In 1999, un jurnalist din Suedia a descoperit primul caz de fiinta reptiliana, urmasa a dinozaurilor ! Un interviu exceptional cu aceasta fiinta care vorbeste despre evolutia unor dinozauri, in reptilieni, in urma cu 70 de milioane de ani !

by Pe 16 Decembrie 1999, in Suedia, Jimmy Owner, un jurnalist de investigaţie a reuşit să găsească primul caz de fiinţă reptiliană, aparţinătoare unei vechi rase reptiliene. Pe acest site veti gasi o serie de informatii, pe larg, din toate culturile lumii despre istoria Iluminatilor, in speta, istoria reptilienilor Anunnaki. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe 16 Decembrie 1999, in Suedia, Jimmy Owner, un jurnalist de investigaţie a reuşit să găsească primul caz de fiinţă reptiliană, aparţinătoare unei vechi rase reptiliene. Pe acest site veti gasi o serie de informatii, pe larg, din toate culturile lumii despre istoria Iluminatilor, in speta, istoria reptilienilor Anunnaki. De data aceasta, nu va fi vorba despre extraterestri Anunnaki, ci de reptilieni care se trag tocmai din dinozauri.

Pare incredibil, nu-i asa ? Va veti intreba: “cum este posibil asa ceva ? Dinozaurii n-au murit, toti, in urma cu 65-70 milioane de ani ?” Va inteleg intrebarile, sunt legitime, dar pana la interviul propriu-zis, pe care, daca va dedicati putin timp va va impresiona, ar trebui sa stiti si ceva inainte.


Saurornitoid-ul – primul dinozaur-reptilian !
Dinozaurii nu ai disparut cu totii, ci au fost contemporani cu oamenii !

Dale Russell, descoperitor de Stenonychosaurus (numit acum Troodon), apoi la Muzeul Naţional de Ştiinţe Naturale din Ottawa, Canada, a postulat că dinozaurii anilor cretacice au fost pe cale de a deveni animale intelectuale, şi-ar fi reuşit dacă dinozaurii nu au suferit extincţie. Stenonychosaurus a avut un degetul mare opozabil, stătea în picioare de aproximativ trei metri şi a avut vederii binoculare.


troodondinosauroid ReptilianAngelsDinoman

Russell a comentat:

„Acesta a avut toate ingredientele de succes pe care le vedem mai târziu în dezvoltarea maimuţelor.”

El crede că Trodonii au fost „prădători secunzi pe mamifere in Cretacic” şi că trebuie să fi fost destul de  mulţi ca ei, deoarece, până la sfârşitul Cretacicului, au existat o mulţime de mamifere, deşi acestea au fost mici. Acesti dinozauri au fost în mod evident apropiati de mamifere, în cazul în care Russell are  dreptate, evolutia ar fi dus la aparitia unor dinozauri inteligenti numiti dino-sauroizi.

Saurornitoidul, numit astfel din cauza asemănării sale cu o pasăre, avea un creier mare, ochi care îi permiteau să aibă o viziune stereoscopică şi degete orientate în direcţii opuse, care îi permiteau să prindă şi să ţină mici mamifere cu care se hrănea.

Adrian J. Desmond, unul din cei mai mari specialişti ai lumii în domeniul dinozaurilor, afirmă că o creatură precum Saurornitoidul era despărţit de restul dinozaurilor „printr-o prăpastie comparabilă cu cea care îi desparte pe oameni de vaci”, după care conchide: „Cine ştie cât de departe ar fi putut ajunge aceste ‚imitaţii de păsări’ dacă ar fi supravieţuit?” Studiile făcute sugerează că dacă nu ar fi fost şterşi de pe suprafaţa pământului de un cataclism petrecut acum 65 de milioane de ani, dinozaurii ar fi putut evolua într-o rasă de umanoizi reptilieni.

Agenţia Spaţială Americană, NASA, i-a cerut lui Dale Russell, paleontologul şef de la Northern California University, să scrie un raport despre cum ar putea arăta viaţa extraterestră. El a creat un model pornind de la dinozaurul Troodon, căruia i-a aplicat schimbările genetice care s-ar fi putut produce în mod natural de-a lungul milioanelor de ani şi a ajuns la o creatură pe care a numit-o dino-sauroid. Aceasta semăna în mod uimitor cu un reptilian umanoid, fiind chiar identic cu imaginile descrise de oameni care pretind că au văzut extratereştri reptilieni. Cine poate spune dacă acest salt evoluţionist de la dinozaurii clasici la umanoizii reptilieni nu s-a produs într-o altă dimensiune sau pe o altă planetă fizică, poate chiar şi pe pământ, înainte de dispariţia dinozaurilor? Mai mult decât atât, au dispărut oare cu toţii? Paleontologia modernă (ştiinţa care studiază fosilele) sugerează la ora actuală că nu toţi dinozaurii au fost ucişi de meteoritul care a lovit pământul acum 65 de milioane de ani şi că unii dintre ei ar putea trăi şi astăzi. Există tot mai multe dovezi că păsările actuale ar putea fi urmaşele dinozaurilor. Deşi corpurile marii majorităţi a dinozaurilor au fost distruse, conştiinţa lor trebuie să fi supravieţuit, căci conştiinţa înseamnă energie, iar energia este indestructibilă. Ea nu poate fi anihilată, dar poate fi transmutată într-o altă formă.

Oamenii de ştiinţă au început să realizeze ca dinozaurii nu au fost la fel de lenti la minte ca reptilele, aşa cum au presupus din perioada cretacica. Măsurătorile   fosilelor de dinozauri au demonstrat creşteri constante în coeficientul encefalizare (IQ), de peste milioane de ani. IQ este o măsură relativă a creierului unui animal în greutate în comparaţie cu cea a unui animal dintr-o medie de specii înrudite şi greutatea acelaşi organism. Un IQ de 2,0 înseamnă animalul are un creier de două ori greutatea animalelor similare, cu aceeaşi greutate. Cercetarea a relevat un comportament inteligent, în păsări, după cum ştim acum, cele mai apropiate rude ale dinozaurilor.

Hecht spune că tinde să creada că inteligenţa este un lucru bun care a contribuit la succesul evolutiv al speciei noastre. Deci, ce este bun pentru om ar fi fost bun pentru dinozauri. Cu toate acestea, unii paleontologii cum ar fi biologul american Stephen Jay Gould, care a pus la îndoială selecţia naturală cum ca nu are nici o preferinţă inerenta pentru ceea ce noi numim inteligenţă. Ar fi de mirare ca se spune ca evolutia nu are nici o preferinta, la toate, deoarece direcţia ei depinde de condiţiile existente la un moment dat, precum şi caracteristicile de animale în sine. Acestea pot schimba de la epoca la epoca. A spus că tendinţa generală este de creştere pentru marimea creierului (legea Marsh) si este inteligenta care are nevoie de creiere mai mari. Mai mult decât atât, specii par să-si fi dezvoltat caracteristici care permit evoluţia rapidă atunci când este nevoie, şi care poate da sens teoriei evolutiei!

Punctul de plecare a lui Russell a fost rapid, 60 kg, două picioare de animal de pradă numit Troodon (Troodon Formosus), care a trait acum aproximativ 75 de milioane de ani în urmă, în Canada. Craniul Troodon a arătat că creierul său, în raport cu dimensiunea corpului său, a fost mare pentru un dinozaur. Russell a calculat că Troodon a avut un IQ, care a fost de aproape sase ori mai mare decât media de dinozauri cunoscute, deşi mic în comparaţie cu oamenii moderni. El a extrapolat cifrele pentru a arăta că, în cazul în care Troodon-ii ar fi supravieţuit şi-au fi păstrat aceeaşi dimensiune corp, descendenţii săi moderni ar putea avea un volum de 1.100 cm3, creier, comparabilă cu cea a unor oameni moderni. În plus, plasarea de ochii mari a Troodon-ilor a sugerat ca ar avea o viziune binoculară, şi cele două exterioare ale celor trei degete, de asemenea, par a fi opozabile.

Russell a decis că, cu un creier mare evoluţia ar fi remodelat un dinozaur original, şi aceasta ar fi avut o forma umanoida, şi astfel un dino-sauroid. Partea din spate a craniului său s-ar fi extins pentru a găzdui creier extins, în formă de pasăre. Botul ar fi redus, iar dintii ar fi dispărut, lăsând un fel de cioc. Pentru a sprijini capul greu, Russell înlocuieşte dinozaurul cu gat lung, orizontală, cu un gat scurtă, în poziţie verticală. Aceasta, la rândul său, cere o poziţie verticală, care ar fi făcut plauzibilă utilizarea de unelte şi arme. Aşa cum corpul a devenit drept, el s-a asteptat la coada sa se diminueze până când sa dispăra, aşa cum a făcut-o cu rudele noastre maimutele, dar că acest dino-sauroid va păstra  trăsături reptiliene de piele solzoasa si lipsa de organele genitale externe, şi să fi evoluat in continuare ca specie.

Ron Sequin, un coleg de-al lui Russell a  sculptat un dino-sauroid avand o inaltime de 1.3 metri inaltime pentru a-l compara cu un Troodon. Dar a fost, amintiţi-vă, un experiment de gândire, o conjectura serios bazat pe studii ştiinţifice atent, dar nu a fost o ipoteză testabilă ştiinţific, nici nu era menit să fie.

Sangele Albastrul al semi-zeilor regali!

Un alt lucru important in cadrul „traditiei dragon”, este pastrarea pura a sangelui albastru cu care se lauda descendetii reptilieni ca il au fata de gloata care nu poseda acest sange „sfant”, care le da dreptul divin de a guverna. In realitate acest tip de sange este cu factorul Rhesus Negativ si in prezent este o grupa rara care se gaseste doar la 10% din pamanteni. Potrivit oamenilor de stiinta, acest sange a aparut acum 35000 de ani cand brusc „ceva” a dus la aparitia acestei gene „misterioase”.

Termenul de „albastru” se refera la faptul ca persoanele care au acest sange atunci cand se lovesc, echimoza lor se albastreste fata de ceilalti la care se inverzeste. Practic, cei care au rh negativ, nu poseda pe eritrocite acel antigen numit aglutinogen D, facand astfel acest sange foarte diferit de restul sangelui NORMAL. In urma cu 40 de ani John Keel sublinia in cartea sa „Our Haunted Planet” (Planeta noastra bantuita), ca la inceput acesti descendenti regali provenind din reptilieni, aveau sangele de culoare albastra si nu rosie.

De exemplu, o femeie care are rh negativ si face copil cu un barbat cu rh pozitiv, primul copil se poate naste fara probleme, desi nimeni nu poate baga mana in foc pentru asta, insa al doilea copil are toate sansele sa nici nu se mai nasca viu, datorita complicatiilor provocate de aglutinele din compozitia rh-ului negativ care vor sarii sa atace aglutinogenul D din compozitia rh-ului pozitiv al tatalui. Combinarile genetice facute de catre descendentii regali intre ei, au condus la aparitia multor boli la acesti descendenti. De pilda majoritatea regalistilor prezinta o boala de sange numita „hemofilie”, care se manifesta prin lipsa coagularii sangelui, ceea ce inseamna ca daca te tai la deget si ai o taietura puternica iti va curge sangele fara sa se opreasca.

Mai multe despre acest sange albastru cititi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/toti-cei-care-au-grupa-de-sange-rh-negativ-sunt-reptilieni-deoarece-au-o-grupa-rara-de-sange.

Cazul Saurornitoidului, un dinozaur special, asa cum il numea Adrian J. Desmond, unul dintre cei mai mari experti in domeniul reptilelor. Acesta spunea despre Saurornitoid ca „este atat de diferit de restul dinozaurilor cum sint oamenii diferiti de animale”, iar prin asta vroia sa scoata in evidenta inteligenta Saurornitoidului.

Acest Saurornitoid, incepuse a lua pozitie bipeda, avea craniu relativ mare in raport cu corpul, ceea ce insemna un creier totusi mare care permitea sa gandeasca si sa aiba franturi de inteligenta, avea vedere binoculara, alt element important in analiza unei fiinte posibile inteligente, si cel mai important avea deget opozabil, ca si oameni, ceea ce denota faptul ca acesta putea apuca obiecte pentru a le folosi in mod inteligent.

Mai multe puteti citi aici -> http://www.departamentul-zero.ro/istoria-reptilelor-pe-aceasta-planeta-de-la-dinozauri-la-reptilienii-umanoizi-bipezi.

Faptul ca nu toti dinozaurii au disparut in acel eveniment de acum 65 milioane de ani, o confirma de altfel si dovezile recente ce au fost gasite si anume:

  • Pietrele ICCA ale Aztecilor pe care se vad desenati dinozaurii ierbivori diplodocus alaturi de bastinasii care incercau sa-i domesticeasca, dar si alti agresivi, care ii atacau pe bastinasi
  • Mozaicul de la Palestina o reprezentare in care sint infatisati egipteni si ptolemaci greci care incercau sa vaneze un dinozaur
  • Paradoxul de la Paluxi o bucata de piatra pe care se regaseste atat urma unui picior de om cat si urma unui dinozaur.

Toate aceste reprezinta dovezi care confirma de altfel presupunerile lui Dale Russel pe care acesta le emitea inca din 1982. Mai multe despre faptul ca oamenii au trait alaturi de dinozauri, dar si de reptilieni cititi aici -> http://www.departmentul-zero.ro/oamenii-au-trait-in-acelasi-timp-cu-dinozaurii.

In Aprilie 2012 un om de stiinta, apare alaturi de ceilalti doi mentionati venind sa confirme intarind si mai mult ideea de reptilieni prin termenul de „dinozauri inteligenti”. Intr-un articol postat pe site-ul experienceproject.com[1] aflam ca Ronald Breslow, un om de stiinta american sustine ca ceea o parte din ceea ce se numesc reptilieni la ora actuala sint produsul evolutionist al dinozaurilor.

Ronald Breslow sugereaza ca formele de viata ce au la baza aminoacizi si zaharuri ar putea lua forma dinozaurilor mari si feroce. Ca un doctor in chimie ce este, acesta a admis existenta civilizatiilor reptiliene antice, sugerand totodata ca o parte din cei care au stat la baza lor au fost dinozaurii inteligenti. Nu ar fi singurul care ajunge la aceasta concluzie si academicianul britanic Dr. David Horn, care credea pana nu demult in evolutionismul fals in cadrul speciei umane a ajuns la concluzia ca rasa umana a fost fabricata in eprubeta de catre o alta rasa inteligenta, pe care apoi a denumit-o reptiliana, dupa ce a studiat cultura sumeriana cu privire la reptilienii Anunnaki, iar toate aceste lucruri le-a scris in cartea sa „Originile extraterestre ale umanitatii”[2].

Ronald Breslow, intrebat fiind „ce s-ar fi intamplat daca dinozaurii n-ar fi disparut aproape toti acum 65 milioane de ani?”, acesta a raspuns:

„Acestia ar fi fost in viata astazi, intr-o stare avansata de evolutie, avand in curs de dezvoltare programul lor spatial dar si strategii de atenuare a unui impact cu un asteroid sau meteorit.

Interviul il vom prezenta sub forma – intrebare şi răspuns, pentru a vă fi mai uşor să in ţelegeţi. Jimmy Owner spune urmatoarele:

„Certific ca textul urmator este adevarul absolut si nu o munca de fictiune. Acestea fac parte dintr-o transcriere a unei intrevederi pe care am avut-o cu o fiinta neumana si existenta reptiliana in decembrie 1999. Aceasta existenta feminina era deja in contact cu prietenul meu de cateva luni.

Lasati-ma sa declar ca am fost toata viata mea un sceptic privind subiectul OZN, extraterestri si alte lucruri stranii si eu credeam ca prietenul meu (E.F.) imi zicea doar vise sau povesti de fictiune cand a vorbit cu mine de primele sale contacte cu existenta neumana „Lacerta.

Eram in continuare sceptic cand am intalnit aceasta existenta pe 16 decembrie anul trecut in aceasta mica camera calda din casa indepartata de prietenul meu in apropiere de un oras din sudul Suediei, in ciuda faptului ca acum vedeam cu proprii mei ochi ca ea nu era umana. Mi-a spus si aratat atat de multe lucruri incredibile in timpul acestei intrevederi incat nu pot nega realitatea si adevarul cuvintelor sale. Sunt convins ca aceasta transcriere contine singurul adevar si in consecinta va trebui s-o cititi.

Am vorbit cu ea mai mult de 3 ore, deci spectacolele transcrierii urmatoare pe care le veti citi contin doar parti din intrevedere, pentru ca ea mi-a cerut cu aceasta ocazie de a nu publica tot ce mi-a spus. Ordinea intrebarilor in aceasta transcriere nu este intotdeauna aceeasi ordine in care am intrebat-o, deci vi se poate parea uneori confuza.

Nu este usor de a sterge toate partile importante pe care ea mi-a cerut sa le sterg din transcriere, deci ma scuz pentru ordinea probabil exceptionala. Sunt in posesia intregii transcrieri a intrevederii (49 de pagini cu unul din desenele mele ale corpului sau si al materialului sau) si de asemenea a cateva benzi pe care am intervievat-o.

Dar nu voi dezvalui asta inainte de a avea autorizatia ei. Voi trimite acest document fascinant in aceasta forma unui numar de patru prieteni siguri in Finlanda, Norvegia, Germania si Franta…

A avut loc o noua intalnire, intre mine si ea (in aceeasi casa in Suedia) in 23 aprilie 2000 si mi-a promis sa-mi dea probabil cateva evidente despre existenta sa. Intre timp am adunat intrebarile pe care i le-am pus atunci.”

Interviul !

Iata transcrierea primei lui intrevederi, care a avut loc la 16 decembrie 1999 in Suedia, sub forma de interviu:

“- Cine sunteti? Mai intai, ce sunteti? Sunteti specie extraterestra sau originea dvs. poate fi gasita pe aceasta planeta?
– Cum ati putut vedea cu proprii vostri ochi, nu sunt o fiinta umana ca dvs. si ca sa fiu onesta nu sunt cu adevarat mamifer. Sunt o existenta reptiliana feminina, apartinand unei foarte vechi expeditii reptiliene. Suntem nativi pe pamant si locuim pe aceasta planeta de milioane de ani. Suntem mentionati in scriiturile voastre religioase iubite, Biblia voastra crestina si multe triburi umane vechi erau informate de prezenta noastra si ne-au adorat ca zei, de exemplu egiptenii si incasii si multe alte vechi triburi.

Religia voastra crestina a inteles rau rolul nostru in creatia voastra, deci suntem mentionati ca „sarpele rau” in scriiturile voastre. Este fals. Rasa voastra a fost obtinuta prin manipularea genetica de catre straini si noi am fost chiar mai mult sau mai putin dintre vizitatorii pasivi cand ei au accelerat procesul de evolutie. Trebuie sa stiti (unii dintre oamenii vostri de stiinta au presupus deja asta) ca speciile voastre au evoluat intr-o viteza in mod natural complet imposibila in doar 2-3 milioane de ani. Este absolut imposibil, pentru ca evolutia este un proces mult prea lent daca este natural dar voi nu intelegeti asta.

