În 1965, ruşii au descoperit o civilizaţie in Spaţiu!

Distribuie!

„La inceputul lunii aprilie 194, rusii au lansat „Sonda 1” catre o destinatie necunoscuta, iar in aprilie 1965, Ghenadi Solomitsky a anuntat ca s-a descoperit o noua civilizatie, aflata la milioane de kilometri in Spatiu.

Emisii de unde radio de la o sursa misterioasa – cunoscuta sub numele de CTA-102 – sunt produse parca dupa un program regulat la fiecare o suta de zile, sugerand un control al unor fiinte inteligente.


Radio-astronomi de la observatorul englez, Jodrell Bank, si-au expiramit insa scepticismul, atribuind impulsurile respective unui qasar. Totusi, Dr. Nikolai Kardasev este convins ca aceste emisii au o origine inteligenta, intrucat sunt extrem de slabe.

Oamenii de stiinta din Moscova spuneau ca ar fi vorba de cea mai mare descoperire a radioastronomiei. Aceste semnale ne reamintesc pulsatiile trimise din Spatiu la inceputul acestui secol, monitorizate de Tesla si Marconi.


Miile, poate chiar milioanele de civilizatii din galaxia noastra isi vor anunta, cu siguranta, existenta si probabil ca vor trimite la randul lor radiosonde care sa supravegheze sistemul nostru solar.

Cu peste trei decenii in urma, Stormer si Van der Pol au detectat ecouri anormale, repetarea, dupa cateva minute, a semnalelor emise de pe Pamant. Bracewell considera ca acestea au fost repetate de o sonda extraterestra, aflata la milioane de kilometri departare de Terra.”[1]

Astfel de semnale sunt obisnuite in prezent, iar fosti si chiar actuali membri ai Statiei Spatiale Internationale au afirmat public ca au vazut cum diverse Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri) au trecut prin apropierea lor.

SURSE

  1. Raymond W. Drake – „Pamantul Zeilor”, vol. 2, pag. 65, Editura Obiectiv.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...