În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

by “În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51 Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X. Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51

Zona a mai apărut în documentele oficiale, dar niciodată sub numele care a făcut-o faimoasă în sute de cărţi, filme şi seriale ca Dosarele X.


Menţiunea se face într-o istorie necenzurată a faimosului avion spion U2, dezvoltat în timpul Războiului Rece, dar încă folosit de Statele Unite.

În Statele Unite, CIA a recunoscut şi a numit, în sfârşit oficial, existenţa celebrei Area 51, cea mai cunoscută bază secretă din lume.


După decenii de negare pe faţă, guvernul american a recunoscut treptat existenţa enigmaticei regiuni – niciodată însă cu numele pe care îl ştia toată lumea.

Menţiunea se face acum într-o istorie necenzurată a faimoselor avioane spion ale Războiului Rece SR71 Blackbird şi U2, încă folosit de Statele Unite.

Mai mult, Area 51 apare în sfârşit sub acest nume pe o hartă oficială.

Este oferită şi o explicaţie pentru OZN-uri: U2-ul zbura la peste 18 mii de metri, chiar şi de două ori mai mult decât avioanele de linie – documentele declasificate afirmă că aşa se explică explozia de mărturii ale oamenilor care au văzut puncte luminoase pe cer.

Mai mult, documentele declasificate afirmă că faimosul proiect Blue Book, care colecta mărturii despre OZN-uri, era conceput tocmai ca să se afle în ce condiţii au putut fi văzute avioanele ultrasecrete şi cum s-ar putea evita acest lucru pe viitor.

Baza şi-a luat numele după ce în 1955 preşedintele Dwight David Eisenhower a aprobat adăugarea unei fâşii de pământ denumite topografic Zona 51 la complexul de testare din Nevada.”[1]

SURSE

  1. http://stiri.tvr.ro/cia-a-recunoscut-oficial-existenta-bazei-secrete-area-51-ce-se-spune-despre-ozn-uri_33917.html
  2. Foto: Internet

Citiți și...

Conspiratia TTIP, BIT, CETA si NAFTA: Corporatiile din SUA-UE vor fi deasupra intereselor oamenilor ! Un adevarat paienjenis al Iluminatilor, prin care doresc sa instaureze Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Amenințările SUA la adresa Rusiei cu acțiuni teroriste
Surogația – exploatare a femeilor și trafic cu ființe umane. Cuplurile de același sex, principalii beneficiari ai tranzacțiilor cu copii. Unde sunt Drepturile Copiilor?
Vladimir Volkoff - Tratat de dezinformare
Un agent israelian retras, specializat în contrainformații, afirmă că turnurile WTC au fost prăbușite prin detonarea de dispozitive nucleare W-54
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt "naziști"! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept "naziști"!
Australia - Acces la festival tech pe bază de cip implantat
"Încălzirea Globală" este o mascaradă politică
Poliția germană a reținut “refugiați” sirieni care planificau atentate teroriste
SUA şi Israel încearcă să împiedice publicarea unei “liste negre” a ONU privind coloniile evreieşti
Angela Merkel recunoaște că în Germania sunt ”zone interzise” în urma sosirii valurilor de imigranți
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro