În 2003, în timpul Războiul din Irak, militarii americani au pătruns în Muzeul Național al Irakului și au furat mii de obiecte antice din perioada sumeriană, asiriană și babiloniană

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Muzeul National din Irak grav deteriorat de catre fortele SUA

In aprilie 2003, trupele americane se indreapta catre Muzeul National din Irak, aflat in Bagdad, unde plaseaza explozibili distrugand intrarea muzeului. Conform rapoartelor, care nu sunt foarte clare, se afirma ca ei continuau Operatiunea “Furtuna in Desert” de invazie a Irakului si a Kuweitului, operatiune care a fost conceputa de George W. Bush.


Soldatii americanii au preluat controlul asupra muzeului si… surpriza… mii de obiecte au fost furate de catre soldatii americani la ordinul lui George W. Bush si cele mai multe obiecte proveneau din perioada sumeriana, babiloniana si asiriana. Majoritatea acestor relicve faceau parte din istoria Sumerului, avand legatura cu reptilienii Anunnaki[1].

irrrr-3irrrr-151VRZ9QHYWL

Invazia Irakului a avut ca motiv principal, pe langa furarea petrolului, si distrugerea relicvelor in care apar reptilienii Anunnaki. De ce ? Pentru ca liderii mondiali in frunte cu familia Bush “nu sunt umani” (ca sa o citam pe Printesa Diana de Wales) Este foarte bine ca tablitele summeriene, aproape in totalitate, au fost salvate, la fel si statuietele in care sunt reprezentati cu fidelitate reptilienii.


Publicatia World Socialist Web Site[2] scria inca din anul 2003 despre cum s-a planuit distrugerea si furarea artefactelor sumeriene de catre soldatii americani. Muzeul din Irak a acuzat guvernul american ca a incalcat Conventia de la Haga, din 1954, cu privire la protectia artefactelor, comorilor pe timpul razboiului.

Muzeul din Irak raporteaza ca i-au fost furate aproximativ 80% din artefactele sumeriene care erau de importanta deosebita pentru cultura Irakului. In muzeu s-a aflat si Codul lui Hammurabi, poeme, informatii matematice, cosmologice o intreaga biblioteca informationala care pur si simplu a disparut. Aceasta urma sa fie cercetata de expertii in mitologie si istorie sumeriana. La data de 1 Martie 2015, Muzeul National din Irak a fost redeschis.

George W. Bush principalul vinovat

Aproape toti arheologii, istoricii din Bagdad au convenit ca singurul care este vinovat de toata distrugerea aceasta asupra comorilor istorice, arheologice ale poporului irakian este George W. Bush. Los Angeles Times informeaza ca multe astfel de comori disparute din muzeul din Bagdad au fost puse la vanzare pe piata neagra din America, deci de aici intelegem ca cei care le-au furat s-au asigurat ca vor ajunge in America spre vanzare ori spre distrugere. Este destul de interesant cum acestia s-au apucat sa distruga in special tablitele si statuietele in care apar “zeii-sarpe” atata de binecunoscuti in mitologia sumeriana.

Motivul esential este ca mitologia sumeriana expune istoria secreta a liniilor genealogice ale iluminatilor care au domnit in sumer, ulterior invadand continentul european, devenind marile case regale, iar conform Burkes Peerages, toti presedintii americani sint inruditi cu Casa Regala Britanica dar si cu Casa Regala Franceza a merovingienilor din secolul VII, cum ar fi Charlemagne (regele francilor).

Oamenii de stiinta sustin ca aparitia “oamenilor cianotici” au legatura cu evolutionismul. Exista o problema totusi. Rasa umana, nu putea sa evolueze in doar 1,8 milioane de ani, desi mincinosii se chinuie sa ne bage pe gat asta, pentru ca este nevoie de minim 10 milioane de ani pentru a aparea mutatii genetice in cadrul ADN-ului, asta sustinea si biologul Thomas Huxley, un expert in domeniu.

Cand sint intrebati oamenii de stiinta “cum a aparut factorul rhesus negativ?” acestia nu stiu sa raspunda, pentru ca s-a facut acum 30.000 de ani, in timp ce textele antice abunda de informatii si anume: hibridizarea oamenilor, exact cum spunea si Nicholas de Vere. Exact asa s-a desfasurat adevarata evolutie a speciei umane!

Reptilienii Anunnaki si originea Iluminatilor pe aceasta Planeta

“Programul de încrucişare genetică al reptilienilor a început prin crearea unui hibrid Anunnaki-uman (Adam?), acum 200.000-300.000 de ani. Personal, am convingerea că au existat şi alte rase extraterestre care au făcut experimente de încrucişare genetică cu oamenii, dând naştere marilor profeţi şi altor fiinţe excepţionale, dar mă voi concentra în continuare exclusiv asupra experimentelor grupului reptilian, singurul interesat să controleze şi să manipuleze destinul oamenilor.

