În 2010, un OZN a închis un aeroport în China

Distribuie!

„Mai multe avioane au fost nevoite să-şi schimbe rutele, iar un aeroport a fost închis temporar în China, din cauza apariţiei pe cer a unui OZN. Biroul de management al traficului aerian Hohhhot a confirmat apariţia pe radar a OZN-ului.

Potrivit ABC News, martorii au văzut o lumină puternică pe cer. Totul a durat aproximativ o oră, după care obiectul zburător a dispărut. Alerta a dus la închiderea temporară a aeroportului. Biroul de management al traficului aerian Hohhhot a confirmat apariţia pe radar a OZN-ului.


ozn-china-2010

In ultimele patru luni, au fost înregistrate opt astfel de apariţii pe cerul Chinei. In iulie, aeroportul internaţional Xiao Shan din Hong Kong a fost, de asemenea, închis, din cauza apariţiei pe cer a unui OZN.”[1]

SURSE


  1. http://jurnalul.ro/fun/un-ozn-a-inchis-un-aeroport-in-china-video-556668.html
  2. Foto: abcnews.com

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...