Creatia voastra a fost artificiala si facuta prin geniul genetic, dar nu prin noi ci printr-o specie straina. Daca ma intrebati, daca sunt un extraterestru, trebuie sa raspund nu. Noi suntem terrieni nativi. Vom avea si avem colonii in sistemul solar, insa provenim de pe aceasta planeta. De fapt este planeta noastra si nu a voastra, nu a fost niciodata a voastra.
– Puteti sa-mi spuneti numele dvs.?
– Este dificil, pentru ca limba voastra umana nu este capabila de a-l pronunta corect. Limba noastra este foarte diferita de a voastra, dar numele meu este – voi incerca de a-l spune cat mai clar prin folosirea literelor voastre umane – ceva ca „Sssshiaassshakkkhhhshhh” cu o pronuntie foarte foarte puternica a lui „sh” si „k” ca sunete.

Nu avem prenume ca voi ci doar un singur nume dar unic si divizat care este caracterizat in functie de vorbire si care nu este dat copiilor. Exista o procedura speciala la varsta adolescenta in timpul iluminarii, sau religioasa sau stiintifica a constiintei (cum o numiti voi). Va rog, numiti-ma „Lacerta”, este numele pe care il folosesc in general cand sunt printre fiintele umane si vorbesc cu voi.
– Cat de in varsta sunteti?
– Nu masuram timpul ca voi in ani astronomici si in rotatia lumii in jurul soarelui, pentru ca traim de obicei sub suprafata planetei. Masura noastra a timpului depinde de periodicitatea ciclurilor in campul magnetic al lumii si dupa acestea (si a spune cu numerele voastre) sunt astazi – lasati-ma sa calculez – 57,653 cicluri vechi. Astept ziua mea adulta si constiinta peste 16,337 cicluri (este o data foarte importanta pentru noi). Dupa scara voastra de timp uman am in jur de 28 ani.

– Care este scopul vostru? Aveti vreo „treaba” cu noi?
– Sa spun cu cuvintele voastre: sunt o studenta curioasa a comportamentului social al speciilor voastre. De aceea sunt aici si va vorbesc, de aceea mi-am dezvaluit adevarata natura lui E.F. si acum dvs. si de aceea va dau toata aceasta informatie secreta si de aceea voi incerca sa raspund la toate intrebarile dvs. Voi vedea cum veti reactiona. Exista atat de multi nebuni si de mincinosi printre voi pe aceasta planeta care cred ca stiu adevarul despre noi, despre subiectul OZN, despre subiectul extraterestrilor si imediat cineva dintre voi crede minciunile lor.

Sunt interesata pentru a vedea cum vor reactiona speciile voastre daca veti dezvalui adevarul (pe care vi-l voi spune acum) in public. Aveti nevoie de a intelege daca veti dori sa supravietuiti in anii viitori.

– Ce inseamna familia voastra?
– Cum am spus mai devreme avem un nume foarte dificil si unic. Partea din pronuntie a acestui nume este absolut unica si nu exista alte existente cu acelasi nume dar partea din acest nume (partea centrala) este pronuntata intr-un mod cum ar zice altii carei familii ii apartin. Asta nu vrea sa spuna ca totul in acest grup a fost in raport genetic cu voi, caci grupurile sunt foarte mari de obicei si contin intre 40 si 70 dintre noi. Acest grup include in mod general relatiile voastre genetice – exceptandu-l pe acela care a vrut sa paraseasca acest grup – si raportul vostru cu tatal si mama, este adesea cel mai puternic. Ar fi foarte dificil pentru mine sa va explic sistemul nostru social foarte vechi care este foarte complex si am avea nevoie de multe ore pentru lucrurile fundamentale. Poate vom putea povesti alta data si pot sa va dau descrieri in detaliu ale tuturor acestor lucruri.

– Aveti o coada ca reptilele normale?
– Vedeti una? Nu, nu avem nicio coada vizibila. Daca priviti scheletul nostru, exista doar un mic os rotunjit la capatul coloanei noastre vertebrale in spatele pelvisului. Este un rudiment inutil al cozii ascendentilor nostri, dar nu este vizibil din exterior. Oh, embrioanele noastre au cozi in primele luni de dezvoltare, insa aceste cozi vor disparea inainte ca ei sa fie nascuti. O coada are sens numai pentru o specie primitiva care incearca sa mearga pe cele doua picioare si trebuie sa-si tina balanta cu coada, dar scheletul nostru s-a schimbat in timpul evolutiei si coloana noastra vertebrala este aproape in aceeasi forma cu a voastra, deci nu avem nevoie de nicio coada pentru a ramane pe cele doua picioare.

– Ati spus ca ati fost nascuti intr-un mod diferit decat noi. Faceti oua?
– Da, dar nu iubim pasarile sau reptilele voastre primitive. In mod real, embrionul creste intr-un lichid de proteina in interiorul uterelor mamelor, dar exista de asemenea in jur o coaja de creta in forma de ou insa foarte subtire. Aceasta acopera intreg uterul. Embrionul in interiorul acestei coji este complet izolat de corpul mamelor si are fiecare substanta de care are nevoie de a se dezvolta in interiorul acestei cochilii de creta. Exista de asemenea un cordon cum este cordonul vostru de buric care este legat la un punct ascuns in spatele platosei. Cand se va naste copilul, intreg oul este impins sa traverseze vaginul acoperit intr-o substanta de proteina vascoasa si copilul este scos din acest ou dulce dupa cateva minute. Aceste doua coarne ale noastre au fost utilizate instinctiv de copii pentru a strapunge coaja crustei si a lua primul suflu. Tinerii nostri nu sunt atat de mari ca copiii vostri cand sunt nascuti, au intre 30 si 35 centimetri marime, oul este de 40 centimetri in jur (pentru ca vaginul nostru este mult mai mic decat cel uman) dar vom creste la o dimensiune normala de 1,60 – 1,80 metri.

– Ce temperatura are corpul dvs.? Ati spus ca iubiti sa stati in soare. Ce efect are asta pentru organismul vostru?
– Nu suntem niciun mamifer si ca reptile temperatura corpului nostru depinde de temperatura mediului. Daca-mi atingeti mana veti simti poate ca este mai rece decat a dvs., pentru ca temperatura normala a corpului nostru este in jur de 30 – 33º C. Daca ne asezam in soare (in special goi si cu linia noastra de platosa in soare) temperatura corpului nostru poate creste cu 8-9 grade in cateva minute. Aceasta urcare cauzeaza o productie de multe enzime si hormoni in corpul nostru. Inima si creierul nostru si fiecare organ devine mai activ si atunci ne simtim foarte bine. Voi, fiintele umane, iubiti poate soarele dar pentru noi este cea mai mare placere pe care v-o puteti imagina. Iubim de asemenea sa inotam in apa foarte fierbinte sau alte lichide pentru a creste temperatura corpului nostru. Daca stam pentru cateva ore in umbra, temperatura noastra revine la 30-35 de grade. Asta nu ne poate cauza niciun rau, dar ne simtim mai bine in soare. Avem soare artificial in metrou dar nu este la fel pentru noi care iubim soarele adevarat.
– Ce mancati?
– In general mai multe lucruri pe care le iubiti si voi: carnea, fructele, legumele, genuri speciale de mucegai (ferme subterane) si alte lucruri. Putem manca cateva substante care sunt toxice pentru voi. Diferenta principala intre voi si noi este ca trebuie sa mancam carne, pentru ca corpul nostru are nevoie de proteine. Nu putem trai complet vegetarian. Iubim genul vostru pentru ca digestia noastra ne va face sa inceram de a lucra si vom muri dupa cateva luni sau poate cateva luni fara carne. Multi dintre noi mancam carne cruda sau alte lucruri care v-ar dezgusta. Personal prefer carnea fiarta si fructele de la suprafata ca mere si portocale.
– Puteti sa-mi spuneti ceva privind subiectul istorie naturala si evolutia speciilor voastre? Cat de veche este specia voastra? Ati evoluat din reptile primitive cum specia umana a evoluat din maimuta?

– Oh, este o foarte lunga si complexa istorie si vi se pare cu siguranta incredibila, dar este adevarul. Voi incerca sa va explic. Acum aproape 65 de milioane de ani multi dintre ascendentii nostri din timpul dinazaurilor au murit intr-un mare cataclism global. Motivul pentru aceasta distrugere nu era un dezastru natural – un impact in forma de stea cum cred gresit oamenii vostri de stiinta – ci un razboi intre doua grupari straine dusmane care a avut loc in principal in orbita si in atmosfera inalta a planetei voastre. Dupa cunostinta noastra limitata privind subiectul primelor zile acest razboi global a fost primul razboi strain pe pamantul planetei dar in mod definitiv nu a fost ultimul (si un viitor razboi va veni curand, in timpul unui „razboi rece” – cum il numiti voi – intre grupari straine si progresiv in ultimii 73 de ai pe planeta voastra). Adversarii in aceste 65 de milioane de ani au fost doua specii straine avansate ale caror doua nume nu sunt inca pronuntabile pentru limbile voastre.

Sunt capabila sa le spun dar va vor rani urechile daca va voi spune in original. O parte era umanoida ca speciile voastre (dar mult mai vechi) si era din acest Univers, dintr-un sistem solar din constelatia de stele pe care voi o numiti „Procyon” astazi in hartile voastre. Celelalte specii – despre care nu stiu prea mult – era o specie reptiliana, dar nu au nimic de-a face cu propriile noastre specii, pentru ca noi am evoluat din saurieni locali fara influenta exterioara (mai putin manipularea cu succes a propriilor noastre gene facuta de noi). Speciile reptiliene avansate nu au venit din acest Univers. Oamenii vostri de stiinta nu inteleg intr-adevar adevarata natura a Universului, pentru ca spiritul vostru ilogic nu este capabil de a vedea lucrurile cele mai usoare si ca conteaza rau pe matematici si pe numere. Asta face parte din programarea genetica a genului vostru. Lasati-ma sa va spun ca sunteti la fel de departe de intelegerea Universului cum erati acum 500 de ani.

Utilizati un termen pe care il intelegeti poate: celelalte specii nu au venit din acest Univers ci dintr-o alta „bula” in spuma omniversului. O veti numi probabil o alta dimensiune, dar nu este cel mai bun cuvant pentru a descrie corect (apropos, dimensiunea termenului este in general rau inteleasa de voi). Faptul de care va trebui sa va amintiti este ca aceste specii avansate sunt capabile de a merge intre „bule” si de a folosi ceea ce numiti tehnologia cuantica si cateodata caile speciale doar prin folosirea spiritului lor (propriile mele specii aveau capacitati mentale la fel de avansate in raport cu speciile voastre, dar nu suntem capabili de a face materializari care schimba fara tehnologie, insa alte specii active de pe aceasta planeta sunt capabile si asta vi se pare magie asa cum credeau si stramosii vostri).

Acum despre trecutul propriei noastre istorii: primele specii (umanoide) au atins Lumea cu aproximativ 150 de ani inaintea reptilienilor si au construit coloni pe continentele precedente. Exista o mare colonie pe continentul pe care voi il numiti „Antarctica” astazi si o alta pe continentul pe care il numiti „Asia”. Acesti oameni traiau cu animale ca saurienii pe planeta fara probleme. Cand speciile de reptiliene avansate au sosit in acest sistem, colonistii umanoizi din „Procyon” au incercat sa comunice pasnic, dar n-au avut succes si a inceput un razboi global intr-o luna.

Trebuie sa intelegeti ca cele doua specii nu s-au interesat de aceasta tanara planeta pentru biologia sa si speciile neexploatate, ci doar pentru un singur motiv: materie prima, mai ales cupru. Pentru a intelege acest motiv, trebuie sa stiti ca cuprul este o materie foarte importanta pentru cateva specii foarte avansate (egalizate astazi) pentru ca este – cu cateva materii instabile – capabil de a produce noi elemente stabile daca induceti un camp electromagnetic inalt in unghi drept cu un camp inalt de radiatie nucleara pentru a produce o sub-traversa de campuri variabile. Fuziunea cuprului cu alte elemente intr-o asemenea camera de camp magnetic/iradiere poate produce un camp de forta de natura speciala care este foarte util pentru mai multe munci tehnologice (dar baza pentru asta este o formula extrem de complexa pe care voi nu sunteti capabili sa o descoperiti din cauza restrictiilor spiritului vostru simplu). Cele doua specii doreau sa aiba cuprul de pe planeta si din acest motiv, au purtat un razboi foarte lung in spatiu si in orbita.

Speciile umanoide au parut sa aiba succes pentru prima oara, dar intr-o ultima batalie reptilienii au decis de a utiliza o arma experimentala puternica, un gen special de bomba de fuziune care trebuia sa distruga formele de viata de pe planeta insa nu trebuia sa strice materiile prime pretioase si cuprul. Bomba a fost trasa din spatiu si a facut sa explodeze intr-un punct al planetei voastre pe care il numiti „America Centrala” astazi. Cum a explodat in ocean, a produs o fuziune imprevizibila cu hidrogen si efectul a fost mult mai mare decat s-au asteptat reptilienii. O radiatie mortala, o super productie de fuziune de oxigen, o cadere din afara de diferite elemente si o „iarna nucleara” pentru aproape 200 de ani a fost rezultatul. Majoritatea umanoizilor au fost ucisi si reptilienii si-au pierdut interesul pentru planeta dupa cativa ani din motive necunoscute (chiar si pentru noi), probabil din cauza radiatiei. Lumea planetei era pe cont propriu si animalele de la suprafata au murit. Apropos, un rezultat de fuziune de bomba era autonom in afara elementelor diferite si materiile create in procesul de ardere si unul dintre aceste materii era iridiul.

Oamenii vostri de stiinta vad astazi concentrarea de iridiu in pamant ca o evidenta pentru un impact in forma de stea (n.red.- meteorit) care a ucis dinozaurii. Nu este adevarat, dar cum ati putea sti asta? Bine, majoritatea dinozaurilor au murit (nu toti in timpul detonarii ci in lucrurile urate care au venit dupa razboi, mai ales in iarna nucleara). Aproape toti dinozaurii si reptilele au murit in urmatorii 20 de ani. Unii – mai ales cei din oceane – erau capabili de a supravietui pentru urmatorii 200-300 de ani egalizati in ceea ce a schimbat lumea, pentru ca climatul s-a schimbat. Iarna nucleara s-a terminat dupa 200 de ani, insa pe Terra era acum mai mult frig ca mai inainte. In pofida cataclismului, cateva specii erau capabile de a supravietui: pesti (ca rechinii), pasari, mici mamifere terestre (stramosii vostri), mai multe reptile ca crocodilii… si era un gen special de mici dar avansati dinozauri care s-au dezvoltat cu ultimele mari reptile animale ca speciile pe care voi le numiti Tyrannosaur.

Aceasta noua reptila mergea pe doua picioare, avea cateva trasaturi umanoide, o structura a osului schimbata, un craniu mai mare si lovea puternic, o mana cu un deget care era capabil de a prinde lucruri, un organism diferit si digestie, ochii avansati in mijlocul capului si… mai important… cu o noua si o mai buna structura a creierului. Era stramosul nostru direct. Exista teorii ca radiatia bombei a participat la mutatiile organismului acestei noi specii, dar nu s-a demonstrat. Totusi, acest mic umanoid ca dinozaur a evoluat in urmatorii 30 de milioane de ani (cum am spus mai devreme, o specie are in general nevoie pentru a evolua de mai mult timp, daca evolutia nu este artificial indusa ca in cazul vostru) dintr-un animal intr-o fiinta mai mult sau mai putin rationala.

Aceste existente erau inteligente indeajuns pentru a nu muri in urmatoarele milioane de ani, pentru ca au invatat sa-si schimbe comportamentul, locuiau in loc de caverne in natura rece si au invatat sa utilizeze pietrele si ramurile ca prime unelte si folosirea focului ca ajutor pentru a se incalzi – mai ales a-si incalzi sangele care este foarte important pentru genul nostru pentru a supravietui. In urmatorii 20 de milioane de ani aceasta specie a fost divizata de natura in 27 de subspecii (din nefericire, speciile reptiliene precedente erau inclinate de a le diviza in una sau mai multe sub specii inutile in timpul procesului de evolutie. Puteti vedea clar asta in marele numar de specii de animal-dinozaur in primele timpuri) si au avut loc multe razboaie (in special primitive) intre aceste sub specii pentru dominare.

– Puteti sa-mi dati un raspuns scurt: OZN-urile sunt obiecte zburatoare pilotate de extraterestri sau apartin speciei voastre?
– Unii au observat OZN-uri – cum le spuneti voi – ne apartin, dar nu toate. Majoritatea „obiectelor zburatoare misterioase” de pe cer nu sunt aparate tehnologice ci in principal contrasens fenomene naturale pe care oamenii vostri de stiinta nu le inteleg (ca plasma spontana care straluceste in atmosfera inalta).

Totusi, cateva OZN-uri apartin cu adevarat fie propriilor voastre specii (mai ales armatei voastre) fie altor specii straine sau in fine noua (dar o minoritate abilitata care vede ca ne apartin, pentru ca suntem in general foarte prudenti cu miscarile noastre in atmosfera si avem cai speciale de a ne ascunde vasele). Daca ati fi citit un raport privind subiectul observatiei unui obiect metalic cilindric tigara – fasonat gri cu o lungime – exista mai multe tipuri – lasati-ma sa spun intre 20 si 260 din metrii vostri si daca acest obiect a facut un zgomot foarte puternic si daca avea 5 lumini rosii clare pe suprafata sa metalica a tigarii (doua in varf, una in mijloc, doua la capete), atunci este posibil ca cineva dintre voi sa ne fi vazut vasele si asta vrea sa spuna ca nu a fost deloc vina noastra sau ca cineva dintre noi nu a fost prudent. Avem de asemenea o foarte mica flota de discuri finisate, dar de obicei astfel de OZN-uri apartin unei specii straine. OZN-urile triunghiulare apartin in general propriei voastre armate dar ei utilizeaza tehnologie straina pentru a le construi. Daca vreti intr-adevar sa incercati sa vedeti una din navele noastre, va trebui sa aruncati o privire pe cerul Arcticii, Antarcticii si Asiei Interioare (mai ales pe muntii de acolo).

– Aveti un simbol special sau ceva de genul acesta cu care putem sa va identificam genul?
– Avem doua simboluri majore care reprezinta speciile noastre. Unul (cel mai vechi) este un sarpe albastru cu patru aripi albicioase pe o origine neagra (culorile au semnificatii religioase pentru noi). Acest simbol a fost folosit de anumite parti din societatea mea, dar este foarte rara astazi – voi, fiintele umane l-ati copiat foarte des in scriiturile voastre foarte vechi. Celalalt simbol este o existenta mistica pe care voi il veti numi „dragon” in forma unui cerc cu sapte stele albe in mijloc. Acest simbol este mult mai comun astazi. Daca vedeti unul dintre simboluri pe o masinarie cilindrica pe care am descris-o in raspunsul meu anterior sau pe o oarecare instalatie clandestina, acest lucru sau locul ne apartine definitiv (si v-as recomanda de a merge departe de acolo cat mai repede posibil).

– Cele sapte stele din al doilea simbol pe care l-ati mentionat, semnifica Pleiadele?
– Stiu ca ar fi util de a proba autenticitatea acestei intrevederi daca puteti face fotografii cu mine.Altfel, voi fiintele umane sunteti foarte sceptice (este bine pentru noi si pentru adevaratele specii straine care actioneaza in secret pe aceasta planeta). La fel daca aveti asemenea fotografii, multi dintre voi vor zice ca ele sunt o frauda, ca sunt chiar o femeie umana mascata sau ceva de genul asta (ar fi foarte atacant pentru mine).

Trebuie sa intelegeti ca nu va pot pot da autorizarea pentru a face fotografii cu mine sau materialul meu. Aceasta are mai multe motive pe care nu le pot discuta cu dvs. dinainte, dar unul dintre motive este de a pastra secretul existentei noastre, un alt motiv este mai religios. Totusi, aveti autorizatia de a face desene cu aparenta mea si cu materialul meu pe care pot sa vi-l arat mai tarziu. Pot de asemenea sa incerc sa ma descriu, dar ma indoiesc ca altii din genul vostru vor fi capabili sa-si imagineze chiar adevarata mea aparenta din cuvinte simple, pentru ca tagaduirea automatica a existentei speciilor reptiliene si in general a speciilor inteligente face parte din programarea spiritului vostru. Bine, voi incerca. Imaginati-va corpul unei femei umane normale si veti avea in primul rand o buna imaginatie a corpului meu. Ca voi, am un cap, doua brate, doua maini, doua picioare si proportiile corpului meu sunt ca al vostru. Cum sunt feminina am de asemenea doi sani (dincolo de originea noastra reptiliana, am inceput sa dam lapte copiiilor nostri in timpul evolutiei mulsului, dar asta s-a intamplat aproximativ acum 30 de milioane de ani), pentru ca este cel mai bun lucru pentru a pastra tanarul viu. Evolutia a facut deja asta pentru speciile voastre in epoca dinozaurilor si – putin mai tarziu – deasemenea pentru noi. Asta nu vrea sa spuna ca suntem acum adevarate mamifere dar sanii nostri nu sunt atat de mari ca cei ai femeii umane si dimensiunea lor este in general egala pentru fiecare femeie din genul meu. Organele de reproducere externe sunt pentru cele doua sexe mai mici decat ale fiintelor umane, dar sunt vizibile si au aceeasi functie ca a voastra (un alt cadou de evolutie al speciilor noastre).

Pielea mea este in general de o culoare verde bej – verde mai pal – si avem cateva modele de puncte neregulate maronii (fiecare punct are dimensiunea de 1-2 centimetri) pe pielea noastra si in fata noastra (modelele sunt diferite pentru cele doua sexe dar femeile au in plus, mai ales in partea de jos a corpului si in fata). Puteti sa le vedeti in cazul meu ca doua linii pe sprancenele care imi traverseaza fruntea, pe obraz si pe barba. Ochii mei sunt putin mai mari decat cei umani (din acest motiv, putem vedea mai bine in obscuritate) si de obicei sunt dominati de mari ridicaturi negre care inconjoara un mic iris clar verde (masculii au un iris verde inchis). Ridicatura poate sa aiba o dimensiune de la o mica linie alba la un oval in forma de ou larg deschisa, pentru ca retina noastra este foarte fotosensibila si ridicatura trebuie sa se compare cu aceasta.

Avem urechi rotunde externe dar ele sunt mai mici si deci nu au curba ca la voi, insa putem sa auzim mai bine pentru ca urechile noastre sunt mai sensibile pentru sunet (putem auzi vorbindu-se deasemenea pe o gama sonica mai larga). Exista un muschi sau „pleoapa” pe urechi care le pot inchide complet (de exemplu sub apa). Nasurile noastre nu sunt ascutite si exista o curba in V intre nari care au permis ascendentilor de a „vedea” temperatura. Am pierdut in mare aceasta capacitate, dar putem inca sa simtim mult mai bine temperatura cu acest „organ”. Buzele noastre au forma ca a voastra (cele ale femeilor sunt putin mai mari decat ale masculilor) dar de o culoare maronie pala si dintii nostri sunt foarte mari si puternici si putini mai lungi si mai brusti in comparatie cu dintii vostri de mamifer dulce. Nu avem culori de par diferite cum iubiti voi (dar exista o traditie de culoare a parului pentru diferite varste) si culoarea originala este – ca a mea – un maro verzui. Parul nostru este prin urmare mai gros si mai puternic decat al vostru si creste mai lent. De altfel, capul este singura parte a corpului nostru unde avem par.

Corpul nostru, mainile si picioarele sunt asemanatoare in forma si categoric conforma marimii voastre, dar culoarea este diferita (verde bej, ca fata) si exista structuri ca scari pe picioarele superioare (pe genunchi) si brate (pe cot). Cele cinci degete ale noastre sunt putin mai lungi decat degetele umane si pielea noastra pe fata este neteda, deci nu avem linii ca voi ci o combinatie de o structura a pielii ca scara si puncte maronii (cele doua sexe au puncte pe fata) si nu avem amprente digitale ca voi. Daca-mi atingeti pielea, veti simti ca este mai neteda decat pielea voastra paroasa. Exista mici coarne transante deasupra celor doua parti. Unghiile sunt gri si in general mai lungi decat ale voastre. Vedeti ca punctele mele de atractie nu sunt atat de lungi si se rotunjesc la varf. Pentru ca sunt femeie. Masculii au puncte de atractie cu o marime de 5 sau 6 centimentri uneori.

Urmatoarea trasatura este foarte diferita de corpul vostru si face parte din originea noastra reptiliana: daca ma atingeti pe spate in partea de sus veti simti o linie osoasa dura traversandu-mi imbracamintea. Nu este coloana mea vertebrala ci o structura plata externa modelata foarte dificil de piele si tesatura care urmeaza exact coloana noastra vertebrala de la cap la sold. Exista un extrem de mare numar de nervi si mari vase sanguine in aceasta structura si in placi (care au in jur de 2- centimetri lungime si chiar atinse sunt sensibile, din acest motiv avem intotdeauna probleme de a ne aseza pe scaune cu un spate ca acest scaun). Scopul principal al acestor mici placi (alaturi de un rol in sexualitatea noastra) este simpla reglare a temperaturii corpului si daca ne asezam in lumina soarelui natural sau artificial, aceste placi devin mai pline de sange si vasele devin mai largi iar soarele este capabil de a ne incalzi sangele de reptiloid (care circula prin corp si prin placi) cu mai multe grade si asta ne da o mare placere.

Ce altceva este diferit de genul vostru? Oh, nu avem niciun buric, pentru ca suntem nascuti intr-un mod diferit cu nasterea voastra de mamifer. Celelalte diferente de genul vostru sunt minore si cred ca nu trebuie sa mentionez totul acum, pentru ca majoritatea dintre ele nu sunt vizibile daca purtam imbracaminte. Cand suntem in public si ca multi altii din specia mea purtam imbracaminte foarte larga si moale, usoara. V-am spus ca multe parti din corpurile noastre sunt sensibile la atins, in special micuta platosa din spate deci nu o atingem cu o imbracaminte stransa pentru ca ne poate rani. Barbatul si femeia poarta adesea acelasi gen de imbracaminte, dar culorile sunt diferite pentru sexe.

Natura nu era foarte amicala cu noi si nu stiam ca din 27 de sub specii 24 erau disparute in razboaiele primitive si in evolutie, pentru ca organismul si spiritul lor nu s-au dezvoltat destul pentru a supravietui si (ca motiv principal) nu erau capabile de a-si schimba temperatura sangelui in bunul sens daca climatul se schimbase.

La 50 de milioane de ani dupa razboi si dupa sfarsitul dinozaurilor, doar trei (acum la fel de tehnologic) specii reptiliene avansate au ramas pe aceasta planeta cu toate celelalte animale inferioare. Traversand selectia naturala si artificiala aceste trei specii au fost unite intr-o specie reptiliana si cu inventia manipularilor genetice, erau capabili de a elimina genele dedublate – inclinate in structura noastra genetica. Dupa istoria si credinta noastra era timpul cand gena noastra reptiliana definitiva – cum ma vedeti astazi – a fost creata prin folosirea geniului genetic. Era acum aproximativ 10 milioane de ani si evolutia noastra s-a oprit aproape in acest punct (au fost schimbari reale la nivelul inferior in toata aparenta noastra mai mult catre un umanoid si mamifer ca aparenta in timpul varstelor viitoare, dar nu ne-am divizat inca in sub specii). Vedeti, suntem intr-o veche cursa in raport cu genul vostru care a sarit in jur ca niste maimute mici, ca animalele in specii in timp ce noi am inventat tehnologia, am colonizat alte planete din acest sistem, am construit mari orase pe aceasta planeta (care au disparut fara vreo urma in trecerea timpului) si am construit propriile noastre gene in timp ce genele voastre sunt inca ale acelor animale.