Sangele Albastru

Acestea au fost locurile din care au invadat ei pământul după retragerea apelor. Ei sunt cei care au creat civilizaţiile avansate care au apărut „instantaneu” în câmpiile Sumerului, Egiptului, Babilonului şi în Valea Indului. Unul din centrele cele mai importante ale reptilienilor Anunnaki pare să fi fost situat în Munţii Caucaz, locaţie care va apărea în mod repetat în povestea noastră.

Am bănuiala că în această regiune s-a desfăşurat un program masiv de încrucişare genetică, probabil subteran, în urma căruia a rezultat un număr mare de copii cu sânge mixt. Una din caracteristicile particulare ale acestei regiuni este numărul foarte mare de oameni cu Rh negativ (adică cu sânge rhesus negativ).

De multe ori, copiii care au Rh negativ se învineţesc (albăstresc) imediat după naştere. De aici provine originea expresiei „cu sânge albastru” atribuită regalităţii şi aristocraţiei. Există o speculaţie care spune că sângele „albastru” (cu Rh negativ) atestă sorgintea marţiană, spre deosebire de sângele cu Rh pozitiv, care atestă o origine terestră. Majoritatea oamenilor care au Rh negativ sunt cei de rasă albă.

Reptilienii Anunnaki au modificat de doua ori in istoria umana ADN-ul oamenilor. Prima data acum 500000 de ani, iar apoi acum 30000 de ani! Ei sint cei care au facut ca specia umana sa evolueze brusc din maimuta in doar 2,5 milioane de ani!

În cartea lor, Geniul celor puţini, Christian şi Barbara O’Brien afirmă că dacă Anunnaki s-au încrucişat cu oamenii acum câteva sute de mii de ani, iar apoi din nou acum 30.000 de ani, rezultatul celei de-a doua încrucişări ar fi o structură genetică în proporţie de 75% Anunnaki şi 25% umană. Personal, înclin să cred că a mai existat o încrucişare mai recentă, după potopul provocat de Venus acum 7000 de ani.

Desigur, aceste linii genealogice trebuie să aibă o structură genetică încă şi mai înclinată către cea reptiliană. Din rândul acesteia fac parte familiile care conduc lumea la ora actuală şi ea este cea care le permite membrilor lor să îşi schimbe forma între reptile şi oameni, după cum doresc.

Între altele, aceşti oameni au capacitatea de a produce o stare hipnotică extrem de puternică, la fel ca un şarpe care îşi hipnotizează prada, şi cred că de aici se trage legenda „deochiului”. Aceasta este explicaţia reală a obsesiei faţă de păstrarea purităţii sângelui pe care o au familiile cu „sânge albastru” şi progeniturile lor.

Încă din cele mai vechi timpuri, moştenitorii familiilor cu sânge albastru nu au acceptat să se însoare decât cu surori vitrege şi cu vere, exact aşa cum procedau Anunnaki, conform Tăbliţelor Sumeriene. Se pare că gena cea mai importantă se transmite pe linie feminină; de aceea, alegerea partenerei de sex feminin a fost întotdeauna vitală pentru aceşti hibrizi.

Este foarte important faptul că linia genealogică a „regelui-şarpe” a apărut în Iran, căci aceasta este regiunea (împreună cu Kurdistanul, Armenia, Turcia şi Munţii Caucaz) din care s-au răspândit aceste linii regale în întreaga lume. Un rus, cunoscător din interior al Frăţiei, mi-a spus că a existat un vortex masiv, un fel de poartă interdimensională, în Munţii Caucaz, prin care au intrat în dimensiunea noastră aceşti extratereştri.

Această ipoteză ar explica foarte multe lucruri. Numele de Iran provine din mai vechiul Airy-ana sau Air-an, care înseamnă „Ţinutul Arienilor”. Chiar şi astăzi, în Kurdistan există două rase distincte, una măslinie, de înălţime medie şi cu ochi închişi la culoare, şi cealaltă mult mai înaltă, cu oameni albi, mulţi dintre ei cu ochi albaştri.

Deloc întâmplător, naziştii au considerat că aceste trăsături corespund „rasei superioare” sau „rasei stăpânilor”, căci cunoşteau conexiunea şi istoria reptilienilor. În cartea sa, Din cenuşa îngerilor, Andrew Collins prezintă dovezi copleşitoare care atestă faptul că Grădina Paradisului (Edenului) a existat în munţii înalţi din această regiune (Iran-Kurdistan), şi, după cum ştim, unul din personajele centrale ale legendei acestei grădini este şarpele. De altfel, iranienii îşi numeau regii Mar, care înseamnă „şarpe” în limba persană. Să existe oare o conexiune inclusiv între Mar-te şi şarpe?”[3]

Va recomandam sa cititi:

Poarta Stelară din Irak – unul dintre motivele pentru care SUA au atacat Irakul

SURSE

  1. Documentarul “Agenda Ascunsa”.
  2. http://www.wsws.org/en/articles/2003/04/muse-a16.html
  3. David Icke – “Secretul Suprem”, Editura Daksha, 2006.
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...