! Acesta este un criteriu imbecil pe care îl aplică în subconştient / inconştient oamenii pentru a stabili (tot inconştient) dacă ceea ce fac este bine sau rău. De fapt, pentru a se auto-convinge că ceea ce fac este bine (“Uite, şi restul lumii face asta! Tre’ să fie bine!”). Dacă facem ceva rău pentru noi şi/sau societate, şi realizăm că facem ceva rău, ne vom simţi prost. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple sub nicio formă. Motiv pentru care încercăm să evităm orice senzaţie negativă, dar nu prin evitarea comportamentului nociv, ci prin concluzionarea că acel comportament este de fapt benefic sau neutru / nevinovat (un fel de disonanţă cognitivă). Evitarea unui stres psihic are loc prin multiple mecanisme conştiente şi subconştiente. Unul dintre ele este acesta: raportarea la un criteriu imbecil – ce face majoritatea (care, bineînţeles, se comportă ca tine) în loc să te raportezi la criterii reale, la NORMALITATE, la ce e bun şi ce e rău pentru binele tău, al familiei tale şi al societăţii în care trăieşti.

Desigur, oamenii nu conştientizează şi nu verbalizează aceste raportări la majoritate, ci pur şi simplu le fac zilnic fără să-şi dea seama, în mod inconştient, ca să-şi menţină psihicul nestresat. Le-am “verbalizat” eu mai jos ca să explic procesul psihic. Observaţi cum Iluziile românilor sunt validate de această “regulă a majorităţii” – găsiţi detalii despre toate chestiile de mai jos în alte texte de pe acest blog.

Exemple de raportare la majoritate:

– Hai să luăm salam şi parizer din supermarket – ia uite în jur, ia toată lumea, deci “ie dă bine”!

– Să mergem la Mcdonalds/KFC/shaormerie – ia uite câţi oameni mănâncă de acolo, ie dă bine!

– Să cumpărăm şi să bem cola! Ia uite câţi oameni au în coş băuturi d’astea! Ie dă bine!

– Ia uite câţi oameni fumează şi câţi dintre prietenii/cunoscuţii/colegii mei fumează – păi înseamnă că ie dă bine, nu-i nicio problemă! (aţi observat cum fumătorii se ajută între ei cu ţigări / brichetă / bani de ţigări / ies împreună la fumat etc? Este vorba despre păstrarea vie a “majorităţii”. Fumătorii nu suportă să vadă când alţi fumători se lasă de fumat, pentru că ei vor rămâne în final singuri şi fără “regula majorităţii” pe baza căreia să se mai mintă un pic că fac un lucru care nu este nociv lor sau societăţii…)

– Ia uite, toată lumea urcă pe scările rulante la metrou. Hai să o luăm şi noi tot pe acolo! E normal şi ie dă bine!

– Să te uiţi la televizor e ceva bun şi util – toată lumea are televizor deci “ie dă bine”, să ne uităm şi noi non stop!

– Să mergem la muncă şi să muncim. Asta e, viaţa e grea, dar n-ai ce-i face. Ia uite, toată lumea munceşte pe un salariu mic. Asta e situaţia, aşa e lumea în care trăim – să ne conformăm la fel ca toţi ceilalţi  (nu interesează pe nimeni că “lumea e aşa” din cauza Sistemului de exploatare în care suntem ţinuţi de către o Elită din umbră ce se lăfăie pe spinarea noastră – atâta timp cât majoritatea se comportă ca noi…înseamnă că “ie dă bine”.)

– Unu: Gheorghe nu şi-a dat copilu’ la şcoală. Ciacă şi-l educă singur acasă hă hă. Altu: Ce-a făcu’ mă? Păi ăsta nu vede că toată lumea îşi dă copilu’ la şcoală? Ăsta e nebun? Schingiuiţi-l!        Sigur că da, singurul lucru care contează în educaţia copilului este dacă lumea face şi ea la fel ca tine şi dacă autoritatea îţi spune că Şcoala e minunată pentru copilul tău. Realitatea reală legată de educaţia pentru turme să o ignorăm, aia nu contează!

– Cum doriţi să primiţi salariul, cash în mână sau pe card? Pe card, normal! Că e trend şi cool să fii la îndemâna băncilor şi să fii furat de bănci! Lots of people doing it! Aveţi cumva şi un cip de injectat în mână, vă rog?

– Mă doare capul (sau orice altceva). Ce fac majoritatea oamenilor când îi doare ceva? Se duc la farmacie şi se îndoapă cu pastile toxice! Păi atunci vom face şi noi la fel că înseamnă că ie dă bine şi funcţionează!

– A zis doctoru’ să iau aia şi aia! Normal că le iau fără să clipesc, nu daia merg oamenii la doctor? Toată lumea respectă ce spune doctoru’ orbeşte. Ie dă bine să nu gândeşti cu propriul cap şi să fii perfect obedient faţă de “autoritate”. Super!

– O fi normal să pierd timpul şi să dau bani ca să merg pe stadion unde oamenii urlă, înjură, se bat şi se uită cum “băieţii noştri” joacă un fotbal de foarte proastă calitate? Păi normal că e normal! Nu vezi că e stadioanele pline? Ce, vrei să facă mişto de mine Gicu de la 4 că el s-a dus şi io m-am uitat la televizor?

– Iete-te că nu mai văd bine. Ce fac oamenii când nu mai văd bine? Se duc imediat la oftalmolog şi-şi pun ochelari. Perfect! Aşa voi face şi eu! Negreşit!  Să nu cumva să cauţi pe net “cum ne protejăm ochii” sau “exerciţii de vedere”. NU NU! Fă ca toată lumea! E cel mai bine! Pune-ţi ochelari! Complică-ţi viaţa şi distruge-ţi de tot ochii! – detalii AICI.

– Am cancer. Chimioterapie, normal! Nu asta recomandă toţi doctorii? Nu asta face toată lumea împotriva cancerului? Doamne fereşte să căutăm şi să citim detalii despre TRATAMENT REAL ANTI CANCER.

– O fi normal să merg cu maşina personală peste tot, tot timpul, chiar şi când am de mers doar 2 staţii de autobuz şi când am la dispoziţie picioare, bicicletă, transport în comun? PĂI BINEÎNŢELES că e normal, nu vezi că toată lumea s-a născut, trăieşte şi moare în maşină? Maşina personală e VIAŢA şi trebuie folosită non stop pentru orice deplasare! Oamenii superiori (precum tu) merg numai cu maşina peste tot. Deci urcă-te LI NIŞ TIT la volan şi mergi cei 2 metri cu maşina! Să nu cumva să o iei pe jos sau cu transportul în comun! Nu vrei să fii ca muritorii ăia sărăntoci! Doamne fereşte!

etc.

Din cauza raportării la majoritate sau raportării la ceilalţi, oamenii se învârt în cercuri care conţin oameni CA EI. Observarea comportamentului (greșit) pe care noi îl avem, la ceilalţi oameni din jurul nostru (preferabil cât mai mulţi) ne validează inconştient/subconştient faptul că acel comportament pe care noi şi cei din jurul nostru îl facem, e, de fapt, DĂ BINE! Că altfel nu l-ar mai face aşa multă lume, nu? Perfect! Imbecil criteriu de alegere a ce e bun şi ce e rău!

23. Proiectul Roșia Montană RMGC este BUN pentru România – FALS! Mai crede cineva așa ceva? Detalii aici: Rezumat afacerea Roșia Montană

24. Gazele de șist sunt bune pentru România și avem nevoie să le exploatăm – FALS! E cineva atât de ignorant și inconștient să creadă asta? Detalii în textele din categoria Gaze de șist sau citiți acest rezumat făcut de mine: De ce sunt împotriva Gazelor de șist.

25. Culturile OMG (modificate genetic) sunt benefice agriculturii românești și industriei alimentare – FALS! În realitate sunt OTRAVĂ toxică și distrug mediul. Detalii în textele din categoria OMG.

26. Privatizarea companiilor de stat ajută economia României – FALS! Unde ați trăit în ultimii 23 de ani? Privatizările care s-au făcut au avut ca unic scop distrugerea economiei României, exploatarea resurselor naturale din România, furtul banilor și producției de bunuri din România de către companiile Imperiului Atlantist care au venit ”să facă un ban cinstit” pe spinarea muncitorilor sclavi români în colonia România.

27. Protestele de stradă nu ajută la nimic – FALS -> citiţi aici ce s-a obţinut prin proteste de stradă, deşi numărul participanţilor a fost mic: vezi 2012 sau vezi 2013. Imaginaţi-vă care ar fi efectul protestelor de stradă cu sute de mii/milioane de oameni pe străzi cerând acelaşi lucru… Dar, din păcate imaginaţia ne-a fost distrusă premeditat pentru a nu putea identifica soluţii, pentru a nu putea “vedea” o altfel de lume faţă de cea mizeră în care suntem ţinuţi ca sclavi…

28. Topurile celor mai bogaţi oameni de pe planetă/din România sunt reale – FALS -> acele topuri sunt doar o manipulare, o abureală pentru prostit proşti; în realitate adevăraţii bogaţi ai planetei sunt ASCUNŞI şi conduc lumea din umbră.

29. Este posibil să te refugiezi, tu şi familia ta, de Sistemul de exploatare şi să trăieşti bine – FALS! Aceasta este o iluzie, pentru că pe termen lung este inevitabil să scapi de Sistem fără să îl schimbi/distrugi/înlocuieşti. Foarte mulţi oameni caută o independenţă de Sistemul de exploatare în care suntem sclavi muncitori săraci, printr-o viaţă cât mai autonomă, la ţară, într-o gospodărie tradiţională sau o micro-fermă care consumă puţină energie, îţi asigură apă gratis şi de calitate şi hrană ieftină şi sănătoastă. Într-adevăr, în acest mod devii MAI independent, însă…cât o să ţină figura asta? Chiar credeţi că vă puteţi izola de Sistem şi că el va “funcţiona” în jurul vostru fără să vă afecteze? Ia uitaţi cum încearcă să distrugă Sistemul această posibilitate: Gazele de şist sunt despre poluarea apei pentru a ne face mai dependenţi de Sistem. Să spunem totuşi că aţi reuşi să vă rupeţi de sistem, printr-o mică gospodărie ţărănească izolată undeva la ţară. Foarte frumos! Bravo vouă! Dar copiii voştri? Vor continua în acelaşi mod? Va ţine figura la infint? IGNORAREA/EVITAREA Sistemului oferă nişte avantaje PERSONALE (egosim) DOAR PE TERMEN SCURT/MEDIU. PE TERMEN LUNG, SINGURA ŞANSĂ PENTRU A O OBŢINE BUNĂSTAREA FIZICĂ şi PSIHICĂ REALĂ ESTE SCHIMBAREA SISTEMULUI COTROPITOR. Chiar putem trăi izolaţi, cu capul în nisip, făcându-ne că nu există probleme în jurul nostru, în timp ce ceilalţi fraţi români ai noştri sunt pur şi simplu nişte sclavi muncitori în cadrul Sistemului? Putem avea fericire în curtea noastră când în afara curţii noastre este doar mizerie iar țara noastră moare? Putem să trăim liniştiţi în gospodăria noastră, fără să ne implicăm în a schimba în bine ţara în care trăim? Înseamnă că suntem egoişti… sau…distruşi mental premeditat când credem că izolarea este o soluție pe termen lung… Exact asta se doreşte: să nu încercăm să schimbăm Sistemul.

30. Nimic nu se mai poate face pentru a salva/elibera România – FALS! De ce am crede treaba asta? Doar pentru că nemernicii care ne conduc au reușit să ne distrugă deja atât de mult și să ne creeze impresia că suntem distruși iremediabil? Doar pentru că răul este împrăștiat în toată societatea ca un cancer? Păi și cancerul are LEAC! Iar RĂUL ăsta care căpușează România nu a distrus complet societatea românească. Și nici pe tinerii români inteligenți. Și nici economia românească, amărâtă așa cum e ea. Și nici nu ne-au depopulat total țara de români (încă) și nici nu ne-au rupt în bucăți (încă). România poate renaște destul de rapid DACĂ LA CONDUCERE AJUNG OAMENI DE BUNĂ CREDINȚĂ și INTELIGENȚI.

Românii abia acum încep să înțeleagă ce se petrece în jurul lor. Până acum, în ultimii 23 de ani doar au răbdat buimăciți toate nedreptățile și relele care s-au întâmplat în jurul lor crezând că de vină sunt ”corupții ăștia, trădătorii ăștia de politicieni”. Însă abia ACUM încep să înțeleagă FENOMENUL, să vadă ce se petrece de fapt, să identifice ADEVĂRAȚII VINOVAȚI și mecanismele prin care românii au devenit o colonie, niște sclavi moderni în propria lor țară. Și încep chiar să găsească și să propună SOLUȚII de remediere a situației. NOI SUNTEM ABIA LA ÎNCEPUT DE DRUM ÎN ELIBERAREA ROMÂNIEI! Până acum HABAR N-AVEAM CE-I CU NOI! Abia acum începem să înțelegem și SĂ REACȚIONĂM! Deci, de ce am concluziona ÎNAINTE să înceapă cu adevărat ”lupta”, că totul este pierdut? S-au reunit cei mai luminați, inteligenți și de bună credință români patrioți și au concluzionat că NIMIC nu se mai poate face? NU! Atunci de ce am concluziona noi, fiecare în parte (DOAR UN CREIER) că totul este pierdut? Păi pentru că suntem demoralizați și pentru că poate nu vedem (fiecare în parte) LUMINIȚA de la capătul tunelului. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ EA NU EXISTĂ, ci doar că nu a fost încă identificată și valorificată. Pentru că treburile astea se întâmplă LENT, nu de pe azi pe mâine! În plus, cei care conduc lumea din umbră și patronează inclusiv Sistemul de exploatare din România EXACT ASTA ÎȘI DORESC: să fim demoralizați, să nu ne unim, să nu gândim, să nu credem că se poate o altfel de viață, să ne pierdem speranța, să renunțăm la luptă ÎNCĂ DINAINTE CA LUPTA SĂ ÎNCEAPĂ! Hai să nu le facem pe plac! De citit și textul asta: Solutiile pentru problemele noastre vin din conlucrarea mai multor oameni de buna credinta, patrioti si inteligenti. Daca noi, singuri, nu vedem solutia, nu inseamna ca este totul pierdut!

31. Dacă ne vom schimba noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine în România – FALS! Aceasta este o iluzie vehiculată mult și pe internet pentru că te invită subtil la NONacțiune împotriva Sistemului (exact ce-și doresc EI). Da, foarte bine, să ne schimbăm fiecare în parte, să facem tot ce putem ca să fim noi niște oameni mai buni, e foarte bine! DAR ESTE TOTAL INSUFICIENT !!!  FĂRĂ SCHIMBAREA LEPRELOR CARE CONDUC ASTĂZI ROMÂNIA, ȚĂRII NOASTRE ȘI POPORULUI ROMÂN NU ÎI VA FI BINE ÎN VECI, INDIFERENT CÂT DE MORAL NE COMPORTĂM NOI, FIECARE DINTRE NOI, PE CONT PROPRIU!!! Înțelegeți treaba asta! Dacă de mâine toți românii vor fi buni, nimeni (din popor) nu va mai fura, nu va mai arunca gunoaie pe stradă, nu va mai fi ”șmecher”, nu va mai călca pe cadavrele din jur, va avea grijă de aproapele, va fi plin de iubire și flower power, ESTE DEGEABA pentru imaginea de ansamblu a României, dacă această ”evoluție” nu se va traduce în ELIMINAREA CRIMINALILOR MAFIOȚI EXPLOATATORI INFRACTORI de la conducerea României! De acolo, de la Stăpânii din umbră și de la marionetele lor pleacă toate problemele României!

……………………………..

Foarte mulți români continuă să creadă în toate aceste ”iluzii” pentru că asupra lor a fost aplicată premeditat o distrugere mentală continuă, despre care puteți citi aici: Românii sunt distruşi mental premeditat. De ce a fost distrus mental poporul român? Pentru că a demonstrat, chiar și în istoria recentă, că este capabil de lucruri extraordinare, care se pot interpune și îngreuna planurile Noii Ordini Mondiale de monopol (bani, energie, resurse) și control total asupra omenirii. Până la asasinarea președintelui patriot Nicolae Ceaușescu în 25 decembrie 1989 (detalii aici pentru cine e dispus să afle adevărul) România devenise independentă POLITIC, MILITAR, ȘI ECONOMIC (după plata datoriei externe din aprilie ’89). În ultimii 24 de ani, România a fost cucerită treptat și ascuns, colonizată și exploatată, iar poporul român distrus mental pas cu pas, pentru că un popor care NU PRICEPE ce se întâmplă în jurul lui ESTE MULT MAI UȘOR DE CONTROLAT și EXPLOATAT. Pe lângă aceste iluzii care continuă să fie considerate adevăruri de mulți români, alte ”dovezi” de distrugere mentală puteți citi aici: Exemple de comportamente care denotă distrugere mentală.

Cea mai dură consecință a distrugerii mentale este INCAPACITATEA DE A CĂUTA ȘI FACE FAȚĂ ADEVĂRULUI, REALITĂȚII REALE DIN JUR. Din acest motiv, oamenii NU CITESC MAI MULT despre realitatea din jur și NU LE PASĂ de subiecte precum ”Cine și cum conduce lumea și România”, ”sclavia modernă”, ”controlul total al omenirii”, ”guvernul mondial din umbră”, ”noua ordine mondială”, ”România – colonie a imperiului Atlantist”, ”mâncarea otravă din supermarket” etc. Am detaliat acest lucru, această incapacitate de a căuta și a face față adevărului în textul Cea mai mare problemă a omenirii.

Ce putem să facem pentru Eliberarea României?

ÎN PRIMUL RÂND SĂ NE PESTE! Să fim mai ALTRUIȘTI! Să ne pese și de binele celorlalți, nu doar de al nostru! SĂ NE MENȚINEM SĂNĂTOȘI! (Eliminați mâncarea otravă! Cu un popor bolnav nu putem face nimic! Boicotați cât puteți supermarketurile care ne distrug economia şi ne oferă otravă de mâncare! Susțineți țăranii români și micii fermieri! Susțineți economia locală și producătorii români!)  SĂ NE INFORMĂM! SĂ CITIM MAI MULT! SĂ CITIM INFORMAȚII DE CALITATE, RELEVANTE! SĂ NU PIERDEM TIMPUL CU GUNOAIE MEDIATICE LIVRATE DE MASS MEDIA VÂNDUTĂ special ca să ne piardă timpul şi să ne distrugă creierul! SĂ-I PROVOCĂM LA GÂNDIRE PE APROPIAȚII NOȘTRI (prieteni, rude, colegi) DAR CU TACT (cei mai mulți vor manifesta REZISTENȚĂ la schimbare și la aflarea adevărului). Să mediatizăm prin INTERNET (să dăm mai departe) informația pe care o considerăm de calitate, importantă și relevantă pentru viaţa noastră în această realitate dură în care trăim!