Acum 10 milioane de ani micutele maimute au inceput sa creasca si au venit la baza copacilor pe pamant (inca o data din cauza schimbarii climatice, mai ales pe asa-zisul continent african). Dar au evoluat foarte lent cum este normal pentru un mamifer si nu ar fi aparut nimic extraordinar in gena voastra, nu am fi putut vorbi in casa mea moderna confortabila si dvs. ati fi stat in caverna voastra imbracat cu blanuri si incercand sa descoperiti secretele focului, sau ati fi stat probabil in una din gradinile noastre zoologice. Dar lucrurile s-au dezvoltat diferit si credeti acum ca sunteti „coroana creatiei” si va puteti aseza in casa moderna si trebuie sa ne ascundem acum si sa locuim sub lume si in regiuni indepartate. Acum aproximativ 1,5 milioane de ani, o alta specie straina a sosit in Lume (era surprinzator prima specie dupa mai mult de 60 milioane de ani. Ar fi cu atat mai surprinzator pentru voi daca ati sti cate specii diferite sunt astazi aici). Interesul acestor specii umanoide – le numiti „ilohim” astazi – nu era materia prima si cuprul, spre surpriza noastra erau umanoizii din maimuta nedezvoltata. In ciuda prezentei noastre pe aceasta planeta, strainii au hotarat de a „ajuta” maimutele pentru a evolua putin mai repede, servindu-i in viitor ca un fel de sclav in razboaiele viitoare. Destinul speciei voastre nu era intr-adevar important pentru noi, insa nu am iubit prezenta „ilohimilor” pe planeta noastra si nu le-a placut prezenta noastra pe noua „gradina zoologica galactica” planeta si deci a sase si a saptea voastra creatie era motivul unui razboi intre noi si ei. Puteti citi un exemplu in parte privind subiectul acestui razboi in cartea pe care o numiti „Biblia” intr-un mod foarte straniu de descriere. Adevaratul adevar este o foarte lunga si dificila istorie. Ar trebui sa continui?
– Nu, nu acum. Vreau sa notez despre istoria voastra si am intrebari.
– Va rog, intrebati-ma.

– Mai intai, manipulati o foarte mare scara a timpului. Spuneti ca stramosii nostri primitivi traiau cu dinozaurii, au supravietuit – cum l-ati numit – cataclismului artificial si au evoluat peste 40 de milioane de ani si ca evolutia voastra a fost completa acum 10 milioane de ani. Asta mi se pare foarte incredibil. Puteti sa-mi spuneti ceva despre asta?

Inteleg ca asta vi se pare absolut incredibil, pentru ca sunteti un tanar si obtinut prin manipularea genetica a speciilor. Orizontul vostru istoric se termina la o scara de numai cateva mii de ani si credeti ca este just. Dar nu este. Este imposibil. Spiritul vostru programat nu este capabil de a manipula atat de mari balante ale timpului, evident. Timpul nostru de evolutie poate sa para incredibil de lung pentru voi, insa este de fapt calea originala a naturii. Amintiti-va, primii vostri ascendenti din mamifer s-au dezvoltat cu dinozaurii si au supravietuit bombei ca si noi. Ei au evoluat lent milioane de ani si s-au divizat in mai multe specii si forme, unele mai mari, altele mai mici. Este evolutia corpului. Dar, privind subiectul spiritului si inteligentei lor? Erau animale simple. Mamiferele au evoluat de 150 de milioane de ani, dar numai in ultimii 2-3 milioane de ani erau capabile sa devina inteligente si rationale. Si in aceste mici existente de perioada v-au creat. Naturii? Ii trebuie 148 de milioane de ani pentru evolutia din animal ca mamifer, 2 milioane de ani pentru dezvoltarea (mai mult sau mai putin) a existentelor inteligente pe care le iubiti. Intrebati-va: credeti intr-adevar ca aceasta accelerare a evolutiei este naturala? Atunci specia voastra este mai ignoranta decat am crezut. Noi n-am evoluat rau dar voi…

– Mentionati multe fapte privind subiectul vechiului razboi intre straini acum 65 de milioane de ani. Asta s-a intamplat cu mult timp inainte ca genul vostru sa devina cu adevart inteligent. De ce stiti atat de multe lucruri privind subiectul acelui „prim razboi” si a subiectului evolutiei speciilor voastre?

– Este o intrebare buna si nu v-am explicat corect. Cunoasterea noastra privind subiectul primului razboi vine complet dintr-un obiect vechi care a fost gasit de arheologii nostri pe continentul vostru, acum 16.000 de ani, pe care azi il numiti America de Nord. Ei au gasit acolo o placa rotunda cu un diametru de aproximativ 47 din centimetri vostri. Placa a fost facuta dintr-un material magnetic necunoscut de noi si in interiorul placii exista o alta placa mai mica din cristal care a continut o cantitate de informatii enorma codata in structura moleculara a cristalului. Aceasta „placa de memorie” a fost deja fabricata acum 65 de milioane de ani de ultimul dintre supravietuitorii bombei din rasa umana de pe „Procyon” dar era complect intacta cand am gasit-o.

Oamenii nostri de stiinta erau capabili de a cifra mesajele si datele si deci noi am auzit pentru prima oara despre subiectul evenimentelor care au avut loc in trecutul indepartat si care a dus la disparitia dinozaurilor. Placa a continut descrieri detaliate ale doua specii (dar mai mult privind subiectul umanoizilor) si privind subiectul evenimentelor si armelor, inclusiv bomba de fuziune. Ea a continut de asemenea o descriere a animalelor si saurienilor de pe Terra, inclusiv speciile noastre ale stramosilor pre-inteligenti. Restul cunostintei noastre privind subiectul evolutiei noastre vine din schelete si din cifra cifrelor ADN-ului nostru. Vedeti, stim adevaratul adevar privind radacinile noastre de 16.000 ani. Inainte de asta, exista o idee mai religioasa a creatiei noastre.

– Ce s-a intamplat cu cele doua specii straina?
– Nu stim exact. Supravietuitorii umanoizi au murit pe Terra evident in anii de dupa bomba si altii din genul lor si reptilienii nu au mai revenit niciodata in Lume (dupa cate stim noi). Apropos de reptilienii straini, exista posibilitatea ca era fizic imposibil pentru ei de a reveni, pentru ca materia intre bule este uneori intr-o miscare rapida. Teoria curenta este ca cele doua specii au incetat de a mai exista timp de milioane de ani.
– Ati mentionat scheletele genului vostru. Cum este posibil ca oamenii nostri de stiinta nu au gasit nicio urma a stramosilor vostri daca traiti intr-adevar de atat de mult timp pe aceasta planeta? Am gasit multe schelete de dinozauri primitivi, dar niciuna a unei existente reptiliene avansate cu un craniu mai mare si creier si cu o mana cu un deget cum ne-ati declarat inainte.

– Da, aveti dreptate. Dar „marii” vostri oameni de stiinta nu au fost capabili de a reconstrui complet scheletele, pentru ca doreau sa reconstituie animale reptiliene, nu existente inteligente. Veti rade daca ati sti cate (in special mici) schelete sauriene in muzeele voastre sunt construite total rau din existente care nu au existat niciodata, pentru ca ati folosit multe oase care nu au apartinut cu adevarat ansamblului si uneori ati facut oase artificale daca lipsea ceva pentru ca aveati nevoie de a construi un „animal” saurian. Multi dintre oamenii vostri de stiinta sunt informati despre aceasta problema, dar nu o fac public, pentru ca nu pot sa o explice si reclama ca oasele chiar le lipseau si ca reconstituirea lor este justa. Multe oase de-ale noastre au fost utilizate pentru reconstituirea iguanodonului, de exemplu, mainile cu degetul vizibil (apare la un iguanodon intr-un muzeu si veti vedea ca am dreptate). Un om de stiinta din tara pe care voi o numiti Statele Unite a construit un schelet aproape corect al geniului nostru acum cativa ani, dar guvernul local (care este in parte informat de existenta noastra) i-a confiscat reconstituirea. Cum noi traim astazi aproape complet (si de mii de ani) sub lume, nu veti gasi toate cadravele sau scheletele noastre.

– Vorbiti uneori de orase clandestine si de lumina soarelui artificial. Inseamna ceva ca o „lume gaunoasa”. Exista un al doilea soare in interiorul planetei noastre?
– Credeti cumva ca va voi spune amplasamentul lor exact? Daca doriti sa gasiti o asemenea intrare, va trebui sa o cautati printre voi (dar va recomand sa nu o faceti). Cand am venit la suprafata acum patru zile, am folosit o intrare la aproximativ 300 de kilometri de aici in apropiere de un mare lac, dar ma indoiesc ca veti fi capabili de a o gasi (exista doar cateva intrari in aceasta parte a lumii, multe sunt mai la nord si est). Ca un mic sfat: daca sunteti intr-o caverna stramta sau intr-un tunel ori chiar in ceva care are aparentele unui put de mina artificial si cu cat mai adanc veti merge cu atat mai netezi vi se vor parea peretii si daca simtiti transmiterea incontinuu a aerului cald exceptional din profunzime sau daca auziti grabindu-se sunetul de rulare intr-o ventilatie sau put de ascensor, atunci cautati undeva un gen special de zid artificial si intrati in caverna pe o usa facuta din metal gri.

