În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

by “În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51 Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X. Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X.


Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului Rece, dar încă folosit de Statele Unite.

În Statele Unite, CIA a recunoscut şi a numit, în sfârşit oficial, existenţa celebrei Area 51, cea mai cunoscută bază secretă din lume.


După decenii de negare pe faţă, guvernul american a recunoscut treptat existenţa enigmaticei regiuni – niciodată însă cu numele pe care îl ştia toată lumea.

Menţiunea se face acum într-o istorie necenzurată a faimoselor avioane spion ale Războiului Rece SR71 Blackbird şi U2, încă folosit de Statele Unite.

Mai mult, Area 51 apare în sfârşit sub acest nume pe o hartă oficială.

Este oferită şi o explicaţie pentru OZN-uri: U2-ul zbura la peste 18 mii de metri, chiar şi de două ori mai mult decât avioanele de linie – documentele declasificate afirmă că aşa se explică explozia de mărturii ale oamenilor care au văzut puncte luminoase pe cer.

Mai mult, documentele declasificate afirmă că faimosul proiect Blue Book, care colecta mărturii despre OZN-uri, era conceput tocmai ca să se afle în ce condiţii au putut fi văzute avioanele ultrasecrete şi cum s-ar putea evita acest lucru pe viitor.

Baza şi-a luat numele după ce în 1955 preşedintele Dwight David Eisenhower a aprobat adăugarea unei fâşii de pământ denumite topografic Zona 51 la complexul de testare din Nevada.”[1]

SURSE

  1. http://stiri.tvr.ro/cia-a-recunoscut-oficial-existenta-bazei-secrete-area-51-ce-se-spune-despre-ozn-uri_33917.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Polonia se revoltă și anunță că va bloca sancțiunile Uniunii Europene împotriva Ungariei
Vanessa Beeley, reporter britanic, susține că americanii îi finanțează pe teroriștii ISIS pentru a-l înlătura de la putere pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Oamenii sunt cele mai violente viețuitoare de pe planetă
Operațiunea Mockingbird sau controlul guvernului asupra media
Aproape 1.000 de persoane au fost ucise anul trecut de polițiștii americani prin împușcare
Ungaria l-a expulzat pe ambasadorul olandez! Ungaria nu acceptă insultele unui ambasador globalist! Aceasta este demnitatea națională!
Facebook se transforma in curand intr-un sistem de spionare ambientala ! O aplicatie periculoasa pentru telefoanele smartphone creata de Facebook !
S-a luptat armata americană, în 1947, cu OZN-urile care protejau baza nazistă din Antarctica?
12 experți cunoscuți se exprimă împotriva isteriei în cazul coronavirusului Covid-19. Dr. Sucharit Bkakdi (Germania): Măsurile guvernului împotriva Covid-19 sunt grotești, absurde și foarte periculoase
Ministerul Educaţiei din SUA favorizează minoritățile sexuale interzicând profesorilor să mai numească elevii din licee "băieți și fete"
În SUA a fost descoperită o superbacterie rezistentă la toate antibioticele cunoscute
Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro