“În căutarea lui Dory”. Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din “el” o “ea”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce susținătorii homosexualității au declanșat pe rețelele de socializare campania #GiveElsaAGirlfriend (dați-i Elsei o iubită), pentru ca personalul principal din Frozen2 să devină prima eroină LGBT din lumea desenelor animate, Compania Disney nu mai are nicio reținere în a aduce pe marile ecrane personaje gay desenate.
Cei de la Disney•Pixar aduc în  această vară pe marile ecrane o poveste despre familie, prietenie și amintiri,
continuând aventurile personajelor din celebra peliculă de animație ”În căutarea lui Nemo”.
”În căutarea lui Dory” (Finding Dory) este însă și primul film de animație al celor de la Disney în care, așa cum a a remarcat presa din SUA, își va face apariția un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank, scrie programme-tv.net.
Dacă oficialii companiei Disney nu au comentat in niciun fel faptul că noua producție va avea ca personaje un cuplu de lesbiene, actrița Ellen Degeneres, lesbiană declarată, care și-a pus vocea pentru personajul principal, peștișorul albastru Nemo, a declarat că în film va exista un “moment transgender”. În bogata lume acvatică din Finding Dory, unul dintre personaje, o rândunică de mare, va deveni din “el” o “ea”.
Pe Twitter au apărut zeci de comnetarii, în care unii laudă inițiativa companiei Disney, de a aduce pentru prima dată un cuplu gay în filmele sale, în timp ce alții susțin că au de gând să boicoteze filmul de animație.
Campania lansată recent pe rețelele de socializare, de  încurajare a celor de la Disney pentru crearea unor personaje cu înclinații homosexuale, va da rezultate, iar copiii vor fi “stimulați”, așa cum pretind promotorii #GiveElsaAGirlfriend, să își exhibe latura gay.”[1]

lgbt desene animate gay

Aceasta este una dintre nenumarate forme de agresiune audio-vizuala a copiilor din partea activistilor agresivi LGBT, care nu stiu sa respecte puritatea si inocenta copiilor. Daca ei vor alege sa fie homosexuali, lesbiene, transexuali, bisexuali, atunci o vor face in deplina cunostinta cand sunt maturi, dar altfel vorbim de o agresiune cu efecte grave din perspectiva psiho-emotionala.


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/In-cautarea-lui-Dory-.-Pentru-prima-data-Disney-introduce-un-cuplu-gay-in-desenele-animate.-Bonus-Un-moment-transgender-o-randunica-de-mare-devine-din-el-o-ea-134195

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Tanti Maria i-a facut de râs pe procurorii DNA

Premierul israelian lovit de noi anchete privind corupţia

Masacrul de la Charlottesville: Ideologizarea terorismului

Sfârșitul Uniunii Europene este aproape. Comisarul European, Pierre Moscovici, este speriat de ascensiunea naționalismului. Globaliștii pierd

Proiectul Majestic 12 – prezența extraterestră pe Terra

Închide