SĂ NU MAI PUNEM BOTU’ LA POVEȘTILE / MINCIUNILE / DEZINFORMĂRILE de care ne bușim zilnic din partea Școlii, Mass Mediei vândute, Politicienilor. SĂ CĂUTĂM OAMENI DE BUNĂ CREDINȚĂ ȘI SĂ NE ALĂTURĂM CUMVA LOR.

SĂ FIM UNIȚI! SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ atunci când se organizează proteste împotriva Sistemului! SĂ IDENTIFICĂM ȘI SĂ SUSȚINEM CUM PUTEM INIȚIATIVELE/MIȘCĂRILE PATRIOTICE DE BUNĂ CREDINȚĂ CARE APAR! Să facem ceva, ORICE pentru binele României!

foto-icarus-films-aderarea-romaniei-la-nato-romania-colonie-saraca-exploatata-distrusa-imperiul-atlantist-ameroca-vest-nato-sua-ue-fmi-tactica-pamantului-parjolit-cine-conduce-lumea-rom

SĂ MIȘCĂM UN BĂȚ pentru Neamul Românesc! SĂ NU NE PIERDEM NICIODATĂ SPERANȚA! O VIAȚĂ MAI BUNĂ ESTE POSIBILĂ! Problema noastră ca țară nu este că nu avem bani, suntem săraci, suntem leneși și alte minciuni manipulatorii de la tv!

Problema noastră este CONDUCEREA, care este STRĂINĂ și ANTI-ROMÂNEASCĂ! Tot ce avem de făcut este să eliminăm infractorii mafioți de la conducerea României și să îi înlocuim cu oameni buni, patrioți! Nu zic că e ușor, dar NU vă pierdeți speranța! NU renunțați la luptă încă dinainte de a începe!“[1]

SURSE

  1. https://ceicunoi.wordpress.com/2014/02/04/iluzii-in-care-cred-romanii-si-care-blocheaza-evolutia-si-dezvoltarea-poporului-roman/
  2. Foto: Icarus Film

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Bozgor, un vechi nume etnic adus de pe Volga. Originea ungurilor. Studiu
Cum s-au infiltrat SRI, SIE, ARMATA și Internele în Presă. Operațiunea „Noi suntem Statul!” - Faza Ziariștilor cu Epoleți (XVII)
Hip-hop-erul Cedry2k, cenzurat pentru „incorectitudine politică”
"Câteva exemple de corupție: Holzindustrie Schwighofer-păduri, Bechtel, Strabag, EADS, Microsoft, alături de mulți alții, vă las pe dumneavoastră să continuați" DNA protejează corupția Globaliștilor SUA-UE-Soros din România!
Miting împotriva Statului Paralel din România - 09 Iunie 2018! Statul Paralel din România este creația globaliștilor SUA-UE-Soros!
La data de 24 ianuarie 2016, de Ziua Unirii Principatelor Române, Președintele României, Klaus Iohannis, a recunoscut că este sluga americanilor
Războiul meteorologic împotriva României
Mihai Șora, fost consilier al bolșevicei Ana Pauker, este un important susținător al Mișcării #Rezist! Mișcarea #Rezist este o mișcare neomarxistă/progresistă/liberală/globalistă, care susține Noua Ordine Mondială!
Soros a donat 18 miliarde USD Fundațiilor sale pentru planul de aducere a migranților musulmani în Europa
Bitdefender - antivirusul românesc care rezistă hackerilor CIA
Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!
Miliardarii de la Gabriel Resources si Carpathian Gold au primit drept de exploatare a Rosiei Montane si a Muntilor Apuseni ! Carpathian Gold a primit drept de exploatare a aurului din Muntii Apuseni pentru 20 de ani !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...