În 1968, Armata Română a folosit un laser extrem de puternic care a topit tancurile rusești care voiau să invadeze țara

by “In 1968, Armata Româna A Folosit Un Laser Extrem De Puternic Care A Topit Tancurile Rusesti Care Voiau Sa Invadeze Tara În 1968, Rusia dorea să invadeze Cehoslovacia prin România. Acest aspect era unul important pentru Moscova pentru că astfel putea să menţină rezistenţa Cortinei de Fier asupra statelor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In 1968, Armata Româna A Folosit Un Laser Extrem De Puternic Care A Topit Tancurile Rusesti Care Voiau Sa Invadeze Tara

În 1968, Rusia dorea să invadeze Cehoslovacia prin România. Acest aspect era unul important pentru Moscova pentru că astfel putea să menţină rezistenţa Cortinei de Fier asupra statelor din estul Europei.


În acea vreme, chiar dacă regimul politic era unul comunist, Nicolae Ceauşescu manifesta o iubire aparte pentru Româna. Chiar dacă Rusia era o forţă din punct de vedere al armatei, Ceauşescu îşi manifesta cu îndârjire iubirea pentru ţara pe care o conducea şi s-a opus cu vehemenţă ca armata rusească să invadeze Cehoslovacia prin ţara noastră.

Mai mult de atât, Ceauşescu a rostit un discurs, celebru şi în zilele noastre, prin care a criticat manevra rusească şi a ignorat Tratatul de la Varşovia pentru a trimite trupe în ţara prietenă.


„Pătrunderea trupelor celor 5 ţări socialiste în Cehoslovacia constituie o mare greşeală şi o primejdie gravă pentru pacea în Europa, pentru soarta socialismului în lume! Este de neconceput în lumea de astăzi, când popoarele se ridică la luptă pentru a-şi apăra independenţa naţională, pentru egalitate în drepturi, ca un stat socialist, ca state socialiste să încalce libertatea şi independenţa unui alt stat. Nu există nici o justificare şi nu poate fi acceptat nici un motiv pentru a admite, pentru o clipă, numai ideea intervenţiei militare în treburile unui stat socialist” spunea Ceauşescu.

Manevrele strategice ale lui Ceauşescu a fost unele ingenioase. Iniţial, a organizat mai multe parade militare prin care îşi etala forţa armată. Pentru că Moscova nu s-a intimidat, atunci a trimis armata să invadeze Cehoslovacia, prin România.

Zvonurile din acea vreme susţin că armata română a întâmpinat forţele ruseşti încă de la graniţă cu un laser uriaş cu care a reuşit să topească ţevile tancurilor ruseşti. Comunişti au ţinut secret evenimentul pentru a nu stârni o polemică generală.

Despre ce armă era vorba? Se spune că Ceauşescu deţinea un laser uriaş, de o putere fantastică, cu care se putea topi instantaneu orice vehicul de luptă.

Acest laser a fost realizat în urma proiectul secret Romteleghid şi era la acea vreme o armă devastatoare cu care România putea stopa orice invazie.

 

Conform unor surse independente, cu această armă au fost volatilizate câteva tancuri şi un avion sovietic în 1968, dezvoltându-se printr-un procedeu neclar nouă, o temperatură cuprinsă între 15000-20000 C; temperatura la care orice metal cunoscut pe atunci ar fi trecut din starea solidă direct în cea gazoasă!!!

În sfârşit, dacă această armă a existat (puţin probabil însă), nu vom şti cu certitudine niciodată. Poate cândva, aşa cum s-a întâmplat cu programul nuclear românesc, al cărui existenţă era contestată de mulţi, vom afla realitatea.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/in-1968-armata-romana-a-folosit-un-laser-extrem-de-puternic-care-a-topit-tancurile-rusesti-care-vroiau-sa-invadeze-tara
  2. Foto: reporteronline.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Incalificabil: Președintele Iohannis a cerut Academiei Române să RETRAGĂ apelul la unitate și integritate teritorială a României, lansat în februarie. Update: Apelul a reapărut pe site-ul Academiei Române! Președintele României, Klaus Iohannis, susține Noua Ordine Mondială!
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării despre scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc: "Nu a fost discriminare directă"! Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării este condus de un ungur, Csaba Asztalos!
Ambasadori americani acuzați de trafic de influență
Piramida lui Ceaușescu de la Pitești
Cârtița Digi de la vârful statului român
Comori ascunse în județul Caraș-Severin
Există alternativă la Facebook, Google +, YouTube, Twitter, Instagram? Da, există!
Portretul tefelistului român
Corectitudinea politică își face loc și la Ministerul Educației Naționale: Părinții și copiii români ar putea fi „educați” să accepte „o nouă cultură familială” și „respect pentru diversitate și încurajarea egalității de gen”
Legea recursului compensatoriu, care scoate infractorii din pușcării, a fost inițiată de Ministrul Justiției, Raluca Prună, din Guvernul Cioloș
Fostul judecător al Curții Constituționale a României, Toni Greblă, a fost achitat, după ce DNA l-a executat la comanda SRI! Toni Greblă s-a opus legilor Big Brother dorite de către SRI!
Dealul din Bihor - o zona geomagnetica unde masinile pot urca fara actiunea motorului ! Zona uimeste oamenii de stiinta !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro