In 1978, Senatul SUA a recunoscut faptul ca, Chemtrails-urile sunt reale si deosebit de periculoase

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Există mulţi “spălaţi pe creier” (de către mass-media oficială) care cred că nu există fenomenul “chemtrails”, adică “dârele chimice pe cer” lăsate de avioane care împrăştie chimicale în atmosferă. Am văzut cu ochii mei comentarii pe Internet care spun ceva de genul: “Conspiraţionişti proşti! Nu există chemtrails! Ele nu sunt altceva decât urme de condensare lăsate de avioane care zboară în atmosfera înaltă a Pământului!” Dar, oare, suntem noi atât de proşti!?

Ei bine, dragi cititori, astăzi am să vă prezint dovada supremă că fenomenul chemtrails e unul real, şi are scop primar modificarea vremii, dar, în subsidiar sunt şi alte scopuri ascunse, ca de exemplu îmbolnăvirea intenţionată a populaţiei cu boli grave, cum este cancerul. Pare şocant, dar ăsta e adevărul, care poate fi citit într-un document public, ce poate fi găsit pe site-ul archive.org şi poate fi citit AICI.


weatificat00unit_0003 weatificat00unit_0005 weatificat00unit_0007 weatificat00unit_0009 weatificat00unit_0021

Este un document oficial al Congresului American din 1978, mai exact al Comitetului de Comerţ, Ştiinţe şi Transport al Senatului American. Documentul se intitulează “Modificarea vremii: programe, probleme, politici şi potenţial”. Citez din el câteva mici fragmente:

* Guvernul federal este implicat de peste 30 de ani într-o serie de aspecte ale modificării vremii (…) începând cu 1947.


* Aviaţia Americană este implicată în aceste programe (…) În Pennsylvania au loc 160 de zboruri pe zi. Aceste avioane dispersează nuclee de gheaţă la o concentraţie aproape infinită şi le injectează în atmosferă.

* Nu există nicio îndoială că, în timpul unui sezon uscat, “însămânţarea de nori” agravează seceta, iar în timpul unui sezon ploios va produce inundaţii.

* Într-un articol recent al Asociaţiei Tri-State Natural Weather într-o revistă de circulaţie națională dedicată agriculturii organice, s-au arătat efectele negative aduse de programul de modificare a vremii:

  • “Însămânţarea de nori” a fost responsabilă pentru marea secetă de 5 ani din Nord-Est Statele Unite ale Americii;
  • Zone izolate din nord-est s-au confruntat timp de 18 ani cu o secetă din cauza norilor;
  • S-au produs probleme serioase de poluare atmosferică;
  • S-au produs cazuri de retardism mental şi nebunie în zonele unde s-au “însămânţat” norii chimici;
  • Otrăvirea materiei vii e direct legată de aceşti nori;
  • Cancerul a crescut în proporţii uluitoare în zonele unde s-au “însămânţat” norii chimici:
  • Pădurile şi livezile s-au uscat din cauza reacţiilor chimice produse de agenţii din norii “însămânţaţi”.

* Cercetarea în domeniul modificării vremii este o cooperare internaţională, care transcede diferenţele şi ostilităţile ideologice.

* SUA a fost lider în programul de modificare a vremii, începând cu cel de-al doilea război mondial. Dar şi alte ţări au fost active în acest domeniu, în special Uniunea Sovietică.

* Activitatea a crescut în lume cu privire la modificarea vremii a dus la creșterea temerilor de deteriorare potențială a mediului intern și internațional. De exemplu, în 1975, guvernul SUA a sprijinit cercetarea privind modificarea puterii uraganelor. Deși nu au fost “însămânțate” uragane, uraganul Fifi a devastat Hondurasul. Au existat mai multe opinii în acel moment, atât în mass-media internă, cât și în cea internațională că acel uragan, intenționat sau nu, a fost îndreptat spre Honduras.

P.S. Ce concluzii pot trage din aceste câteva aspecte pe care vi le-am prezentat?

1) Că există în mod oficial un program de modificare a vremii, prin împrăştierea cu ajutorul avioanelor, a chimicalelor în atmosfera Pământului. Aşadar, chemtrails-urile sunt reale! Nu mai doresc să mai văd comentarii pe net, că, de fapt, ar fi “urme de condens”!

2) Că nu doar SUA se ocupă cu aceste chemtrails-uri, dar şi alte ţări ale lumii, inclusiv “adversarii” (fosta URSS). Am pus “adversari” între ghilimele, întrucât eu cred că aceşti aşa-zişi duşmani sunt manevraţi din umbră de aceleaşi forţe obscure.

3) Că chemtrails-urile au efecte negative asupra agriculturii, dar şi asupra mediului înconjurător (ca, de exemplu, asupra pădurilor);

4) Că chemtrails-urile produc boli mintale, dar şi boli grave, cum este cancerul. Aşadar, EI ne otrăvesc şi ne îmbolnăvesc în mod intenţionat. De ce? Ca să fim o populaţie bolnavă dependentă de mafia din industria farmaceutico-medicală?

Concluziile sunt şocante, dar le puteţi citi în acest raport oficial, pe care, cu siguranţă, că foarte puţini l-au consultat până în prezent, deşi este public.

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/intr-un-document-oficial-al-senatului-american-de-acum-40-de-ani-se-recunoaste-faptul-ca-chemtrails-urile-sunt-reale-in-plus-ele-pot-produce-cancer-si-boli-mintale-asadar-ei-ne-imbolnavesc-si-ne-i/
  2. https://archive.org/details/weatificat00unit

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Wikileaks a publicat e-mail-uri ale directorului CIA: discutii despre tortura, Iran, Afganistan, terorism si Corporatii
"Soluția" la problema demografică luată de toate forțele globaliste: migrația forțată
Iranul a dezvoltat "tatăl tuturor bombelor". SUA au susținut teroriștii ISIS
La 9 de zile de la permiterea căsătoriilor gay în Germania au început adopţiile: Un copil de 2 ani
Se clatină Big Pharma! Opt companii farmaceutice, acuzate de primarul New York-ului că au provocat o epidemie în orașul american: „A venit vremea să plătească pentru ce au făcut!”
Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese
Yellow Fruit (Fructul Galben): metoda de lucru a unei guvernări din umbră?
Armele chimice, folosite şi de americani. Agentul Orange a făcut ravagii în Vietnam
David Wilcock: Cultul cargourilor şi Programul Spaţial Secret
Preşedintele SUA, James A. Garfield: "Cei care controlează banii unei naţiuni, controlează acea naţiune". Acesta a fost asasinat în 1881, în timpul primului an de mandat
Suedia doreste sa renunte la banii cash, inlocuindu-i cu cei electronici, sub pretextul protectiei de hoti ! Adevaratii hoti sint bancherii care vor sa aiba un control absolut !
Franţa i-a cerut companiei Microsoft să nu-i mai urmărească pe internet pe utilizatorii de Windows 10
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Originea tezaurelor fabuloase prădate de Traian în Dacia. Cum au explicat savanţii bogăţiile aproape ireale în aur

Ce se ascunde în Muntele Kazbek?

Inteligența Spirituală

Vasile Rudan: “Activarea energiilor paranormale subconștiente – o necesitate pentru specia umană”

Extremiștii de stânga din SUA instigă pe rețelele de socializare ca Donald Trump și Mike Pence să fie asasinați

Închide