În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărțile spre tărâmul legendar din interiorul planetei

Distribuie!by “În ziua de 11 septembrie 1945, agenții ruși din cadrul SMERȘ au intrat în cartierul general al Marinei Naziste. Astfel, serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionat, hărțile în care sunt indicate porțile spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului. Această descoperire a fost […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În ziua de 11 septembrie 1945, agenții ruși din cadrul SMERȘ au intrat în cartierul general al Marinei Naziste. Astfel, serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionat, hărțile în care sunt indicate porțile spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului.

Această descoperire a fost una senzațională, care a creat mare vâlvă în interiorul serviciul secret rusesc de la vremea respectivă. Hărțile indicau cu lux de amănunte locurile pe unde se putea intra pentru a ajunge în interiorul planetei.


Șeful serviciilor secrete rusești, ofiţerul Abakumov, a raportat descoperirea superiorului său Vsevolod Merkulov. Hărțile au fost preluate și transportate în mare secret spre Moscova unde urmau a fi cercetate în amănunt.

Probabil că veridicitatea lor s-a confirmat și atunci martorii, adică majoritatea celor care luaseră contact cu aceste hărți, trebuiau eliminați cu orice preț. Primul pe lista neagră a fost Abakumov, care din motive neînțelese a fost arestat, pentru ca în 1951 să fie executat. Următorul a fost Merkulov, care doi ani mai târziu și-a găsit sfârșitul în fața plutonului de execuție. Mai multe acuzații i s-au adus și culmea era că niciuna nu avea o bază reală. La fel s-a întâmplat și cu specialiștii care au analizat hărțile și cu mai mulți soldați care au avut diferite contacte cu acest caz fascinant.


Diferite speculații s-au născut cu privire la planul marca top secret al naziștilor de a emigra în masă în ținutul din interiorul planetei, Agartha. Undeva prin anul 1943, Hitler a inițiat un program de recrutare a unor voluntari, care urmau să fie transportați în interiorul planetei. În acel loc urma să se înființeze o colonie nazistă, care trebuia să se dezvolte în spiritul evoluției tehnologice. Pentru că anumite bariere psihologice din rândul recruților nu au putut fi depășite, programul cu pricina nu a mai fost dus la bun sfârșit.

Unele voci susțineau că aceste intrări sunt amplasate prin diverse locuri de pe glob. Naziștii plănuiau să trimită coloniștii în Agartha prin intrarea de la Polul Sud. Această speculație a creat ideea cum că mai mulți exploratori au pătruns în aceste teritorii vaste de sub gheața din Antarctica.

În cele din urmă hărțile au ajuns în mâna rușilor. Povestea lor a fost dată ținută secretă pentru mai bine de 50 de ani, perioadă în care serviciile secrete probabil că au trimis exploratori pentru a descoperi Agartha. Ce s-a întâmplat în interiorul planetei și dacă rușii au trimis o colonie rămâne un mister, care probabil nu va fi niciodată elucidat.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/in-1945-serviciul-secret-rusesc-a-descoperit-in-berlin-hartile-spre-taramul-legendar-din-interiorul-planetei
  2. Foto: efemeride.ro
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro