În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

by “În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51 Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X. Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X.


Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului Rece, dar încă folosit de Statele Unite.

În Statele Unite, CIA a recunoscut şi a numit, în sfârşit oficial, existenţa celebrei Area 51, cea mai cunoscută bază secretă din lume.


După decenii de negare pe faţă, guvernul american a recunoscut treptat existenţa enigmaticei regiuni – niciodată însă cu numele pe care îl ştia toată lumea.

Menţiunea se face acum într-o istorie necenzurată a faimoselor avioane spion ale Războiului Rece SR71 Blackbird şi U2, încă folosit de Statele Unite.

Mai mult, Area 51 apare în sfârşit sub acest nume pe o hartă oficială.

Este oferită şi o explicaţie pentru OZN-uri: U2-ul zbura la peste 18 mii de metri, chiar şi de două ori mai mult decât avioanele de linie – documentele declasificate afirmă că aşa se explică explozia de mărturii ale oamenilor care au văzut puncte luminoase pe cer.

Mai mult, documentele declasificate afirmă că faimosul proiect Blue Book, care colecta mărturii despre OZN-uri, era conceput tocmai ca să se afle în ce condiţii au putut fi văzute avioanele ultrasecrete şi cum s-ar putea evita acest lucru pe viitor.

Baza şi-a luat numele după ce în 1955 preşedintele Dwight David Eisenhower a aprobat adăugarea unei fâşii de pământ denumite topografic Zona 51 la complexul de testare din Nevada.”[1]

SURSE

  1. http://stiri.tvr.ro/cia-a-recunoscut-oficial-existenta-bazei-secrete-area-51-ce-se-spune-despre-ozn-uri_33917.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Siriei, Bashar al-Assad: "Liderii occidentali sprijină grupările teroriste din Siria"
Felul în care suntem mințiți și manipulați de mass-media în fiecare zi
Wesley Clark - fostul comandant al NATO, care a vrut sa declanseze cel de-al Treilea Razboi Mondial, dorind sa-i atace pe rusi ! El este si criminal de razboi !
China il acuza pe George Soros ca doreste sa le distruga economia
Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !
Băncile, Sistemul Monetar Internațional, Rezerva Fracționară, dobânda și sclavia monetară a oamenilor
Sângele albastru - Rh negativ, reptilienii Anunnaki și originea extraterestră
Vladimir Putin: "Haideți să nu uităm că SUA este singura țară din lume, care a folosit vreodată armament atomic. Și a făcut-o împotriva unei țări ne-atomice. Împotriva Japoniei. Oare am șters asta din memorie?"
Piramida Iluminatilor - cele zece structuri prin care se manipuleaza oamenii ! Pe acestea se bazeaza actuala societate "democrata" a capitalismului !
Poluarea electromagnetică. Surse de poluare electromagnetică. Cum putem verifica nivelul radiaţiilor electromagnetice? Cum ne putem proteja împotriva poluării electromagnetice?
Gary Webb, jurnalist american, asasinat de către CIA, după ce a arătat că CIA făcea trafic de droguri
William S. Lind, Andrei Dîrlău, Irina Bazon - "Corectitudinea politică: "religia" marxistă a Noii Ordini Mondiale"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro