Imaginea unei rachete moderne reprezentata intr-o gravura antica egipteana intr-un templu din Nubia (Egipt)! Gravura socheaza istoricii oficiali, care ar dori sa nu existe asa ceva!

by “Istoria e o minciuna acceptata de comun acord” Voltaire Eu am scris articole pe acest site cu privire la istoria secreta a omenirii. De la armele de distrugere in masa descrise in Ramayana si Mahabharata pana la bateria de la Bagdad si becurile de la Dendera. Nici nu trebuie […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Istoria e o minciuna acceptata de comun acord” Voltaire


Eu am scris articole pe acest site cu privire la istoria secreta a omenirii. De la armele de distrugere in masa descrise in Ramayana si Mahabharata pana la bateria de la Bagdad si becurile de la Dendera. Nici nu trebuie sa fi un savant pentru a vedea cat dezvoltata a putut fi civilizatia antica, caci numai daca privim la uriasele temple ridicate de catre acestia, constatam ca astazi nu se poate realiza asa ceva, cu toata tehnologia ce o avem la dispozitie.

Sa va prezint cateva articole:


1. Despre Becurile de la Dendera -> http://www.fara-secrete.ro/becurile-de-la-dendera-dovada-ca-anticii-egipteni-foloseau-becuri-electrice-pentru-iluminatul-piramidelor-ticalosii-de-istorici-oficiali-ne-mint-spunandu-ne-ca-electricitatea-nu-se-cunosteau.

2. Bateria de la Bagdad -> http://www.fara-secrete.ro/anticii-egipteni-si-babilonieni-foloseau-deja-curentul-electric.


3. Enigmalith (un stecher electric antic) -> http://www.fara-secrete.ro/enigmalith-descoperirea-un-stecher-electric-vechi-de-100-000-de-ani-demonstreaza-faptul-ca-oamenii-din-vechime-cunosteau-curentul-electric.

4. Armele atomice din antichitate (Ramayana si Mahabharata) -> http://www.fara-secrete.ro/acum-11000-de-ani-arienii-din-carpati-condusi-de-regele-rama-cel-nascut-in-carpati-au-detonat-3-arme-atomice-conform-epopeei-mahabharata-si-ramayana-distrugand-aproape-complet-pe-reptilienii-anunnak.
In cadrul acestui articol va voi prezenta o gravura (o fresca) egipteana, in care este reprezentata o racheta, alaturi de ea fiind doi, sa le zicem “oameni”. Acea racheta seamana izbitor de mult cu SCUD-urile rusesti sau cu rachetele ce trimit oameni in spatiu. Pentru a nu fi acuzat ca am falsificat aceasta poza va invit fie sa cititi postarea publicata pe site-ul ancient-hebrew.org[1], fie sa va duceti in templul acesta aflat intr-o mina de aur, din Kush, din Nubia (Egipt).

Racheta antica (Nubia) Egipt

Arheologii clasici prefera sa nu comenteze aceasta gravura, ci doar arheologii care fac parte din categoria “istoriei alternative”, o istorie care functioneaza analizand absolut toate lucrurile antice, fara idei preconcepute.

SURSE

1. http://www.ancient-hebrew.org/ancientman/1026.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro