Împământarea – nu uitați de ea

Distribuie!

„Impamantarea este una din operatiunile cele mai simple si de baza in Reiki. Ea nu este altceva decat realinierea si reconectarea noastra cu Mama Pamant. Intrucat suntem fiinte traversate de curent electric in intregimea corpului, cu ajutorul impamantarii vom lasa curentul electric din noi sa se impamanteze.

Impamantarea este foarte importanta si exista cateva motivatii care explica de ce trebuie sa impamantam. Mama Pamant este o sursa continua si constanta de energie de la care noi ne putem incarca in mod natural. Fara aceasta, ne vom simti depresivi, extenuati, obositi atat din puct de vedere fizic cat si psihic.


Pe de alta parte, de-a lungul vietii noastre zilnice, putem fi incarcati in exces de energii nu tocmai benefice, sau chiar surplus de energie care trebuie descarcat altfel vom deveni anxiosi, vom avea dureri de cap si de muschi, de incheieturi si genunchi.

Unii oameni sunt atat de incarcati incat se electrocuteaza atunci cand ating obiecte sau chiar in contactul sau atingerea cu alti oameni. Surplusul de energie poate fi descarcat prin picioare foarte usor, devenind astfel relaxati, calmi avand o stare de bine.


Exista mai multe metode de a efectua impamantarea, toate la fel de eficace , depinde doar de preferinta dumneavoastra in alegerea celeia care va place cel mai mult:

1. Plimbarea in aer liber, in mijlocul naturii, iar daca puteti , va recomand sa va descaltati si sa va plimbati putin desculti sau sa stati pe loc desculti . Eu obisnuiam sa ma descalt in Parcul Unirii din centrul capitalei si sa ma plimb putin desculta. Nu pot sa va descriu starea de relaxare pe care o simteam. Statul descult pe nisip la mare este foarte benefic.
2. Imaginati-va cum va cresc radacini din talpi si se infig adanc in pamant , cum se duc pana in centrul Pamantului. Aceasta puteti sa o faceti in casa, descult sau intr-un loc retras afara incaltat fiind sau char pe iarba atunci cand stati descult.
3. Baie de picioare in apa calduta cu sare de mare sau grumjoasa timp de 5-10 minute, apoi aruncati apa in vasul toaletei cu capacul ridicat pentru ca stropii din apa incarcata sa nu il atinga. Spalati ligheanul apoi va spalati pe maini.
4. Bagati-va picioarele in ape curgatoare cand mergeti in excursii.
5. Sezand pe un scaun sau pe canapea, cu spatele drept, imaginati-va un cordon de lumina cum pleaca din baza coloanei vertebrale direct in pamant si se duce foarte adanc.
6. Faceti dus si imaginati-va cum negativitatea e spalata de dus si se duce prin scurgere.
7. Beti apa mai multa, pana la 2 litri pe zi, ajuta mult la impamantare.

Recomand efectuarea catorva impamantari in timpul zilei. Impamatarile sunt responsabile cu pastrarea chakrei de baza, chakra radacina, purificata ceea ce duce la o buna relatie cu mediul inconjurator, la un instict de supravietuire mai bun, la o intuitie buna, la eliminarea obstaclelor din calea noastra, simtul de orientare corect si alte calitati cum ar fi inteligenta nativa s.a.m.d.

impamantare

Impamantati de fiecare data cand ajungeti acasa, atunci cand ati fost intr-o aglomeratie mare, chiar si cand veniti de la serviciu, cumparaturi, pe strada unde interferati cu aurele tuturor celor pe langa care ati trecut sau ati stat cu orele in autobuz. Va veti simti total reincarcat si relaxat!”[1]

SURSE

  1. http://handmadebymissi.ro/impamantarea-uitat-de-ea/
  2. Foto: viatainverdeviu.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Programul Aurora și ASTRA TR-3B – aeronava triunghiulară antigravitațională
ADN-ul poate fi reprogramat cu ajutorul frecventelor campurilor electromagnetice
Alchimie: rușii pretind că au creat o tehnologie inovatoare, care ar putea transmuta orice element într-un alt element din tabelul periodic
OZN-urile naziste, denumite în germană Haunebu, sunt cunoscute de aviația militară ca avioane avansate sau nave spațiale, care ar fi fost dezvoltate de inginerii și savanții naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial
Sentimentul de fericire crește activitatea sistemului imunitar și producția de endorfine, stimulând procesele cerebrale de creștere a conexiunilor dintre neuroni
Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Paranormalul contra terorismului
Secretul pentru a calma o minte stresată
Vinerea Mare
Tradiții magice – Noaptea de Sânziene. Informații inedite
Clarviziunea este un fenomen bazat pe percepţia extrasenzorială, de către o persoană, a unei serii de informaţii despre un anumit subiect (noţiuni, gânduri, stări emoţionale, desfăşurări de evenimente spaţio-temporale)
Dr. Leonard Coldwell: Orice cancer se poate vindeca între 2 și 16 săptămâni

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...