În 2016, Administrația Obama a detonat cel puțin 26 mii de bombe în șapte țări ale lumii în ultimul an al mandatului

by “În ultimul an, Statele Unite sub administraţia Obama au detonat 26.171 de bombe în 7 ţări, relatează Council on Foreign Relations. Din totalul de 30.743 bombe câte au fost folosite de coaliţia internaţională antiteroristă, Statele Unite ale Americii au oferit 24.287 de bombe, adică 79% din total. Această estimare […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“În ultimul an, Statele Unite sub administraţia Obama au detonat 26.171 de bombe în 7 ţări, relatează Council on Foreign Relations.

Din totalul de 30.743 bombe câte au fost folosite de coaliţia internaţională antiteroristă, Statele Unite ale Americii au oferit 24.287 de bombe, adică 79% din total.


Această estimare este însă mică având în vedere datele privind loviturile aeriene în Pakistan, Yemen, Somalia și Libia. Potrivit definiţiei Pentagonului, o singură lovitură poate implica lansarea mai multor bombe. În 2016, Statele Unite ale Americii au lansat cu 3.027 mai multe bombe decât în ​​2015.

Cele mai multe bombe (24.287) au fost folosite în Irak și Siria. În 2016, Statele Unite au efectuat aproximativ 79% (5.904) din loviturile aeriene ale coaliţiei antiteroriste în Irak și Siria, care împreună totalizează 7.473 de bombe folosite.


Mai exact, pentru fiecare ţară în parte bombardată de coaliţia internaţională antiteroristă, SUA au contribuit cu 49,8% din totalul bombelor (sau 2,941 de lovituri aeriene) lansate în Irak, și cu 50,2% (sau 2,963 de lovituri aeriene) în Siria.

Prin urmare, numărul bombelor folosite în Irak şi Siria a fost aproape identic în 2016: 12.095 de bombe folosite în Irak şi 12.192 în Siria. Conform statisticilor, în Irak, Statele Unite ale Americii au efectuat aproximativ 67% din loviturile aeriene, iar în Siria 96% din atacuri au fost efectuate de SUA.

În anul 2009, Barack Obama a primit premiul Nobel pentru Pace „pentru eforturile extraordinare de îndreptare a diplomației mondiale și a cooperării între popoare”.”[1]

SURSE

  1. http://ro.sputnik.md/International/20170108/10680656/obama-bombe-2016.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Erdogan ordonă retragerea militarilor turci de la un exercițiu NATO
666 – Numărul Fiarei! Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria!
Supravegherea în masă şi modelarea comportamentului în era digitală. Ce se mai poate face?
O istorie a Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial - planul Iluminatilor pentru intreaga lume
O nouă eră de supraveghere în masă ia naștere în Europa
Ontario, Canada: S-a votat legea TOTALITARĂ prin care statul îți poate lua copiii dacă ești împotriva ideologiei LGBT. Părinții nu mai pot interveni în alegerile pe care le fac proprii copii
Dictatura minorităților în Germania: Comunitățile de migranți cer demisia ministrului de Interne
Legea Logan - legea care interzice politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din alte tari! Legea presupune arestarea celor care fac asta! Membri Grupului Masonic Bilderberg au incalcat dintotdeauna aceasta lege!
Presa de la Washington: "Rusii ar putea sa invadeze Europa in septembrie. Cum ar trebui sa reactioneze SUA?" Presa globaliștilor din SUA difuzează știri false cu privire la Rusia!
Distrugerea rapidă a Europei prin migraţia ce a fost dictată de globalişti
Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, 26 august 2002: "Nu există nici o îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nici o îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră"
„Minunata lume nouă” a terorii – Devine ilegal să fii persoană fără adăpost în America. Oamenii străzii sunt amendați și condamnați la închisoare iar cei care încearcă să îi hrănească sunt pedepsiți aspru
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro