Implicarea extratereștrilor în cultura maya

Distribuie!

„IMPLICAREA EXTRATEREȘTRILOR ÎN CULTURA MAYA

Popocatepeti este un vulcan activ din centrul Mexicului, iar din anul 2000 au fost date publicității tot mai multe fotografii cu OZN-uri care au survolat zona. Se spune că OZN-urile sunt atrase de craterele vulcanului și pare a fi un loc de întâlnire al acestora.


Popocatepeti are o înălțime de 5400 de metri și este al doilea munte ca înălțime din Mexic. Camerele video de monitorizare amplasate în zonă au surprins un OZN de forma unui cilindru de mari dimensiuni.

Viteza cu care a intrat în crater a fost foarte mare, astfel încât ar fi trebuit să producă o explozie sau un seism. Stațiile specializate din zonă nu au detectat nimic de acest gen.


Același fenomen a fost observat și deasupra sitului mayaș Chichen Itza, faimos pentru templele și piramidele sale. Postul de televiziune mexican Televisa a difuzat un film în care se observă un obiect incandescent care a survolat situl mayaș, după care s-a îndreptat spre Popocatepeti, unde a intrat într-un crater.

Televiziunea mexicană a realizat un film în care mai mulți specialiști au susținut că între civilizația mayașă și extratereștri au existat contacte.

În jungla dintre Guatemala și Mexic a fost descoperită o statuie care reprezintă un cap. Chipul este alungit și nu prezintă trăsături preislamice. Ca și vechime are între 3500 și 5000 de ani.

Celebrul fizician Stephen Hawking susține această teorie și a declarat că extratereștrii au fost prezenți în cultura mayașă. Fotografia acestei statui a fost o singură dată publicată într-o revistă științifică britanică.

Ulterior, ea a fost retrasă de pe piață. Sculptura are o înălțime de 17 metri și o înălțime de șase metri și a fost preluată de americani.

Monumentul poate fi comparat cu statuie Moai din Insula Paștelui. Se spune că mayașii au avut o istorie a schimburilor cu extratereștri.

Guvernul mexican a prezentat fotografii cu discuri mayașe care atestă că aceste întâlniri de gradul zero au avut loc. După 80 de ani de tăcere, guvernul mexican a dat publicității imagini care erau considerate secret de stat.

Totodată, în jungla mexicană au fost descoperite piste de aterizare cu o vechime de peste 3000 de ani. Probabil că dispariția mayașilor, brusc și misterios, are legături cu aceste contacte.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/implicarea-extraterestrilor-in-cultura-maya
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...