În 2020, în România, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19. Covid-19 o fraudă națională și globală

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, spune ca, in 2020, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19 (r3media.ro)

“Ministrul Sănătății a prezentat o analiză a deceselor pentru cele două coduri raportate de spitale, deces confirmat Covid și deces suspect Covid.


„Aceste date sunt raportate de spitale către INSP şi arată că pentru anul 2020 s-au raportat 26.106 decese, din care 227 cu diagnostic principal COVID-19 şi 25.875 cu diagnostic secundar. Referitor la cele 25.875 de decese cu diagnostic secundar COVID, situaţia se prezintă astfel: 19.698 au diagnostic secundar cu codul U071 – deces confirmat COVID şi 6.181 decese au diagnostic secundar U072 – deces suspect COVID”, a explicat Ioana Mihăilă.” (r3media.ro)

Covid-19 – o frauda nationala si globala


“Mortii de Covid” fara autopsie reprezinta o frauda nationala si globala! Fara autopsie, nu poti sa cunosti cauza decesului. La scurt timp dupa ce a declarat pandemie, Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut tuturor statelor sa nu faca autopsi, sub pretextul ca “virusul ucigas” o sa-i atace si pe medicii legisti.

Au existat oameni care chiar au crezut aceasta prostie. In aprilie 2020, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a emis un ordin prin care a interzis autopsiile si tot el a cerut, oficial, ca persoanele testate pozitiv cu testele RT-PCR (care la 20 de cicluri de amplificare da un rezultat fals pozitiv de 90%, potrivit Revistei “The Lancet”), care au murit, sa fie trecute la “decese de covid”. Si asa a pornit frauda nationala a “mortilor de Covid”. Prezentarea numarului de “morti de covid” fara autopsie, zi de zi, la TV si in presa scrisa (cea care a primit 160 milioane de euro de la Guvern) a avut ca scop panicarea oamenilor.

Sa nu uitam toate acele mesaje false prin care oamenii au fost panicati cu privire la “virusul ucigas”, despre care aflam ca are o rata de vindecare de 99,98%. Toate aceste stiri false guvernamentale au condus la anularea drepturilor si libertatilor (impunerea de restrictii ilegale, neconstitutionale) si la campania de vaccinare cu niste vaccinuri experimentale, care dau efecte adverse (vatamari si decese).

Politicienii, mass-media si “medicii eroi din linia intai” au facut o alianta si ne-au mintit cu totii, la unison, cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de covid” fara autopsie, restrictii, masti, distantare.

A fost o avalansa de minciuni care au ucis oameni, spitalele fiind inchise, desi spitalele au fost in mare parte goale, asa cum ne arata diverse anchete facute de jurnalisti independenti, dar si mass-media. Scenariul pe care l-am vazut si trait cu totii s-a desfasurat aproape peste tot in lume.

Covid-19 este o frauda globala care se bazeaza pe testele RT-PCR fals pozitive si pe “mortii de Covid” fara autopsie. “Virusul ucigas” are o rata de vindecare de 99,98% pentru tineri. Covid-19 este o creatie a globalistilor pentru a impune Marea Resetare/Agenda 21-2030/Noua Ordine Mondiala.

Au mintit oamenii cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de Covid” fara autopsie, masti, distantare si vaccinuri. Au platit mass-media, politicieni si medici pentru a transmite informatii false catre oameni. Oamenii de stiinta si medicii adevarati au inceput sa demoleze minciunile spuse in “Era Covid”.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

14 mai 2021

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un document ajuns în presa din Austria pe tema coronavirus arată că guvernul ar fi agravat deliberat frica în rândul populației
Multinaţionalele din România sunt ineficiente pentru economie! Cum fraudează corporaţiile țara noastră?
Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă "democrația" în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam...
Folosești expresia „Comunitatea LGBT”? DISCRIMINEZI! Află ce înseamnă LGBTTTPQQAI+. Sâmbătă are loc la București Marșul Diversității
#Rezistenții, Klaus Iohannis, SUA și UE fac scut în jurul "penalei" Laura Codruța Kovesi
Vă mai îndoiți de faptul că există o ocultă compusă din magistrați, jurnaliști și organizații civice care, deși pretind că apără statul de drept ori sprijină anticorupția, au de fapt alte interese?
100 de ani de la "gripa spaniolă"! "Gripa spaniolă" a fost cauzată de vaccinuri! "Gripa spaniolă" – o istorie interzisă!
Roexit: România trebuie să iasă din UE pentru a redeveni o țară suverană și puternică!
Misterioasa Zona 51, proiectul secret al SUA. Bob Lazar: "Am lucrat la o farfurie zburătoare și am văzut un extraterestru"
Proiectul MK Ultra: Planul CIA de a controla mintea oamenilor. Dezvăluiri ascunse zeci de ani
Crimele de război comise de Statele Unite pe care Coreea de Nord nu le poate uita
Președintele Sudanului susține că SUA (CIA) și Israel (MOSSAD) finanțează ISIS și Boko Haram
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...