Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !

Astfel de intamplari erau de asteptat! Noi am avertizat inca de la inceputul acestei crize, pe care am numit-o „Planul Kalergi – genocidul popoarelor europene”, asa cum l-a conceput evreul Richard Kalergi, in lucrarea sa, „Praktischer Idealismus”, publicata in 1925, unde explica cum rasele pamantene vor fi amestecate, el aratand cu predilectie o tinta: rasa alba !


imigranti agresivi imigranti agresivi2 roszke-refugee-crisis

Cat timp au stat in gara din Ungaria au provocat scandal. Atunci cand autoritatile au venit la ei pentru a le aduce baxuri cu apa minerala, ei au luat baxurile si le-au aruncat, iar aici nu este nicio manipulare, caci au fost filmati cand au facut asta. De asemenea, ajunsi in fata gardului de sarma, ridicat de Ungaria, acestia au inceput sa-i atace cu pietre pe politistii de la fortele speciale. Destul de agresivi pentru niste „sarmati refugiati”, asa-i ?

Mai mult decat atat, observam si cererea vehementa pe care Cancelarul german, Angela Merkel i-o face lui Mark Zuckerberg, Directorul Facebook, de a implementa o politica prin care persoanele ce posteaza informatii cu caracter anti-imigranti, sa fie banati sau cenzurati.


De asemenea, aceasta individa, a venit cu ideea ca, persoanele ce posteaza astfel de informatii sa ramana fara locurile de munca, dar si sa li se ia copiii, practicand o forma de satantaj, pe fata, asa cum oamenii „lumii libere” nu considerau ca se poate intampla. Ei bine, vorbim de Iluminati, de membrii Bilderberg, de indivizi psihopati, care nu au empatie, sentimente, constiinta si nici macar regrete.

Mai multe aflam de pe publicatia Stiri pe Surse:

„Un număr tot mai mare de femei și fete tinere din Germania, atât localnice cât și din adăposturile de refugiați sunt violate, agresate sexual și refugiatele chiar forțate să se prostitueze de către solicitanții de azil de sex masculin, conform organizațiilor germane de asistență socială, care au informații la primă mână.

Gatestone Institute face bilanțul violurilor ultimelor trei luni comise de imigranții cantonați în adăposturile de refugiați.

Multe dintre violuri au loc în adaposturile mixte de gen, acolo unde din cauza lipsei de spațiu, autoritățile germane forțează mii de imigranți sex masculin și feminin să împartă zonele de dormit și toaletele.

Condițiile pentru femei și fete în unele adăposturi sunt atât de periculoase că femeile sunt descrise ca „vânatul sălbatic” în luptă cu musulmanii prădători de sex masculin.
Multe victime se tem de represalii și păstrează tăcerea, spun asistenții sociali.

În același timp, un număr tot mai mare de femei germane în orașe din întreaga țară sunt violate de către solicitanții de azil din Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Multe dintre infracțiuni sunt minimalizate de către autoritățile germane și mass-media naționale, aparent pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigrație.

La 18 august, o coaliție de patru organizații de asistență socială și grupuri pentru drepturile femeilor a trimis o scrisoare de două pagini pentru liderii partidelor politice în parlamentul regional, în Hesse, un stat în partea central-vestică Germania, avertizându-i de înrăutățirea situației pentru femei și copii în adăposturile de refugiați. Scrisoarea spune:

„Afluxul tot mai mare de refugiați a complicat situația femeilor și fetelor de la centrul de primire în Giessen (HEAE) și filialele sale.

„Practica de a oferi cazare in corturi mari, lipsa de facilități sanitare separate, pe sexe, spații care nu pot fi blocate, lipsa de adăposturi sigure pentru femei și fete – pentru a numi doar câțiva factori spațiali – crește vulnerabilitatea femeilor și a copiilor în HEAE. Această situație se află în mâinile acelor oameni care atribuie femeilor un rol subordonat și tratează femeile care călătoresc singure ca „vânat sălbatic”.

„Consecințele sunt numeroase violuri si agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un număr tot mai mare de rapoarte de prostituție forțată. Trebuie subliniat:.. Acestea nu sunt cazuri izolate”.

„Femeile raportează că, la fel ca și copiii, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Ca rezultat, multe femei dorm în hainele lor de stradă. Femeile raportează în mod regulat că ele nu folosesc toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol și jaf. Chiar și în timpul zilei, simpla trecere prin tabăra este o situație îngrozitoare pentru multe femei.”

„Multe femei – în plus față de fuga din fața războaielor – sunt, de asemenea, pe fugă din motive legate de sex, inclusiv amenințarea de căsătorie forțată sau mutilarea genitală. Aceste femei se confruntă și aici cu riscuri speciale, mai ales atunci când acestea sunt pe fugă singure sau cu copiii lor. Chiar dacă sunt însoțite de rudele de sex masculin sau cunoștințe, aceasta nu asigură întotdeauna protecția împotriva violenței, deoarece aceasta poate duce, de asemenea, la dependențe specifice și a exploatării sexuale.”

„Cele mai multe refugiate s-au confruntat o varietate de experiențe traumatizante în țara lor de origine și în timp ce se refugiau. Ele sunt victime ale violenței, răpiri, tortură, viol și șantaj – uneori pe perioade de mai mulți ani.

„Sentimentul de a fi ajuns aici – în siguranță – și a putea să se deplaseze fără frică, este un cadou pentru multe femei …. Prin urmare, vă solicităm … să vă alăturați apelului nostru pentru crearea imediată a spațiilor protejate (apartamente sau case încuiate) pentru femeile și copiii care călătoresc singuri ….

„Aceste facilități trebuie să fie echipate astfel încât bărbații să nu aibă acces la sediile femeilor, cu excepția lucrătorilor de urgență și personalului de securitate”.

După ce mai multe blog-uri au atras atenția asupra scrisorii, LandesFrauenRat (LFR) Hessen, grupul de femei de lobby care a încărcat inițial documentul pe site-ul său, brusc scos-o pe 14 septembrie fara explicatii.

Problema violurilor și agresiunilor sexuale în adăposturi de refugiați germani este o problemă la nivel național.

În Bavaria, femei și fete adăpostite la un adapost de refugiați în Bayernkaserne, o fostă bază militară în Munchen, sunt supuse la viol și prostituție forțată în fiecare zi, conform grupurilor pentru drepturile femeilor. Deși instalația dispune de camere de cămin separate pentru femei, ușile nu pot fi blocate și bărbații controlează accesul la facilitățile sanitare.

Aproximativ 80% dintre refugiații / migranții din adăpost sunt de sex masculin, conform Bayerischer Rundfunk, care raportează că prețul pentru sex cu solicitanții de azil de sex feminin este de zece euro. Un asistent social a descris adăpostul: ” Suntem cel mai mare bordel din Munchen”

Poliția a insistat că nu există nicio dovadă că violurile au loc, deși un raid de poliție cu privire la facilitate a constatat că agenții angajați pentru a asigura securitatea traficau droguri și arme și închideau ochii la prostituție.

La 28 august, un tanar de 22 de ani solicitant de azil din Eritreea a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare pentru încercarea de a viola o femeie irakiană-kurdă în vârstă de 30 de ani, la un adăpost de refugiat în orașul bavarez Hochstadt. Sentința a fost redusă datorită eforturilor depuse de avocatul apărării, care a convins judecătorul că situația inculpatului la adăpost a fost fără speranță: „Pentru un an de acum el stă și se gândește la neant.”

La 26 august, un solicitant de azil în vârstă de 34 de ani a încercat să violeze o femeie de 34 de ani în spălătoria unui adăpost de refugiați în Stralsund, un oraș în apropiere de Marea Baltică.

La 6 august, poliția a relevat faptul ca o fată musulmană în vârstă de 13 de ani, a fost violată de un alt solicitant de azil într-o instalație de refugiați în Detmold, un oraș în partea central-vestică Germania. Fata și mama ei au fugit din patria lor pentru a scăpa de o cultură a violenței sexuale; cum s-a dovedit, omul care a violat fata era un compatriot.

Deși violul a avut loc în luna iunie, poliția a tăcut cu privire la aceasta timp de aproape trei luni, până presa locală a publicat povestea infracțiunii. Potrivit unui comentariu editorial în ziarul Westfalen-Blatt, poliția refuză să facă publice date cu privire la infracțiuni care implică refugiați și migranți, deoarece ei nu doresc să dea legitimitate criticilor migrației în masă.

Șeful poliției Bernd Flake a replicat că tăcerea a avut ca scop protejarea victimei. „Vom continua cu politica această [de a nu informa publicul] ori de câte ori sunt comise infracțiuni în adăposturile de refugiați”, a spus el.

Peste week-endul 12-14 iunie, o fată de 15 ani într-un adăpost de refugiați în Habenhausen, un cartier în nordul orașului Bremen, a fost violată în mod repetat de către alți doi solicitanți de azil. Adăpostul a fost descris ca o „casa ororilor” din cauza violențelor comise de bande rivale de tineri din Africa și Kosovo. Un total de 247 solicitanți de azil stau în adăpostul care are o capacitate de 180 și o cantină cu scaune pentru 53.

Între timp, a viola femei germane de solicitanții de azil a devenit un fapt banal. Institutul a selectat câteva cazuri doar din 2015:

La 11 septembrie, o fată de 16 de ani a fost violată de un bărbat rămas neidentificat: „om negricios vorbitor prost de germană” aproape de un adăpost de refugiați în orașul bavarez Mering. Atacul a avut loc în timp ce fata mergea acasă de la gară.

La 13 august, poliția a arestat doi solicitanți de azil irakieni, in varsta de 23 si 19, pentru violarea unei fete germane de 18 ani în spatele unei școli în Hamm, un oraș în Renania de Nord-Westfalia.

