În anul 1968, Securitatea din România a deschis Biroul de Investigaţii a Fenomenelor OZN, organizaţie strict secretă, care să analizeze numeroasele incidente OZN, care au avut loc în această ţară

Distribuie!

„Un ofiter roman rupe tacerea in privinta OZN-urilor!

În anul 1968, Securitatea din România a deschis Biroul de Investigaţii a Fenomenelor OZN, organizaţie strict secretă care să analizeze numeroasele incidente OZN care au avut loc în această ţară. BIFO a acţionat şi după Revoluţia din 1989. Iar acest interviu cu unii dintre membrii săi activi a apărut în urmă cu doar câteva săptămâni în Statele Unite, la News TV.


-De când activaţi în serviciul BIFO?
-Am fost cooptat de Serviciul de Securitate în 1972. Iar de atunci am activat numai în cadrul acestui serviciu.

-Aţi avut parte de vreo întâlnire de gradul III? Aţi văzut vreun OZN de aproape?
-De mai multe ori de cât şi-ar putea imagina cineva. Nu numai că există, dar sunt aici, printre noi, încă din cele mai vechi timpuri. Nu trebuie decât să vă uitaţi la urmele lăsate de ei, în timp. Cine v-aţi imaginat că este, reprezentat în costum de astronaut, în picturile rupestre? Şi sunt vechi, de 20.000 de ani. Cine credeţi că a lăsat urme de glonţ în fosile vechi de peste 100.000 de ani? Şi asta sunt doar câteva exemple.


-Aţi reuşit să atingeţi vreunul? Aţi comunicat cu astfel de entităţi extraterestre?
-Nu. Dar există convingerea că în timpul Războiului Rece, specialiştii ruşi şi americani au capturat câţiva omuleţi. Este vorba de Cazul Roswell din Statele Unite şi un caz din URSS. Nu v-a surprins niciodată experienţa tehnică avansată a celor două ţări?

-Vreţi să spuneţi că, în prezent, folosim tehnologie extraterestră?
-Bineînţeles, mi se pare normal!
-Şi care sunt intenţiile acestor entităţi?
-Încet, din ce în ce mai mult folosim invenţiile lor. Avem şi noi nevoie de acelaşi lucru pe care îl caută ei pe Terra- metalele rare. Din punctul acesta de vedere, planeta noastră este privilegiată. Nu trebuie să spun că numai în România există varietăţi de metale rare şi fosile neexploatate. Acesta este şi motivul pentru care, în ţara noastră, au fost înregistrate peste 20.000 de fenomene OZN, în patru decenii. Şi asta este o cifră mică faţă de restul lumii.

-Aţi decis să rupeţi tăcerea urmând exemplul serviciilor similare din restul lumii- Statele Unite, Franţa, Marea Britanie, Brazilia, Suedia. Ce v-a convins să faceţi acest lucru?
-Nu este întâmplător că toate aceste desecretizări vin într-un moment în care numărul fenomenelor OZN a crescut de câteva zeci sau sute de ori faţă de deceniile trecute. Ceva important este pe cale să se întâmple. Evident, există presiuni foarte puternice pentru ca astfel de lucruri să nu fie cunoscute. Cel puţin mie mi se pare că este mai bine ca oamenii să ştie adevărul.

-Şi cum veţi face acest lucru?
-Încercăm, de ceva vreme, să dăm publicităţii cele mai importante dosare ale noastre. Există o întreagă istorie paralelă faţă de cea oficială. Ne-am lovit de multe refuzuri şi chiar am fost ameninţaţi, uneori. Un grup foarte bine informat încearcă să ascundă adevărul. Din fericire, există o publicaţie destinată celor din eşalonul doi, cei care nu sunt implicaţi direct în activitate, care va prelua o parte a dosarelor noastre. Din motive lesne de înţeles, nu-i pot face public numele.

-Spuneaţi că un eveniment important este pe cale să se întâmple. Despre ce este vorba?
-Sutântem convinşi că extratereştrii nu vor mai răspunde de binele oamenilor şi că vor apărea în faţa lor, cât de curând. Atunci, întreaga noastră istorie va trebui rescrisă. Ceea ce nu ştim sigur este adevărata natură a intenţiilor acestor entităţi. Nu ştim dacă aceştia vor fi paşnici sau agresivi. Important este ca noi să fim pregătiţi pentru orice situaţie.

-Cât de expuşi suntem în faţa unei ameninţări?
-Probabil că o să vă mire această informaţie, dar nu suntem chiar nişte neajutoraţi în faţa lor. De ani de zile, Serviciile Secrete Internaţionale sunt pregătite pentru orice situaţie posibilă. A existat şi există încă un schimb de curent de informaţii şi de tehnologie. Dacă oamenii nu ar fi fost atât de rezistenţi, cu siguranţă că nu ar mai fi fost aici, de foarte multă vreme.

-Să revenim la situaţia din România. spuneaţi că au existat extrem de multe fenomene OZN.
-Bineînţeles, dar nu numai în România. dacă aţi fi urmărit atent ştirile, aţi fi văzut că o concentraţie mare de astfel de fenomene are loc, deja, în aglomerările urbane. Aţi auzit, probabil, de ceea ce s-a întâmplat în China în urmă cu doar o lună, atunci când un aeroport a fost blocat de un OZN care s-a aflat în văzul a mii de martori. Apoi s-a mai întâmplat în Texas, în New York, Marea Britanie. Ştiţi ce s-a întâmplat şi în Norvegia, anul acesta?

-Vă referiţi la acea spirală luminoasă care a apărut pe cer, în timpul nopţii?
-Exact!
-Parcă era vorba de un test militar al Armatei Ruse?
-Haideţi să fim serioşi! Ce ţări efectuează astfel de teste în afara propriilor graniţe? A fost doar o informaţie aruncată în presă pentru a preveni panica populaţiei. Am încercat să oferim aceste informaţii, dar pe o pagină web. Cei care vor să afle mai multe, pot accesa dosareleozn.wordpress.com.
-În România?
-În România există de foarte multă vreme un nucleu de cercetare al acestor fenomene, foarte bine pus la punct. Am colaborat, strâns, cu Serviciile Secrete Ruse, înainte de 1989, apoi am primit susţinere din partea tuturor celorlalte servicii secrete. Dar toate acestea le veţi afla puţin mai târziu.”[1]

SURSE

  1. http://newstiriromania.ro/dezvaluiri-socantebiroul-de-investigatii-a-fenomenelo-ozn/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...