În 1970, Zbigniew Brzezinski a scris despre „apariția treptată a unei societăți mai controlate și direcționate”, în „Revoluția Tehnotronică”

Distribuie!

„În 1970, Zbigniew Brzezinski a scris despre „apariția treptată a unei societăți mai controlate și direcționate”, în „Revoluția Tehnotronică”; explicând:

„O astfel de societate ar fi dominată de o elită a cărei pretenție către puterea politică se bazează pe presupusele cunoștințe științifice superioare. Neîntreruptă de restricțiile valorilor tradiționale liberale, această elită nu ar ezita să își atingă scopurile politice prin utilizarea celor mai noi tehnici moderne de influențare a comportamentului public și de menținere a societății sub o supraveghere și control strâns. În astfel de circumstanțe, impulsul științific și tehnologic al țării nu s-ar inversa, ci s-ar alimenta de fapt asupra situației pe care o exploatează.””[1][2]


SURSE

  1. https://ortodoxinfo.ro/2019/08/12/ascensiunea-globala-a-dictaturii-pseudo-stiintifice/
  2. Zbigniew Brzezinski – Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...