Împământarea: conectaţi-vă la energia Pământului

Distribuie!

„Planeta noastră are un potenţial electric negativ care este generat de vânturile solare, ionosferă şi furtuni. Atunci când pielea noastră este în contact direct cu pământul, reuşim să păstrăm acelaşi potenţial electric. Conectarea la pământ permite asigurarea stabilităţii electrice a corpului nostru, care joacă un rol determinant în menţinerea vitalităţii şi sănătăţii generale a organismului. Un flux constant de energie dintre Pământ şi corp ne asigură o încărcătură energetică persistentă şi permite neutralizarea radicalilor liberi, ce declanşează procesele inflamatorii în organism.

Totuşi, ce s-a întâmplat în ultimele decenii? Stilul de viaţă modern ne-a deconectat de la energia pământului şi ne-a făcut vulnerabili în faţa stresului şi bolilor. Acum suntem nevoiţi să purtăm pantofi confecţionaţi din materiale izolante. Acele rare momente, în care nu purtăm încălţăminte, se referă mai degrabă la mişcarea prin casă, decât prin iarbă sau pe malul mării. Mergem foarte rar desculţi pe stradă, de teama răcelii sau murdăriei. Suprafeţele izolante blochează fluxul natural de electroni, generaţi de Pământ.


Potrivit naturalnews, în ultimul deceniu au fost efectuate studii care au demonstrat că o astfel de izolare poate juca un rol determinant în persistenţa reacţiilor inflamatorii, disfuncţiilor fiziologice şi în dezvoltarea majorităţii bolilor şi patologiilor din organismul nostru. Rezultatele cercetărilor au confirmat, de asemenea, existenţa unor evoluţii pozitive în dinamica diferiţilor biomarkeri ai corpului, atunci când se produce împământarea. În acest caz, s-a constatat o optimizare a ciclurilor cortizolului, diminuarea durerii, ameliorarea somnului, armonizarea echilibrului sistemului vegetativ şi reducerea vâscozităţii sângelui.

Toate aceste efecte pozitive sunt posibile datorită rolului protector al electronilor (particule încărcate negativ). Electronii neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi, care se produc de către corp în cazul reacţiilor imune şi inflamatorii sau în cazul acţiunii nocive a undelor electromagnetice sau radio. Totodată, numărul radicalilor liberi creşte şi în funcţie de vârstă. Radicalii liberi sunt extrem de instabili şi distrug alte molecule din componenţa celulelor noastre.


Conform acestor ipoteze, bolile cronice persistă în cazul unui „deficit de electroni”. Neutralizarea radicalilor liberi cu ajutorul electronilor permite reducerea inflamaţiilor şi împiedică procesul de distrugere a celulelor. Transferul de electroni – este efectul de bază al tuturor antioxidanţilor.

Împământarea – este stabilirea legăturii cu pământul, care permite să ne conectăm la un flux constant de electroni. Pentru a ne conecta la pământ, este suficient să ne plimbăm în picioarele goale prin iarbă, timp de 20-30 de minute sau pur si simplu să stăm aşezaţi pe pământ. Reconectarea la energia pământului reprezintă o condiţie indispensabilă pentru menţinerea sănătăţii şi stării generale de bine a organismului nostru.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/impamantarea-conectati-va-la-energia-pamantului–153404
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...