„În căutarea lui Dory”. Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din „el” o „ea”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce susținătorii homosexualității au declanșat pe rețelele de socializare campania #GiveElsaAGirlfriend (dați-i Elsei o iubită), pentru ca personalul principal din Frozen2 să devină prima eroină LGBT din lumea desenelor animate, Compania Disney nu mai are nicio reținere în a aduce pe marile ecrane personaje gay desenate.
Cei de la Disney•Pixar aduc în  această vară pe marile ecrane o poveste despre familie, prietenie și amintiri,
continuând aventurile personajelor din celebra peliculă de animație ”În căutarea lui Nemo”.
”În căutarea lui Dory” (Finding Dory) este însă și primul film de animație al celor de la Disney în care, așa cum a a remarcat presa din SUA, își va face apariția un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank, scrie programme-tv.net.
Dacă oficialii companiei Disney nu au comentat in niciun fel faptul că noua producție va avea ca personaje un cuplu de lesbiene, actrița Ellen Degeneres, lesbiană declarată, care și-a pus vocea pentru personajul principal, peștișorul albastru Nemo, a declarat că în film va exista un „moment transgender”. În bogata lume acvatică din Finding Dory, unul dintre personaje, o rândunică de mare, va deveni din „el” o „ea”.
Pe Twitter au apărut zeci de comnetarii, în care unii laudă inițiativa companiei Disney, de a aduce pentru prima dată un cuplu gay în filmele sale, în timp ce alții susțin că au de gând să boicoteze filmul de animație.
Campania lansată recent pe rețelele de socializare, de  încurajare a celor de la Disney pentru crearea unor personaje cu înclinații homosexuale, va da rezultate, iar copiii vor fi „stimulați”, așa cum pretind promotorii #GiveElsaAGirlfriend, să își exhibe latura gay.”[1]

lgbt desene animate gay

Aceasta este una dintre nenumarate forme de agresiune audio-vizuala a copiilor din partea activistilor agresivi LGBT, care nu stiu sa respecte puritatea si inocenta copiilor. Daca ei vor alege sa fie homosexuali, lesbiene, transexuali, bisexuali, atunci o vor face in deplina cunostinta cand sunt maturi, dar altfel vorbim de o agresiune cu efecte grave din perspectiva psiho-emotionala.


SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/In-cautarea-lui-Dory-.-Pentru-prima-data-Disney-introduce-un-cuplu-gay-in-desenele-animate.-Bonus-Un-moment-transgender-o-randunica-de-mare-devine-din-el-o-ea-134195

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Vladimir Putin a fost desemnat "Persoana Anului 2007" de către revista americană Time pentru că a adus stabilitate și a acordat un nou statut țării sale
Convorbiri criptate pe Facebook Messenger
Banner cu Vladimir Putin și mesajul "Peacemaker" amplasat pe podul din Manhattan
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Controlul minții: CIA, Operațiunea Artichoke și LSD-ul
SUA acuză Siria că deține arme chimice. SUA au creat organizația teroristă ISIS pentru a-l putea înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA au mințit și că Saddam Hussein avea arme chimice, biologice și de distrugere în masă
Între 1955 și 1963, aproximativ 90% dintre copiii și 60% dintre adulții din SUA au fost inoculați cu vaccinuri împotriva poliomielitei contaminate cu virusul cancerigen SV40
Istoria secretă a armelor de distrugere în masă ale Israelului
Noua Ordine Mondială: Lumea se teme de necunoscut
Norvegia: Ministrul Justiției a demisionat, partenera sa fusese acuzată de înscenarea unor atacuri
Minciuna Încălzirii Globale: Încălzirea Globală este o minciună globală de pe urma căreia globaliștii câștigă sume uriașe de bani. De asemenea, globaliștii susțin reducerea populației Pământului
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...