În 2020, în România, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19. Covid-19 o fraudă națională și globală

Distribuie!by Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, spune ca, in 2020, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19 (r3media.ro) “Ministrul Sănătății a prezentat o analiză a deceselor pentru cele două coduri raportate de spitale, deces confirmat Covid și deces suspect Covid. „Aceste date sunt raportate de spitale către INSP […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, spune ca, in 2020, doar 227 de oameni au murit cu diagnostic principal Covid-19 (r3media.ro)

“Ministrul Sănătății a prezentat o analiză a deceselor pentru cele două coduri raportate de spitale, deces confirmat Covid și deces suspect Covid.


„Aceste date sunt raportate de spitale către INSP şi arată că pentru anul 2020 s-au raportat 26.106 decese, din care 227 cu diagnostic principal COVID-19 şi 25.875 cu diagnostic secundar. Referitor la cele 25.875 de decese cu diagnostic secundar COVID, situaţia se prezintă astfel: 19.698 au diagnostic secundar cu codul U071 – deces confirmat COVID şi 6.181 decese au diagnostic secundar U072 – deces suspect COVID”, a explicat Ioana Mihăilă.” (r3media.ro)

Covid-19 – o frauda nationala si globala


“Mortii de Covid” fara autopsie reprezinta o frauda nationala si globala! Fara autopsie, nu poti sa cunosti cauza decesului. La scurt timp dupa ce a declarat pandemie, Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut tuturor statelor sa nu faca autopsi, sub pretextul ca “virusul ucigas” o sa-i atace si pe medicii legisti.

Au existat oameni care chiar au crezut aceasta prostie. In aprilie 2020, Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a emis un ordin prin care a interzis autopsiile si tot el a cerut, oficial, ca persoanele testate pozitiv cu testele RT-PCR (care la 20 de cicluri de amplificare da un rezultat fals pozitiv de 90%, potrivit Revistei “The Lancet”), care au murit, sa fie trecute la “decese de covid”. Si asa a pornit frauda nationala a “mortilor de Covid”. Prezentarea numarului de “morti de covid” fara autopsie, zi de zi, la TV si in presa scrisa (cea care a primit 160 milioane de euro de la Guvern) a avut ca scop panicarea oamenilor.

Sa nu uitam toate acele mesaje false prin care oamenii au fost panicati cu privire la “virusul ucigas”, despre care aflam ca are o rata de vindecare de 99,98%. Toate aceste stiri false guvernamentale au condus la anularea drepturilor si libertatilor (impunerea de restrictii ilegale, neconstitutionale) si la campania de vaccinare cu niste vaccinuri experimentale, care dau efecte adverse (vatamari si decese).

Politicienii, mass-media si “medicii eroi din linia intai” au facut o alianta si ne-au mintit cu totii, la unison, cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de covid” fara autopsie, restrictii, masti, distantare.

A fost o avalansa de minciuni care au ucis oameni, spitalele fiind inchise, desi spitalele au fost in mare parte goale, asa cum ne arata diverse anchete facute de jurnalisti independenti, dar si mass-media. Scenariul pe care l-am vazut si trait cu totii s-a desfasurat aproape peste tot in lume.

Covid-19 este o frauda globala care se bazeaza pe testele RT-PCR fals pozitive si pe “mortii de Covid” fara autopsie. “Virusul ucigas” are o rata de vindecare de 99,98% pentru tineri. Covid-19 este o creatie a globalistilor pentru a impune Marea Resetare/Agenda 21-2030/Noua Ordine Mondiala.

Au mintit oamenii cu privire la “virusul ucigas”, testele RT-PCR, “mortii de Covid” fara autopsie, masti, distantare si vaccinuri. Au platit mass-media, politicieni si medici pentru a transmite informatii false catre oameni. Oamenii de stiinta si medicii adevarati au inceput sa demoleze minciunile spuse in “Era Covid”.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

14 mai 2021

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Anglia vrea să schimbe regulile privind donarea de organe. Mai exact, oficialii vor să afle dacă opinia publică este de acord sau nu cu eliminarea acordului prealabil pentru donarea organelor celui aflat în moartea cerebrală
George Soros nu se retrage din România! George Soros va conduce România în continuare, din umbră!
Operațiunea Mockingbird sau controlul guvernului asupra media
Rusia: "SUA simuleaza operatiunile militare contra retelei teroriste ISIS!"
CIA, tehnologia MK-Ultra și controlul minții: MK-Ultra şi numeroase subprograme ale sale extrem de sofisticate au fost secretizate, transformate în programe „negre”
Succesul Suediei demontează teoriile celor care susțin carantina și purtarea măștilor
La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța "pierderea" a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva...
Președintele Germaniei: „Anonimatul pe Internet ar trebui să fie interzis.” Germania a adoptat un proiect de lege ce obligă site-urile să șteargă anumite comentarii, dar și să dezvăluie instanțelor identitatea celor care postează
Creditul ca instrument de înrobire a omenirii
Guvernul a decis: Românii care nu vor dori să aibă carte electronică cu cip integrat vor putea refuza. Cărțile de identitate cu cip pot fi sparte de hackeri, iar identitatea poate fi furată!
"Asaltul final a lui Satan", un deputat maghiar denunță sever „planul lui Soros”
Antisemitismul - arma politică a evreilor sioniști pe care aceștia o folosesc împotriva celor care critică sionismul și Israelul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.