În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

Distribuie!by “În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51 Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X. Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X.


Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului Rece, dar încă folosit de Statele Unite.

În Statele Unite, CIA a recunoscut şi a numit, în sfârşit oficial, existenţa celebrei Area 51, cea mai cunoscută bază secretă din lume.


După decenii de negare pe faţă, guvernul american a recunoscut treptat existenţa enigmaticei regiuni – niciodată însă cu numele pe care îl ştia toată lumea.

Menţiunea se face acum într-o istorie necenzurată a faimoselor avioane spion ale Războiului Rece SR71 Blackbird şi U2, încă folosit de Statele Unite.

Mai mult, Area 51 apare în sfârşit sub acest nume pe o hartă oficială.

Este oferită şi o explicaţie pentru OZN-uri: U2-ul zbura la peste 18 mii de metri, chiar şi de două ori mai mult decât avioanele de linie – documentele declasificate afirmă că aşa se explică explozia de mărturii ale oamenilor care au văzut puncte luminoase pe cer.

Mai mult, documentele declasificate afirmă că faimosul proiect Blue Book, care colecta mărturii despre OZN-uri, era conceput tocmai ca să se afle în ce condiţii au putut fi văzute avioanele ultrasecrete şi cum s-ar putea evita acest lucru pe viitor.

Baza şi-a luat numele după ce în 1955 preşedintele Dwight David Eisenhower a aprobat adăugarea unei fâşii de pământ denumite topografic Zona 51 la complexul de testare din Nevada.”[1]

SURSE

  1. http://stiri.tvr.ro/cia-a-recunoscut-oficial-existenta-bazei-secrete-area-51-ce-se-spune-despre-ozn-uri_33917.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Epidemia de "gripă spaniolă" din 1918 a fost cauzată chiar de vaccinuri
Israelul se scufundă tot mai mult în tiranie
Austria: Protest al globaliștilor împotriva naționaliștilor
Jurnaliştii sunt cumpăraţi. Udo Ulfkotte, fost jurnalist german, dezvăluie amploarea manipulării opiniei publice prin mass-media ce este aservită serviciilor secrete, CIA, corporaţiilor şi instituţiilor globaliste
Comisia Europeană vrea cenzură pe online! Uniunea Europeană vrea "Corectitudine Politică" și bolșevism!
"Dronele Negre" ale Pentagonului folosite pentru spionaj și atacuri
Robert Kennedy Jr., discurs fabulos în fața protestatarilor din Berlin (30 august 2020)
Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Protocoalele de la Toronto și Noua Ordine Mondială
Misterul Zonei 51
Proiectul Looking Glass: Scopul acestui proiect este pe de o parte acela de a observa chiar şi cele mai fine distorsiuni temporale (chiar şi de ordinul milisecundelor) din trecut, iar pe de altă parte acela de a perfecţiona o tehnologie capabilă să „privească” în viitor la mai multe „scenarii” virtual posibile pentru a putea fi aleasă în momentul prezent linia temporală cea mai favorabilă pentru versiunea pe care cei aflaţi la putere o doresc
Istoria secretă – Naziștii, OZN-urile și Antarctica
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro