În 1961, Papa Ioan al XXIII-lea s-a întâlnit cu un extraterestru la castelul Gondolfo

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Iată 3 fragmente din 3 locuri care vorbesc despre acelaşi lucru: faptul că un papă (Ioan al XXIII-lea) s-a întâlnit cu un extraterestru! Ioan al XXIII-lea a fost papă între 1958 şi 1963 şi, recent, pe 27 aprilie 2014, a fost declarat sfânt.

“Angelo Roncalli, Papa cel Bun, s-a întâlnit cu un extraterestru în 1961. Întâlnirea a avut loc în grădinile din castelul Gandolfo. Martor la această întâlnire a fost Loris Francesco Capovilla, secretarul privat al Papei Ioan al XXIII-lea. Ştirea a apărut într-un ziar britanic și a fost ulterior preluat de “Sun” în 1985. Dar nimeni nu a acordat o atenţie prea mare”.


Sursa: myuforesearch.it

Următorul fragment e de pe site-ul www.paranormalnews.com:


“Papa Ioan al XXIII-lea, cunoscut şi sub numele de “Papa cel Bun”, a avut la începutul anilor 1960 o experiență în grădina de vară a castelului Gandolfo. În capătul sudic al grădinii a aterizat o navă sau o farfurie. Papa a cerut asistentului său, care se afla acolo, să rămână. Asistentul a relatat mai târziu că a văzut pe cineva ieşind din farfurie. Papa a îngenuncheat și s-a ridicat din nou, având o conversație cu extraterestrul timp de 15-20 de minute. Papa s-a întors și i-a spus asistentului său că frații noștri sunt peste tot, dar uneori avem dificultăţi în a-i recunoaşte.

Ultima sursă este de pe aquariusparadigm.com:

Una dintre revelațiile cele mai spectaculoase prezentate de Vatican prezintă povestea asistentului papei Ioan al XXIII-lea (1881-1963), care, în 2005 (avea 90 de ani în acel moment), a declarat că cel mai ciudat eveniment implicându-l pe Sanctitatea Sa a fost o întâlnire între papă și o fiinţă de pe altă planetă, un extraterestru. Potrivit secretarului papal, Loris Capolvilla, papa Ioan al XXIII-lea ar fi avut un contact cu un extraterestru în grădinile din reședința papală de vară de la castelul Gandolfo.

Incidentul a avut loc în iulie 1961, când Ioan al XXIII-lea se afla împreună cu Loris. După câteva minute de mers pe jos, a fost observat pe cer un obiect straniu şi oval, care emana o culoare albastră și de chihlimbar.

Nava a rămas în aer pentru câteva momente înainte de a ateriza pe gazon. Apoi, o ființă cu formă umană, înconjurată de o aură și având urechi alungite, a părăsit nava. Papa și secretarul său au îngenunchiat și au început să se roage, crezând că e vorba de un miracol ceresc.

papa-extraterestru

După o clipă, papa a decis să se apropie de creatură și a început să-i vorbească extraterestrului. Această conversație a durat aproximativ 20 de minute. Papa i-a încredinţat secretarului următorul mesaj: “Copiii lui Dumnezeu sunt peste tot, deși, uneori, avem dificultăți în a-i recunoaște pe proprii noştri frați”.“[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/papa-s-a-intalnit-cu-un-extraterestru-in-gradinile-din-castelul-gandolfo-el-i-a-numit-pe-extraterestri-copiii-lui-dumnezeu-blasfemie-acestia-sunt-demoni/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...