În 1924, comisarul poporului pentru educație din URSS, Anatoli Lunacearski, a inițiat demersurile înființării Comitetul Sovietic pentru Studierea Paranormalului

Distribuie!

„In 1924, comisarul poporului pentru educatie din URSS, Anatoli Lunacearski a initiat demersurile infiintarii Comitetul Sovietic pentru Studierea Paranormalului. Chiar si Stalin care avea repulsie fata de acest domeniu pe care nu-l putea controla, nu l-a desfiintat in anii terorii, institutul ramanand activ pana a astazi.

In jurul acestui pivot s-au dezvoltat, mai ales dupa moartea lui Stalin, nu mai putin de 39 de institute stiintifice care studiaza si aplica psihotronica. Iata lista oficiala si programele derulate a celor mai importante dintre ele:


1. Departamanetul de fizica al Instituitului de Meteorologie. Universitatea din Moscova – . Instrumente psihotronice, Bioenergetica generala.

2. Departamentul de bioinformatica al Societatii de Stiinte Tehnice „A.S.Popov” din Moscova. Telepatie, efecte luminiscente de stabilizare telepatica, experiente psihedelice, Teoria ESP, experiente bioenergetice.


3. Departamanetul de fizica teoretica al Universitatii din Moscova. Psihokinezie, ESP, Teoria generala a telepatiei inclusiv teoria fluctoatiei.

4. Laboratorul de cercetare a perceptiei optice din Institutul pentru Transmisia Informatiei al Academiei de Stiinte a Rusiei-Moscova. Perceptia dermato-optica.

5. Institutul de Navigatie Aeriana- Moscova. Studii OZN.

6. Departamentul de geologie al Universitatii din Moscova. Radiestezie.

7. Academia de Stiinte Pedagogice- Moscova. Antrenament ESP.

8. Institutul de Cercetare a Radiatiilor si Biologie Fizico-Chimica a Academiei de Stiinte a Rusiei-Moscova. Electronografie Kirlian.

9. Institutul de Reflexologie. Cercetari psihokinetice.

10. Clinica de Neurofiziologie-Moscova. Telepatie si telepatie la animale pe baze emotionale.

11. Institutul de Tehnologii Avansate Bauman-Moscova. Multiple cercetari nedefinite, ESP, Telepatie.

12. Institutul de Energetica.-Moscova. Psihokinezie.

13. Institutul „Pavlov”-Moscova. ESP

14. Departamentul de Biofizica al Universitatii din Moscova. Electronografie Kirlian si alte activitati PSI.

15. Institul de Transmisie al Informatiei al Academiei de Stiinte a Rusiei – Moscova. PSI nedefinit.

Acestea sunt doar cateva din unitatile finanatate de KGB si GRU. Insa specialistii in psihotronica din SUA cred ca, astazi, Rusia dezvolta cercetari si experimente cu precadere la Institutul ” A.A Uhtomski” din St.Petersburg si la Universitatea de Stat Kirov din Alma Ata.”

Sursa: http://psihotronica.blogspot.com/2010/03/religia-paranormalului-in-rusia.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...