La 26 iulie, un băiat de 14 ani a fost agresat sexual în interiorul baii unui tren regional in Heilbronn, un oraș în sud-vestul Germaniei. Poliția caută un bărbat „întunecat la piele” cu vârsta cuprinsă între 30 si 40 de ani care are „aspect arabe.”
De asemenea, la 26 iulie, un solicitant de azil tunisian de 21 de ani violat o femeie germană de 20 de ani, în cartierul Dornwaldsiedlung de Karlsruhe. Poliția a păstrat secretul violului până în august 14, când un ziar local a publicat povestea.

La 9 iunie, doi solicitanții de somalezi azil, în vârstă de 20 și 18 ani, au fost condamnați la șapte ani și jumătate de închisoare pentru violarea unei femei germane de 21 de ani în Bad Kreuznach, un oraș din Renania-Palatinat, decembrie 13, 2014.

La 5 iunie, un solicitant de azil de 30 de ani din Somalia numit „Ali S”, a fost condamnat la patru ani și nouă luni de închisoare pentru încercarea de a viola o femeie de 20 de ani din München. Ali anterior a ispășit o pedeapsă de șapte ani pentru viol, și a fost în libertate pentru doar cinci luni înainte a ataca din nou.

Pe 22 mai, un bărbat marocan în vârstă de 30 de ani a fost condamnat la patru ani și nouă luni de închisoare pentru încercarea de a viola o femeie de 55 de ani din Dresda.

Pe 20 mai, un tânăr (25 de ani) solicitant de azil senegalez a fost arestat după ce a încercat să violeze o femeie germană în vârstă de 21 de ani la Stachus, o piață mare din centrul orașului München.

La 16 aprilie, un azilant în vârstă de 21 de ani din Irak a fost condamnat la trei ani și zece luni de închisoare pentru violarea unei fete de 17 ani, la festivalul din orașul bavarez Straubing în luna august 2014.

La 7 aprilie, un azilant în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pentru tentativă de viol asupra unei fete de 14 ani din orașul Alzenau.

La 17 martie, doi solicitanții de azil afgani în vârstă de 19 și 20 au fost condamnați la cinci ani de închisoare pentru viol „odioase” a unei femei germane de 21 de ani în Kirchheim, un oraș în apropiere de Stuttgart, la 17 august, 2014.

La 11 februarie, un azilant în vârstă de 28 de ani din Eritreea a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru violarea unei femei germane de 25 de ani în Stralsund, de-a lungul Mării Baltice, în luna octombrie 2014.

La 1 februarie, un azilant în vârstă de 27 de ani din Somalia a fost arestat pentru tentativă de viol în orașul bavarez Reisbach.

La 16 ianuarie, un imigrant marocan în vârstă de 24 de ani a violat o femeie de 29 de ani din Dresda.

Zeci de alte cazuri de viol și tentativă de viol – cazurile în care poliția caută autorii străini (poliția germană se referă adesea la ele ca Südländer, sau „din sud”) – rămân nerezolvate.”[1][2]

Pe acesti oameni, cei din Orientul Mijlociu, numai regimurile dictatoriale (dictatoriale nu in sensul negativ prezentat de propagandistii „lumii civilizate”) stiau cum sa-i tina-n frau. Operatiunea „Primavara Araba” lansata de SUA si UE, la inceputul anului 2011, care privea inlaturarea „dictatorilor” din Orientul Mijlociu a fost considerata „un esec”, chiar de analisti „geostrategi” ai „lumii libere”.

In urma acestei odioase operatiuni au inflorit celulele teroriste: ISIS si Boko Haran ! ISIS sunt, practic, rebelii pe care SUA ii alimenteaza cu arme si bani. In 2014, a fost un scandal cu privire la faptul ca, Pentagonul a aprovizionat „din greseala” teroristii ISIS cu arme, atunci cand le-au aruncat din avioane.

Acest scandal n-a facut decat sa lase o dara toxica, vizibila chiar si pentru cei mai sceptici. De asemenea, la inceputul lunii Septembrie 2015, Presedintele Rusiei, Vladimir Putin a pregatit un atac exceptional impotriva teroristilor ISIS, promitand sa extirpe toate aceste celule teroriste.

Raspunsul „lumii libere” (SUA-UE) a fost unul de dezaprobare. Nu vi se pare ciudat ca „lumea libera” sa nu fie de acord cu Putin de a distruge teroristii si de a-l ajuta pe Bashar al-Assad ? N-ar trebui sa va uimeasca intrucat „lumea libera” speculeaza existenta ISIS pentru a-si urmarii interesele geopolitico-strategice in Orientul Mijlociu, iar totul este intr-o stransa legatura cu Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial.

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/nebunie-in-germania-val-de-violuri-comise-de-imigran-i_968566.html
  2. http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...