• Fără categorie

Imaginile au stârnit revoltă în SUA. Motivul pentru care o asistentă a fost arestată! Aceasta este “democrația” sovietică din SUA!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Imaginile au stârnit revoltă în SUA. Motivul pentru care o asistentă a fost arestată. VIDEO

Imagini șocante filmate în Salt Lake City, Utah. O asistentă a fost arestată pentru că a refuzat să ia sânge unui pacient inconștient, relatează BBC.

Înregistrarea care a declanșat o investigație în cadrul departamentului de poliție din Salt Lake City o arată pe asistenta Alex Wubbels în timp ce este bruscată și încătușată de un polițist pentru că a refuzat să ia sânge unui pacient inconștient, relatează BBC.


Spitalul unde lucrează a declarat că refuzul ei este unul corect deoarece are nevoie de consimțământul pacientului. Între timp polițistul a fost suspendat din funcție temporar.

Incientul s-a petrecut în luna iulie, însă imaginile au fost date presei recent și au generat revoltă printre americani.


Unui pacient i se poate lua sânge fără consimțământ doar dacă acesta este arestat sau dacă poliția are un mandat pe numele său, condiții neîndeplinite în acest caz.”[1]

A se vedea comportamentul abuziv al politiei americane. Aceasta este America, “lumea libera si civilizata”. In realitate, o adevarata dictatura sovietica.

Video

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/imaginile-au-starnit-revolta-in-sua-motivul-pentru-care-o-asistenta-a-fost-arestata-video.html
  2. Foto: abc.net.au
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...