Daca veti fi capabili sa deschideti aceasta usa (dar ma indoiesc de asta) veti fi intr-o camera tehnica obisnuita rotunda cu sisteme de aerisire si ascensoare la adancime. Este probabil o intrare in lumea noastra. Daca atingeti acest punct va trebui sa stiti ca suntem acum definitiv informati de prezenta voastra. Aveti deja o mare problema daca ati intrat in camera rotunda, dar va trebui sa cautati unul din cele doua simboluri reptiliene pe ziduri. Daca nu exista aceste simboluri sau alte simboluri, sunteti probabil in cea mai mare problema pe care o puteti crede, pentru ca nu fiecare instalatie clandestina apartine genului nostru. Cateva sisteme noi de tunel sunt operate de curse din strainatate (incluzand curse ostile). Sfatul meu general: daca gasiti o instalatie clandestina straina, plecati cat de repede puteti.

– Ati mentionat mai devreme ca folositi numele „Lacerta” cand sunteti printre fiintele umane si ca iubiti probabil adevaratul soare de la suprafata planetei. Dar cum de puteti fi printre oameni? Nu ne semanati, deci oricine va vedea ca apartineti unei alte specii. De ce nimeni nu a vazut si descris o asemenea existenta daca traiti de la inceputul „creatiei” noastre cu noi pe aceeasi planeta? Puteti sa-mi explicati?

– In primul rand, genul meu a fost bineinteles vazut si a fost descris (si adorat) de multe ori in trecutul vostru primitiv, de exemplu in scrierile voastre religioase iubite, Biblia voastra crestina. Puteti gasi descrieri si chiar desene simple cu noi de asemenea in partea de sud a continentului american pe mai multe temple. Oamenii intelepti „asa-zisi” din India si din muntii asiatici au descris speciile noastre de multe ori in scrierile lor, precum si alti „oameni intelepti” de pe continentul african. Cred ca suntem speciile neumane cele mai mentionate (poate alaturi de „ilohimi”) din istoria voastra. Daca nu ma credeti, aruncati o privire in istoria voastra si veti vedea adevarul cuvintelor mele. „Marii” vostri oameni de stiinta au facut apel la credinta in noi, „superstitia” si „religie” si azi „oamenii inteligenti” au uitat prezenta noastra la suprafata in trecut. Specia noastra este chiar vazuta, intre altele, cateodata pe Terra astazi de martori umani in forma sa originala sau in intrarile noastre de la suprafata si in sistemele de tunele, dar din fericire voi si mass-media n-ati luat raportarile unor asemenea „nebuni” in serios (este bine pentru noi si este motivul pentru care le permitem acestor oameni de a ne vedea cum suntem adevarat). Unii din speciile mele sunt de asemenea in contact direct cu oamenii de stiinta umani si politicienii de la suprafata, dar este strict secret si nimeni din publicul vostru nu stie nimic (subiectul acestor adunari sunt in general razboiul viitor cu si intre speciile straine si asistenta noastra in acest razboi). Dar exista de asemenea o alta explicatie, de ce nu putem sa mergem printre voi si de ce voi nu sunteti capabili de a ne recunoaste: imitatia. Urmarirea poate sa va para inca si mai incredibila si sa va bulverseze chiar si pe voi, dar pentru ca m-ati intrebat va voi explica. V-am spus inainte ca avem capacitati mentale mai avansate decat speciile voastre si prin „mai avansate” inteleg ca suntem capabili de a folosi telepatia si telekinesia de la nasterea noastra cu siguranta (de fapt, mama si copilul nou-nascut comunica in general cu telepatie in timpul primelor luni) fara formare speciala cum aveti voi nevoie pentru a activa acele parti adormite ale creierului vostru. Structura creierului nostru este putin diferita si hipofiza noastra este mai mare si mai activa decat a voastra, mai ales cand suntem in lumina soarelui. Propriile noastre capacitati sunt foarte puternice in raport cu ale voastre, insa slabe in raport cu fortele „materializante” ale spiritului unor specii straine de pe aceasta planeta. Nu am fost niciodata foarte buna in aceste lucruri ale spiritului, dar avem toti aceste capacitati fundamentale si putem sa le utilizam, de exemplu pentru a ne proteja sau chiar pentru a ataca.

Cand suntem la suprafata si intalnim fiinte umane (chiar un mare grup dintre ei, asta nu face nicio diferenta. Toate spiritele voastre sunt ca un singur spirit) suntem capabili de a atinge spiritul lor, si de a le induce prin telepatie ordinul „Vedeti-ne ca pe unul de genul vostru” si spiritul uman slab va accepta acest ordin fara a-l refuza si ne vor vedea (in ciuda aparentei noastre reptiliene) ca fiinte umane, normale. Am facut-o de multe ori si voi, fiintele umane slabe ma vedeti in general ca o femeie bruneta atragatoare, pentru ca am creat aceasta imagine de imitatie „speciala” acum cativa ani in spiritul meu si pot sa o induc in spiritul vostru fara probleme. N-am avut nevoie la inceput decat de putin timp ca sa invat corect folosirea imitatiei, in schimb a lucrat aproape automatic si pot chiar sa merg prin grupul vostru chiar daca grupul vostru va recunoaste ceea ce sunt. Exista o schimbare simpla in constiinta voastra care a fost plasata acolo de „ilohim” cand au creat genul vostru si noi putem folosi asta pentru a va convinge ca vedeti fiinte umane cand ne priviti (de asemenea, si ceilalti straini folosesc aceasta schimbare).

Este mai usor decat credeti. Cand sunt adunari intre genul vostru si strainii care par sa va semene exact, acesti straini au utilizat aceasta schimbare si unele dintre adunarile voastre cu strainii masculi pot de asemenea sa fie explicate cu adunarile cu genul meu. Cand l-am intalnit pe E.F. prima oara, el m-a vazut de asemenea ca o femeie umana normala si-mi amintesc ca era foarte inspaimantat si bulversat cand i-am revelat adevarata mea aparenta.

– Este foarte inspaimantator. Puteti ucide cu aceste capacitati?
– Da, dar este interzis. Asta nu inseamna ca nu a fost facut in timpurile anterioare.
– Ambele sexe aveti aceste capacitati?
– Da.
– In ce priveste fotografiile, cum apareti pe ele?
– Voi aparea pe fotografii ca o existenta reptiliana, pentru ca nu pot sa am influenta asupra fotografiei sau aparatului foto. Daca el sau ea vor developa filmul si vor arata fotografia altora, ma vor vedea in forma mea originala. Este motivul pentru care este interzis genului nostru de a fi filmat sau fotografiat si trebuie sa evitam fiecare aparat foto de la suprafata (este foarte dificil si am fost filmati de cateva ori in trecut fara cunostinta noastra, mai ales de anumite guverne ale voastre si de agenti secreti).

– Ce alte ordine puteti induce in spiritele noastre? Ceva de genul „Serviti-ne” sau „Supuneti-va”?
– Este o intrebare stranie. Nu suntem dusmanul vostru (majoritatea dintre noi) deci de ce ar trebui sa facem asta? Raspund intrebarii dvs.: depinde de calitatea spiritului uman si de forta reptilei. Nu exista niciun „Serviti-ne” sau „Serveste-ma” ca schimbare in spiritul vostru, daca un asemenea ordin este mult mai dificil de indus. Daca spiritul uman si constiinta sunt slabe si inductorul reptilian este incercat in aceste lucruri si era cateva ore in soare inainte ca el sau ea incearca de a o face, atunci el ar putea lucra probabil pentru ceva timp. Exista invataturi secrete privind subiectul acestor lucruri, dar n-am invatat niciodata orice privind asta. Utilizez capacitatile mele fundamentale pentru imitare si pentru comunicarea cu propriul meu gen si uneori pentru alte lucruri private, insa nu le-am folosit niciodata pentru a vatama fiintele umane sau spiritul lor.

– O ultima intrebare: ati spus ca va puteti ascunde OZN-urile? Utilizati aceleasi capacitati de a face asta?
– Da, pe o baza tehnica. Exista un aparat puternic in interiorul fiecarei masinarii care este capabil de a trimite un semnal artificial spiritelor voastre pentru a va convinge, ca nu vedeti nimic altceva decat cerul sau ca vedeti un avion normal sau avioane in locul vaselor noastre. Este foarte des folosit, pentru ca evitam publicul uman cand ne instalam in atmosfera. Daca sunteti capabili de a ne vedea „OZN-urile” inseamna ca aparatul este acolo si ca cineva sau o defectiune l-a dezactivat dintr-un anume motiv. Asa-zisul efect de camuflare lucreaza si asupra fotografiilor. Dar de ce sa vrea cineva sa faca o fotografie cerului cand nu ar putea vedea nimic exceptional? Apropos, majoritatea punctelor de intrare la suprafata sunt apropiate de tunelele noastre si de asemenea ascunse cu un asemenea aparat si genul vostru va vedea in general doar ziduri normale in loc de usa. Este un motiv pentru care am zis ca nu veti fi capabili de a gasi o asemenea usa secreta spre lumea noastra (dar s-a intamplat de cateva ori in trecut).

– In spatele vostru exista si propriul nostru trecut. Ati mentionat ca „illohim” au creat rasa noastra umana. De unde au venit si cum ne-au privit? Ce s-a intamplat exact cand au sosit? Ei sunt „Dumnezeul” nostru?
– „Illohim” a venit din acest Univers, din sistemul solar pe care voi il numiti „Aldebaran” in hartile voastre. De obicei era o foarte mare specie umanoida, aveau parul blond si pielea foarte alba (au evitat lumina soarelui, pentru ca nu le facea bine la piele si la ochi. Era absolut incredibil pentru o specie ca noi care iubeste soarele).

La inceput au parut a fi foarte inteligenti si pasnici si noi am inceput mai mult sau mai putin o comunicare cu ei, dar mai tarziu si-au aratat adevaratele intentii si planuri: doreau sa faca maimutele sa evolueze intr-o noua specie si noi eram un factor nelinistitor pentru ei pe noua planeta zoologica. In primul rand, au luat vreo 10.000 sau poate chiar 20.000 din stramosii vostri si au lasat planeta pentru cateva sute de ani. Cand au revenit, i-au adus pe stramosii vostri (acum mai umani). Atunci au lasat inca o data Lumea pentru cateva mii de ani si pre-fiintele umane primitive au trait cu noi fara probleme majore (doar le era frica de avioane si de tehnologia noastra). „Illohim” le-a lucrat spiritul, creierul si structura corpului si acum ei erau capabili de a folosit uneltele si focul. „Illohim” a revenit de sapte ori in 23.000 de ani si a accelerat viteza de evolutie a unuia din genul vostru.

Trebuie sa intelegeti ca nu sunteti prima civilizatie umana de pe planeta. Primele fiinte umane avansate care traiau in acelasi timp cu tehnologia si cuvantul au existat pe aceasta planeta acum aproximativ 700.000 de ani (oamenii vostri de stiinta nu inteleg asta, pentru ca au gasit numai oase de pre-fiinte umane si cateva desene de caverna primitive care arata fiinte umane avansate si aparate zburatoare). Asta a avansat genetic specia umana care traia cu noi, dar ei au evitat de a avea contact cu genul meu, pentru ca „illohim”, profesorii i-au prevenit in scop mincinos ca suntem existente rele si ca-i mintim.

Dupa cateva secole strainii au decis sa dispara prima lor creatie si au accelerat evolutia unei a doua si mai buna serie de proba si asa mereu. Adevarul este civilizatia voastra umana moderna nu este prima de pe aceasta planeta Terra ci deja a saptea. Cladirile primei specii s-au pierdut, dar a cincea civilizatie a fost cea care a construit marile constructii triunghiulare pe care voi le numiti „piramidele egiptene” astazi acum aproximativ 75.000 de ani (egiptenii vostri tocmai au gasit aceste mari piramide vechi in nisip si au incercat, chiar fara succes, sa construiasca edificii asemanatoare) si a sasea civilizatie a fost cea care a construit orasele in ruine pe care le puteti gasi astazi sub mare in asa-zisa regiune Bimini acum circa 16.000 de ani.

Ultima creatie a celei de-a saptea specii – din seria voastra – a fost facuta chiar acum 8.500 de ani si este singura creatie de care va puteti aminti si la care se raporteaza scrierile voastre religioase. Contati pe arheologie si pe obiectele de palentologie care va arata un trecut rau si scurt, dar ar trebui sa stiti orice privind subiectul celor sase civilizatii de dinainte. Si daca gasiti evidente pentru existenta lor, o negati si interpretati rau faptele. In parte este o programare a spiritului vostru si in parte o ignoranta pura. V-as zice sa urmati doar subiectul creatiilor voastre, pentru ca cele sase specii umane anterioare sunt pierdute si in consecinta nu ar trebui sa va intereseze.

A existat un lung razboi intre noi si „illohim” si de asemenea intre anumite grupari de „illohim” intre ele-insele, pentru ca multi dintre ei aveau opinia ca crearea la nesfarsit a speciilor umane pe aceasta planeta nu are niciun adevarat sens. Ultimele batalii din acest razboi au fost duse in orbita si la suprafata acum 5.000 de ani. Strainii au folosit arme sonice pentru a distruge orasele noastre clandestine dar in schimb eram capabili de a distruge multe din instalatiile lor de la suprafata si baze din spatiu. Fiintele umane din seria voastra erau foarte inspaimantate cand au observat bataliile noastre si le-au scris in forma de mituri religioase (spiritul lor nu era capabil de a intelege asta). „Illohim” – care a parut ca „zeu” pentru a sasea si a saptea specie – le-a zis ca este un razboi intre bine si rau si ca ei sunt cei buni si noi suntem partea rea. Asta depinde cu siguranta de punctul de vedere. Era planeta noastra inainte ca ei sa fi sosit si inainte de a-si fi inceput proiectul de evolutie cu genul vostru. In opinia mea, era dreptul nostru de a lupta pentru planeta noastra.

Era exact acum 4.943 de ani – dupa scara timpului vostru – cand Elohim a lasat inca o data planeta pentru motive necunoscute (este o data foarte importanta pentru noi, pentru ca multi dintre istoricii nostri au numit-o o victorie). De fapt nu stim ce s-a intamplat exact. „Illohim” au plecat, au disparut fara vreo urma cu vasele lor si am gasit cea mai mare parte a instalatiilor lor de la suprafata distruse de ei. Fiintele umane erau pe cont propriu pentru a-si dezvolta civilizatia. Multi dintre noi am fost in contact cu unele triburi din sud ale speciei voastre in secolele viitoare si erau capabili de a-i convinge pe unii din ei ca nu suntem „Raul” pe care strainii au vrut sa-l creada.

Timp de 4.900 de ani pana astazi, multe alte specii straine au sosit pe planeta (unii au folosit vechea invatatura si v-a programat spiritul si inca o data s-a jucat de-a Dumnezeu pentru voi) dar „illohim” nu au mai revenit niciodata. Ei mai lasasera de asemenea planeta in trecut pentru o durata de cateva mii de ani, deci asteptam revenirea lor intr-o zi in viitor pentru a-si termina proiectul sau a disparut probabil cu a saptea specie, dar nu stim intr-adevar ce s-a intamplat cu ei. Civilizatia voastra curenta nu stie nimic despre subiectul adevaratei voastre origini, despre subiectul adevaratului vostru trecut, despre subiectul adevaratei voastre lumi si Univers si stiti foarte putin despre subiectul nostru si de trecutul nostru. Dusmanii vostri sunt deja aici si voi nu ne intelegeti. Deschideti-va ochii sau veti fi curand intr-o mare problema. Daca nu ati inteles nimic despre lucruri inainte sa vi le spun, atunci trebuie sa le credeti intr-adevar si sa vi le amintiti de acum inainte.

– De ce va ganditi ca nu va cred?
– Am o anume senzatie ca nu ma credeti, in afara de faptul ca m-am asezat aici in fata dvs. Tot ceea ce v-am spus in ultimele ore este adevarul absolut cu privire la lumea noastra.
– Cate specii straine sunt active in acest moment pe Terra?
– Dupa cate stim 14 specii: 11 din acest Univers, 2 dintr-o alta „bula” si 1 foarte avansata dintr-un plan foarte diferit. Nu-mi cereti nume, pentru ca aproape toate nu sunt pronuntabile pentru voi, opt dintre ele nu sunt de asemenea pronuntabile pentru noi. Majoritatea speciilor – mai ales cele avansate – va studiaza ca animale si nu sunt foarte periculoase pentru voi si pentru noi si lucram cu unii dintre ei, insa trei specii sunt ostile, inclusiv cea care era in contact cu unii din guvernele voastre si a schimbat tehnologia lor pentru cupru si alte lucruri importante si care v-a tradat genul. A fost si este un „razboi rece” intre doua dintre aceste curse ostile in timpul ultimilor 73 de ani si a treia specie a parut sa fie „invingatoare” in aceasta lupta inutila. Asteptam un razboi mai fierbinte intre ei si voi in viitorul apropiat (as zice in urmatorii 10 sau 20 de ani) si suntem nelinistiti privind subiectul acestei dezvoltari. De curand, au existat zvonuri privind subiectul unei noi a 15-a specii care a sosit pe Terra doar acum 3 sau 4 ani, insa nu stim nimic cu privire la intentiile lor si nu suntem in contact cu ei. Poate zvonurile sunt false.

– Ce vor strainii ostili?
– Mai multe materii prime, inclusiv cupru pentru tehnologia lor, apa voastra (sau mai bine zis hidrogenul din apa voastra care este o sursa de energie in fuziunea avansata tratata) si anumite elemente chimice din aerul vostru. Intre altele, doua din specii se intereseaza de asemenea de corpul vostru, de tesatura voastra umana si de sange, pentru ca propria lor structura genetica este defecta datorita unei proaste evolutii si radiatii (dupa cate stim) si au nevoie de sforile intacte ale genului vostru si chiar de animale pentru propria lor genetica, dar nu sunt cu adevart capabili de a repara complet defectele pentru ca ADN-ul lor si ADN-ul vostru nu sunt complet compatibile (propria mea specie este absolut incompatibila cu ei, deci nu sunt foarte interesati de noi) si incearca de a face rase incrucisate mai compatibile intre voi si ei prin folosirea fertilizarii artificiale si a uterelor artificiale.

Presupunem ca viitorul razboi va fi intre cele trei specii sau intre voi si una sau ori toate doua vor lupta pentru materia prima, hidrogen, aer si ADN.
– Si este motivul pentru „rapiri”?
– In parte, mai ales cand strainii au luat gustul oului si a spermei de la voi. Cateodata rapitorii apartin unei alte specii mai avansate si ei vor doar sa va studieze corpul si spiritul (care este mai interesant pentru unii dintre ei decat corpul vostru solid) cum ati studia voi un animal primitiv.

Cum am spus, trei specii straine sunt ostile si asta vrea sa spuna ca nu va iubeste destinul si cei care au fost „rapiti” de ei foarte rar vor reveni vii. Daca vreunul este capabil de a raporta despre subiectul unei rapiri, vrea sa spuna in opinia mea ca el sau ea nu au intalnit una din speciile agresive sau ca el sau ea sunt o fiinta umana foarte foarte norocoasa pentru ca traieste.”[1]

SURSE

1. http://www.enigme.ro/articole/articol/882/interviu-cu-o-reptiliana-partea-viii.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro